Vinkkejä ja hoitokeinoja pienentämään kaksoisleukaa

Ajan kuluessa vartalossasi tapahtuu muutoksia. Menetät kosteutta ja kollageenia. Ihosi ei ole enää joustava ja siitä tulee hieman aikaisempaa veltompi. Lihasten kiinteys vähenee. Tämä näkyy erityisen hyvin kaulassa, johon saattaa kerääntyä rasvaa ja joka alkaa pikku hiljaa näyttää ”kaksoisleualta”.

Jos haluat estää tämän, tarjoamme sinulle tässä artikkelissa joitakin yksinkertaisia hoitokeinoja.

Asiantuntijat sanovat, että yksi lihasten kiinteyden heikkenemisen pääsyistä on se tosiasia, ettet tuota enää niin paljon kollageenia kuin aikaisemmin. Ihosolut huomaavat sen eivätkä kykene taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan.

Mutta voit usein löytää näitä vartalostasi puuttuvia elementtejä ruuasta ja yksinkertaisista lähteistä, joita jokaisella on käsien ulottuvilla ja jotka voivat auttaa. Haluatko tietää niistä?

Hoitokeinot, jotka parantavat kaulan velttoutta

Hierominen risiiniöljyllä

vesi-5

 

Jokainen tietää: veden juominen on terveellistä. Mutta sinun pitäisi olla erittäin tietoinen tästä. Kun pidät vartalosi nesteytettynä, se auttaa sinua pitämään ihosi terveenä ja rypyttömänä. Jos olet hyvässä tasapainossa sisäisesti, kaikki tämä heijastuu ulospäin. Joten älä unohda juoda vähintään 2 litraa vettä päivässä.

Vältä auringon säteitä

avokado-maski

Vahvistava naamio, jossa on paljon antioksidantteja ja joka ehkäisee ikääntymistä. Avokadon ja viinirypälemehun yhdistelmä on erinomainen yhdistelmä ihollesi. Se piristää sinua, nesteyttää sinua ja antaa sinulle mineraaleja.

Hyötyäksesi sen ominaisuuksista, ota puolikkaankauravoide

Kaura on erittäin vanha hoitokeino ihon korjaamiseksi ja se tarjoaa tärkeitä rasvahappoja, joita tarvitset tällä erittäin herkällä kaulan alueella, jossa ensimmäiset oireet velttoudesta ilmestyvät.

Ota puoli kuppia kauraa, puoli lasia kuumaa maitoa ja teelusikallinen ruusunmarjaöljyä. Sekoita ne hyvin kunnes saat tasaisen tahnan. Lisää sitä kunnolla kaulallesi. Jos tämä on vaikeaa, on parasta mennä makuuasentoon pyyhe kaulallasi, jotta tahna ei valu ympäriinsä. Yritä pitää se 15-20 minuuttia. Huuhtele tämän jälkeen viileällä vedellä.