12 juomaa, jotka auttavat polttamaan rasvaa

12 juomaa, jotka auttavat polttamaan rasvaa

Viimeisin päivitys: 12 maaliskuuta, 2019

On olemassa tiettyjä mehuja ja juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa luonnollisesti. Niiden tiheä käyttö antaa sinulle mahdollisuuden pudottaa kiloja helpommin ja nopeammin, koska ne auttavat polttamaan rasvaa jatkuvasti ja terveellisesti.

Seuraavaksi teemme listan juomista, jotka ovat tehokkaimpia rasvan polttamisessa ja voit sisällyttää niitä helposti ruokavalioosi.

12 juomaa, jotka auttavat polttamaan rasvaa

Sitruunavesi

Iso lasillinen sitruunavettä tyhjään vatsaan on erittäin tehokas puhdistamaan maksaasi ja poistamaan sieltä myrkkyjä.

Vihannesmehu

On olemassa juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa kehostasi.

 

(Valokuva: Davey Gonzalez)

Vihannesmehu on yksi suositelluimmista juomista kenelle tahansa, joka haluaa pudottaa painoa. Vain yksi lasillinen tätä mehua auttaa sinua pysymään kylläisenä pidempään, mikä auttaa sinua syömään paljon vähemmän.

Valkoinen tee

Tätä teetä suositellaan sen deburatiivisten vaikutusten vuoksi, jotka auttavat eliminoimaan rasvaa, jota saattaa varastoitua joillekin vartalosi alueille. Se on myös erittäin käyttökelpoinen ehkäisemään kolesterolin kerääntymistä vereesi.

Vihreä tee

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja.

 

Vihreä tee on juoma, jossa on erittäin paljon antioksidantteja. Se voi myös vähentää ruokahalua huomattavasti, mikä on erittäin tärkeää heille, jotka haluavat pudottaa painoa, koska he voivat syödä vähemmän ilman, että he tuntevat tekevänsä uhrauksia.

Vihreä tee auttaa myös vähentämään stressiä, pitäen yllä rauhallista ja rentoutunutta asennetta.

Inkivääritee

Tämä tee auttaa luonnollisella ja tehokkaalla tavalla eliminoimaan rasvaa, jota voi kerääntyä vartaloon, samoin kuin se voi parantaa ruuansulatuksen toimintaa. Se on suuri apu hengityselinten sairauksien ehkäisyssä.

Vähärasvainen maito

Lasi vähärasvaista maitoa päivittäin auttaa polttamaan rasvaa kehosta.

 

Vähärasvainen maito auttaa eliminoimaan rasvaa, jota löytyy vartalosta. Suosittelemme juomaan lasin vähärasvaista maitoa päivittäin.

Kiivi-, pinaatti- ja lehtisalaattimehu

Tehdäksesi tätä terveellistä mehua, voit yksinkertaisesti soseuttaa puolikkaan kiivin kolmen pinaatinlehden ja kolmen lehtisalaatin lehden kanssa tehosekoittimessa. Tässä mehussa on paljon antioksidantteja, C-vitamiinia ja lehtivihreää.

Se on myös erittäin tehokas elimistön puhdistamisessa. Jos haluat, voit lisätä siihen hieman hunajaa, joka parantaa sen makua ja antaa sille jopa vieläkin enemmän hyviä terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Artisokkavesi

Artisokka auttaa poistamaan rasvaa maksasta.

Voit valmistaa tätä keittämällä artisokkaa litrassa vettä. Juo tätä vettä läpi päivän. Tämän tuloksena autat eliminoimaan myrkkyjä ja rasvaa maksasta. Suosittelemme juomaan tätä vettä kahdenkymmenen päivän ajan peräkkäin.

Greippimehu

Greippimehu on juoma, joka on tehokas apu rasvan polttamisessa. Vain yksi lasillinen tätä mehua päivässä on loistava apu painonpudotustavoitteesi saavuttamisessa lyhyessä ajassa.

Papaijamehu

Papaija sisältää papaiini nimistä entsyymiä.

 

Papaija on erityisen suositeltavaa henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa luonnollisesti ja tehokkaasti, koska se sisältää papaiinia. Papaiini on entsyymi, joka auttaa estämään rasvan kerääntymistä kehoon. Juo paljon tätä mehua ja valmista se ainoastaan veteen.

Hibiskusvesi

Hibiskusvedellä on virtsaneritystä edistäviä ominaisuuksia, mikä on erittäin tärkeää, jos olet dieetillä ja tavoitteenasi on pudottaa painoa. Voit tehdä hibiskusvettä keittämällä muutamia kukkia litrassa vettä, jota sinun pitäisi juoda läpi päivän.

Kookosvesi

Kookosvesi on tehokas nesteyttäjä.

 

Kookosvesi on montaa muuta nestettä tehokkaampi nesteyttäjä. Se myös auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

Muista myös nämä

Luonnolliset juomat ja mehut, jotka auttavat polttamaan rasvaa, ovat erittäin helppoja valmistaa ja niissä on myös hedelmiä ja vihanneksia, joita sinulla on luultavasti aina kotonasi. Sinun on hyvä pitää mielessäsi jokaisen terveyttä edistävät ominaisuudet, jotta pystyt liittämään juomia päivittäiseen ruokavalioosi. Joka tapauksessa on erittäin tärkeää käyttää niitä yhdessä hyvän liikuntarutiinin ja elämäntyylin kanssa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Carr AC., Maggini S., Vitamin C and immune function. Nutrients, 2017.
  • Rothenberg DO., Zhou C., Zhang L., A review on the weight loss effects of oxidized tea polyphenols. Molecules, 2018.
  • Panahi Y., Kianpour P., Mohtashami R., Atkin SL., et al., Efficacy of artichoke leaf extract in non alcoholic fatty liver disease: a pilot double blind randomized controlled trial. Phytother Res, 2018. 32 (7): 1382-1387.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.