5 herkullista sosekeittoa painonpudotukseen

Kaneli säätelee verensokeritasoja. Kun tasot ovat epätasapainossa, se voi aiheuttaa nälkäpiikkejä.
5 herkullista sosekeittoa painonpudotukseen

Viimeisin päivitys: 03 joulukuuta, 2018

Onko ateriaa, joka on terveellinen, täysipainoinen, kylläiseksi tekevä ja laihduttava? Kyllä! Kasvissosekeitot. Ne ovat ihanteellinen keino pudottaa painoa hiljalleen, ilman nälän tunnetta ja silti saaden kaikki kehon tarvitsemat ravinteet.

Tässä artikkelissa annamme sinulle ohjeet viiteen herkulliseen kasvissosekeittoon painonpudotuksen avuksi.

Kaneli-kurpitsasosekeitto

Tämä herkullinen sosekeitto painonpudotukseen sekä sen ainutlaatuinen ainesosayhdistelmä saa aikaan loistavan annoksen, jolla yllätät vieraasi.

Kurpitsalla on ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä missä tahansa ruokavaliossa. Vesi- ja kuitupitoisuutensa ansiosta kurpitsa on täyttävää ja siinä on vain vähän kaloreita. Se on myös diureettinen ja puhdistava, mikä auttaa kehoa pääsemään itse eroon myrkyistä ja liiallisesta nesteestä. Se saa aikaan yhtenäisen, samettisen koostumuksen, melkein samoin kuin peruna.

Kaneli puolestaan ei ainoastaan anna makua reseptiin, vaan silläkin on omat hoitavat ominaisuutensa. Se säätelee verensokeria, joka epätasapainossa ollessaan aiheuttaa nälkäpiikkejä.

Ceylon on suosituin kanelityyppi, sillä se on aromikkain ja terapeuttisin.

Kurpitsasosekeitto painonpudotukseen

Kesäkurpitsa-wakamesosekeitto

Tällä reseptillä syntyy pehmeä ja helposti sulava sosekeitto painonpudotukseen, joka on täydellinen illallinen.

Kesäkurpitsa sisältää ainoastaan 17 kilokaloria 100 gramman annosta kohti, mikä tekee siitä erinomaisen lisän mihin tahansa päivittäiseen ruokavalioon. Se auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja poistaa rasvaa kehosta.

Jotkut ihmiset lisäävät keittoon juustoa, jolloin siitä tulee kermaisempi, koska kesäkurpitsa sisältää niin paljon vettä. Juuston sijaan käytä mieluumin wakamea, joka on terveellisempi vaihtoehto. Se ei sisällä ainoastaan diureettisia ja painoa pudottavia ominaisuuksia, vaan lisää myös makua ja kermaisuutta keittoon.

Merilevä lisätään kesäkurpitsan joukkoon ja soseutetaan lopuksi sen kanssa.

Kesäkurpitsasosekeitto painonpudotukseen

Sosekeitto painonpudotukseen purjosipulista ja inkivääristä

Tällä sosekeitolla on herkullinen ja ainutlaatuinen maku ja siinä on runsaasti vettä, kuituja ja kaliumia, mineraalia, joka taistelee nesteturvotusta ja liiallista suolaa vastaan. Lisäksi purjosipulissa on vähemmän hiilihydraatteja, mikä tekee siitä paremman vaihtoehdon illalliseksi.

Hiven inkivääriä todella parantaa keiton makua. Tämä mauste auttaa karistamaan rasvaa ja lisää energiaa johtuen sen kyvystä nopeuttaa aineenvaihduntaa.

Käytä tuoretta tai jauhettua inkivääriä kokatessasi.

Hernekeitto cayennepippurilla höystettynä

Herneet ovat helposti sulavia ja niistä saa proteiinia, joka auttaa meitä ylläpitämään lihasmassaa ja pienentää vyötärölinjaamme. Lisäksi herneet auttavat säätelemään verensokeritasoja ja ne sisältävät paljon kuitua tehden tästä keitosta täyttävän ja täydellisen mihin aikaan päivästä tahansa nautittavaksi.

Cayennepippuri tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa sulattamaan rasvaa. Aloita pienellä määrällä pippuria, kunnes kehosi tottuu mausteeseen.

Tämä keitto on loistava kylminä päivinä tai niille, jotka ovat herkkiä kylmälle.

Chilipippuria sosekeittoon

Sieni-kaurasosekeitto

Jos on sienikausi tai löydät hyviä sieniä kaupasta, niistä valmistuu erinomainen sosekeitto painonpudotukseen. Sienissä on runsaasti proteiinia ja ne ovat todella terveellinen ja luonnollinen ruoka.

Kaura on todella ravinteikas ja se sisältää paljon kuitua, joten sitä suositellaan etenkin heille, jotka kärsivät ummetuksesta tai muista ruoansulatusongelmista.

Suosittelemme syömään tätä keittoa lounaaksi, jotta saat energiaa koko loppupäivän ajaksi. Lisää hieman savustettua tai paistettua paprikaa koristeeksi.

Kuvat: Jack Letourneau, Fabcom ja Tim Patterson

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
5 tapaa valmistaa herkullinen detox-keitto
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
5 tapaa valmistaa herkullinen detox-keitto

Detox-keitto puhdistaa elimistöä tehokkaasti. Ne tarjoavat runsaasti elintärkeitä ravinteita ja kuitua, ja ne myös auttavat tyydyttämään nälän teho...


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.