Vinkkejä ja temppuja painonpudotukseen

heinäkuu 22, 2015

Seuraavaksi esittelemme sinulle joitakin painonpudotusvinkkejä ja -temppuja, sellaisia, joita suuri osa painoa pudottaneista naisista on suositellut ilman omituisia tai hulluja dieettejä, jotka kerta kerran jälkeen päätyvät vain pahentamaan tilannetta sekä vaikuttamaan haitallisesti terveyteemme.

12 temppua ja vinkkiä, joiden avulla voit pudottaa painoa helposti

1. Voit päästä eroon noin 85 kalorista ruokavaliossasi vain laimentamalla juomasi mehut vedellä.

2. Vihreä tee on erittäin terveellinen vaihtoehto, joka toimii rasvanpolttajana antioksidanttien sen sisältämien ansiosta. Juo hieman ennen töihin lähtöä ja tämä auttaa sinua eliminoimaan rasvan kerääntymisen paljon nopeammin. Tätä ei suositella henkilöille, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta.

3. Älä syö ateriankorvikkeita tai dieettipirtelöitä, ne toimivat vain muutamia minuutteja ja jättävät sinut jälleen nälkäiseksi.

4. Vaihda tavallinen voi oliiviöljyyn; tämä estää sinua saamasta niin paljon kaloreita. Oliiviöljy ei sisällä niin paljon kaloreita ja tämän vuoksi voit käyttää sitä ilman ongelmia. Lisäksi se auttaa sinua tuntemaan olosi täydemmäksi, etkä tunne olevasi uudelleen nälkäinen useaan tuntiin.

5. Juo paljon vettä; tämä auttaa täyttämään vatsasi etkä tunne nälkää helposti. Lisäetu: pysyt nesteytettynä koko päivän.

6. Syö paljon salaattia. Muista kuitenkin syödä sitä pieninä annoksina. Lisäksi sinun tulee leikata käyttämäsi kasvikset tehden niistä suuria kappaleita siten, että ne on vaikeampi syödä ja tämän vuoksi et syö niin paljon.

7. Pysy liikkeessä. Fyysinen aktiivisuus on yksi parhaista tavoista pudottaa painoa, tehdäänpä se sitten kulkemalla portaita ylös, ajamalla pyörälläsi tai kävelemällä töihin, se auttaa sinua pitämään terveytesi optimaalisessa kunnossa.

8. Kun teet kokonaisen harjoitusrutiinisi joka päivä, lisää nopeuttasi viimeisellä kierroksella. Tämä auttaa kehoasi puhdistamaan itsensä myrkyistä ja se auttaa kiinteyttämään jalkojasi ja pakaroitasi.

9. Pienennä annosmääriä. Jos sinulla on liikakiloja, on todennäköistä, että ylisyöt ainakin jonkin verran, joten on tärkeää arvioida millainen määrä sinun pitäisi syödä jokaisella aterialla.

10. Keksi itsellesi rangaistus. Kun sinulla on pieni himo, tee vaikka kymmenen kyykkyä tai mitä tahansa haluamaasi harjoitusta. Tämä auttaa ajatusta jonkin houkuttelevan syömisestä katoamaan nopeammin kuin olisit uskonutkaan.

11. Löydä oma inspiraatiosi. Kirjoita kannustavia viestejä ja laita niitä kotiisi. Tämä auttaa muistamaan, että sinä olet voittaja ja että sinun ei tulisi antaa myöten, kun kohtaat joitakin makeisia, jotka pilaisivat kaiken kovan työn, jota olet tehnyt.

12. Sen sijaan että joisit limsoja ja virvoitusjuomia, juo vettä ja sekoita siihen vaikka hieman sitruunaa tai steviaa. Vesi voi helposti korvata minkä tahansa nesteen, jonka aioit juoda ja joka on täynnä kaloreita. Tämän lisäksi sitruunan antioksidantit ovat oleellisia terveelliselle ruokavaliolle ja elämäntyylille, jota ylläpidät.

Muista, että laihdutusdieetti ei ole oikea ratkaisu, vaan on tärkeää olla päättäväinen ja muuttaa elämäntyyli kokonaan terveellisemmäksi ja kevyemmäksi, joka päivä.

 

UUTISIA VERKOSSA