Poista kasvojen tummia kohtia naamioilla

Tummat jäljet tai pisteet kasvojen iholla voivat ilmestyä useammasta syystä. Ne saattavat olla muun muassa eräiden maksasairauksien aiheuttamia, ja tässä tapauksessa tulisi hoitaa itse sairautta, minkä jälkeen tummilla jäljillä on taipumus kadota. Tällaiset tummat jäljet voivat kuitenkin olla myös liiallisen pigmentaation tulosta, tai esimerkiksi tiettyjen lääketuotteiden tai liiallisen auringolle altistumisen aiheuttamaa. Näissä tilanteissa voidaan käyttää luonnontuotteita, joilla on tehokkaita vaikutuksia kyseisen ongelman hoidossa. Tässä artikkelissa kerromme siis kasvojen tummien kohtien poistamisesta luonnollisesti.

Me suosittelemme, että kävisit ihotautilääkärin luona, mikäli huomaat kasvoillesi ilmestyneen tavallista enemmän tummia pisteitä. Myös se kannattaa ottaa huomioon, jos jo ihollasi olleet tummat kohdat muuttuvat vieläkin tummemmiksi tai muuten muuttavat väriään. Tietyillä kokeilla voidaan selvittää, mistä nämä tummat pisteet tulevat sekä miten niitä voidaan hoitaa asianmukaisesti, jotta ne katoaisivat. Jos tummat jäljet eivät johdu maksaan liittyvistä tekijöistä, ja jos ne ovat esimerkiksi vain yksinkertainen pigmentaatioon liittyvä ongelma, voi seuraavaksi esittelemistämme kotitekoisista hoidoista olla erittäin paljon apua. Niiden avulla pystyt häivyttämään tai jopa poistamaan tummia jälkiä luonnollisesti – kannattaa kokeilla!

Aloe vera -naamio

Aloe vera on yksi kaikkein käytetyimmistä ja parhaista luonnollisista tuotteista ihonhoidossa. Tummien kohtien häivyttämiseksi kasvoiltasi tai miltä tahansa kehon alueelta kannattaa kääntyä tämän tuotteen puoleen, sillä sen avulla voit ongelman lievittämisen lisäksi antaa ihollesi sileyttä ja kosteutusta sekä ravita sitä.

Aloe vera

Jotta voisit valmistaa tämän naamion, tulisi sinun sekoittaa ruokalusikallinen aloe veran geeliä puolikkaaseen ruokalusikalliseen sitruunamehua. Sekoita aineksia hyvin, kunnes tuloksena on tasainen seos. Laita sitä sitten oleellisille ihoalueille ja anna olla 20-30 minuutin ajan. Huuhtele lopuksi kunnolla lämpimällä vedellä.

Kaura- ja sitruunanaamio

Toinen hyvin tehokas tuote tämän ongelman hoitamiseksi on jauhettu kaurajauho. Voit lisätä sitruunamehua, jotta saisit todella mahtavan naamion kasvojen ihon tummien pisteiden poistamiseksi. Ota siis ruokalusikallinen kaurajauhoa ja lisää siihen puolikkaan sitruunan mehu. Sekoita ainekset hyvin, ja laita seosta tummien pisteiden kohdalle. Anna seoksen vaikuttaa 20 minuutin ajan, ja pese sitten ihosi lämpimällä vedellä. Voit toistaa tämän hoidon kaksi kertaa viikossa.

Kurkkunaamio

Kurkku

 

Kurkku on monellakin tapaa erinomainen tuote ihonhoidossa, sillä se ravitsee, kosteuttaa sekä puhdistaa ihoasi. Jotta voisit valmistaa tämän naamion, raasta yksi kurkku kuorensa kanssa sekä pese ja kuivaa kasvosi huolellisesti. Lisää halutessasi puolikas ruokalusikallinen hunajaa, ja laita kurkkua ihollesi.

Jätä naamio kasvoillesi 20 minuutin ajaksi, tai pidemmäksikin, mikäli haluat. Pese sitten ihosi lämpimällä vedellä, kuivaa kunnolla, ja laita lopuksi kosteuttavaa voidetta. Voit laittaa tämän naamion muutaman kerran viikossa, ja tulet näkemään tuloksia jo hyvinkin nopeasti.

Muita tehokkaita hoitoja kasvojen tummien pisteiden häivyttämiseksi

Jogurtti

Jogurtilla ja piimällä on sellaisia ominaisuksia, jotka auttavat tummien kohtien poistamisessa iholta. Laita hiukan kyseisiä tuotteita kasvoillesi ja anna vaikuttaa puolen tunnin ajan joka ilta. Toista käsittelyä muutaman viikon ajan. Tämä on hyvin yksinkertainen ja tehokas ihohoito.

Porkkanat

Porkkana

Porkkanat ovat yksi kaikkein eniten ihoa ravitsevista luonnollisista tuotteista. Yksi niiden tärkeimmistä hyödyistä on juuri tummien pisteiden häivyttäminen iholta. Jotta voisit tehdä tämän hoidon vieläkin tehokkaammaksi ja hyödyllisemmäksi, voit lisätä sekaan muutamia sellaisia tuotteita, jotka ovat tehokkaita ihon terveen ulkonäön edistämiseksi.
Suosittelemme seuraavia aineksia tähän naamioon:

  • yksi porkkana
  • puolikas ruokalusikallinen oliivi- tai manteliöljyä
  • yksi tai kaksi ruokalusikallista luonnonjogurttia

Valmistusohjeet

Kaikkein ensimmäiseksi sinun tulisi laittaa tehosekoittimeesi porkkana, puolikas ruokalusikallinen öljyä ja kaksi ruokalusikallista jogurttia. Sekoita sitten kaikki ainekset hyvin, ja laita seosta kasvoillesi. Anna vaikuttaa ihollasi 30 minuutin ajan, ja huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä. Toista tämä hoito muutaman kerran viikossa.

Älä unohda tätä!

Mikäli haluat poistaa kasvoillasi olevia tummia pisteitä, tulee sinun muistaa, että kaikki nämä kotihoidot vaativat johdonmukaista toistamista näkyvien tulosten saavuttamiseksi. Älä siis odota ihmeitä kahden tai kolmen hoitokerran jälkeen – tummat pisteet eivät katoa vielä niin vähäisellä luonnollisten tuotteiden käytöllä. Sinun täytyy siis olla kärsivällinen ja odottaa kuukauden päähän, jotta voisit nähdä tulokset.

Toinen tärkeä asia, joka tulee pitää mielessä on se, että kotitekoiset hoidot, joissa on mukana sitruunaa, tulisi laittaa kasvoille vain illalla, sillä jos sitruuna pääsee kosketuksiin auringon kanssa, saattaa se itse asiassa vain pahentaa tummien kohtien ongelmaasi.

Kokeile kotivinkkejämme tummien kohtien poistamiseksi kasvojen iholta luonnollisesti, ja muista kärsivällisyys!