5 herkullista sosekeittoa painonpudotukseen

· helmikuu 13, 2016
Kaneli säätelee verensokeritasoja. Kun tasot ovat epätasapainossa, se voi aiheuttaa nälkäpiikkejä.

Onko ateriaa joka on terveellinen, kokonainen, kylläiseksi tekevä ja laihduttava? Kyllä! Kasvissosekeitot. Ne ovat ihanteellinen keino pudottaa painoa hiljalleen, ilman nälän tunnetta ja silti saaden kaikki ravinteet joita keho tarvitsee.

Tässä artikkelissa annamme sinulle ohjeet viiteen herkulliseen kasviskeittoon painonpudotuksen avuksi.

Kaneli- ja kurpitsasosekeitto

Tämä herkullinen keitto sekä sen ainutlaatuinen ainesosayhdistelmä saa aikaan loistavan annoksen jolla yllätät vieraasi.

Kurpitsalla on ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä missä tahansa ruokavaliossa. Sen vesi- ja kuitupitoisuuden ansiosta kurpitsa on täyttävää, ja siinä on vähän kaloreita. Se on myös diureettinen ja puhdistava, auttaen kehoa pääsemään itse eroon myrkyistä ja liiallisesta nesteestä.

Se saa aikaan yhtenäisen, kermamaisen koostumuksen, melkein samoin kuin peruna.

Kaneli ei ainoastaan anna makua reseptiin; sillä on sen omat hoitavat ominaisuutensa. Se säätelee verensokeritasoja jotka epätasapainossa ollessaan aiheuttavat nälkäpiikkejä.

Ceylon on suosituin kanelityyppi, sillä se on aromikkain ja terapeuttisin.

Kaneli-kurpitsasosekeitto

Kesäkurpitsa- ja wakamesosekeitto

Tällä reseptillä syntyy pehmeä ja helposti sulava keitto joka on täydellinen illallinen.

Kesäkurpitsa sisältää ainoastaan 17 kilokaloria 100 gramman annosta kohti, mikä tekee siitä erinomaisen lisän mihin tahansa päivittäiseen ruokavalioon. Se auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja poistaa rasvaa kehosta.

Jotkut ihmiset lisäävät keittoon juustoa, jolloin siitä tulee kermaisempi koska kesäkurpitsa sisältää niin paljon vettä. Juuston sijaan käytä wakamea, joka on terveellisempi vaihtoehto. Se ei sisällä ainoastaan diureettisia ja painoa pudottavia ominaisuuksia, vaan se lisää myös makua ja kermaisuutta keittoon.

Merilevä lisätään kesäkurpitsaan ja soseutetaan sen kanssa.

Herkullinen sosekeitto

Purjosipuli- ja inkiväärisosekeitto

Tällä soseella on herkullinen ja ainutlaatuinen maku ja siinä on runsaasti vettä, kuituja ja kaliumia, mineraalia joka taistelee nesteen pidättymistä ja liiallista suolaa vastaan. Lisäksi purjosipulissa on vähemmän hiilihydraatteja, mikä tekee siitä paremman vaihtoehdon illalliseksi.

Hiven inkivääriä todella parantaa keiton makua. Tämä mauste auttaa karistamaan rasvaa ja lisää energiaa johtuen sen kyvystä nopeuttaa aineenvaihduntaa.

Käytä tuoretta tai jauhettua inkivääriä kokatessasi.

Hernekeitto cayennepippurilla höystettynä

Herneet ovat helposti sulavia ja ne antavat proteiinia, joka auttaa meitä ylläpitämään lihasmassaa ja pienentää vyötärölinjaamme. Lisäksi herneet auttavat säätelemään verensokeritasoja ja ne sisältävät paljon kuitua tehden tästä keitosta täyttävän ja täydellisen mihin aikaan päivästä tahansa nautittavaksi.

Cayennepippuri tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa sulattamaan rasvaa. Aloita pienellä määrällä pippuria, kunnes kehosi tottuu mausteeseen.

Tämä keitto on loistava kylminä päivinä tai niille jotka ovat herkkiä kylmälle.

Chilipippuria sosekeittoon

Sieni-kaurasosekeitto

Jos on sienikausi tai jos löydät hyviä sieniä kaupasta, voit tehdä niistä erinomaisen keiton. Sienissä on runsaasti proteiinia ja ne ovat todella terveellinen ja luonnollinen ruoka.

Kaura on todella ravinteikas ja se sisältää paljon kuitua, joten sitä suositellaan etenkin heille, jotka kärsivät ummetuksesta tai muista ruoansulatusongelmista.

Suosittelemme syömään tätä keittoa lounaaksi jotta saat energiaa koko loppupäivän ajaksi. Lisää hieman savustettua tai paistettua paprikaa koristeeksi.

 

Kuvat: Jack Letourneau, Fabcom ja Tim Patterson