Vinkkejä ja hoitokeinoja pienentämään kaksoisleukaa

· toukokuu 25, 2015

Ajan kuluessa vartalossasi tapahtuu muutoksia. Menetät kosteutta ja kollageenia. Ihosi ei ole enää joustava ja siitä tulee hieman aikaisempaa veltompi. Lihasten kiinteys vähenee. Tämä näkyy erityisen hyvin kaulassa, johon saattaa kerääntyä rasvaa ja joka alkaa pikku hiljaa näyttää ”kaksoisleualta”.

Jos haluat estää tämän, tarjoamme sinulle tässä artikkelissa joitakin yksinkertaisia hoitokeinoja.

Asiantuntijat sanovat, että yksi lihasten kiinteyden heikkenemisen pääsyistä on se tosiasia, ettet tuota enää niin paljon kollageenia kuin aikaisemmin. Ihosolut huomaavat sen eivätkä kykene taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan.

Mutta voit usein löytää näitä vartalostasi puuttuvia elementtejä ruuasta ja yksinkertaisista lähteistä, joita jokaisella on käsien ulottuvilla ja jotka voivat auttaa. Haluatko tietää niistä?

Hoitokeinot, jotka parantavat kaulan velttoutta

Hierominen risiiniöljyllä

Risiiniöljy

Risiiniöljy on hyvä hoitokeino näissä tapauksissa. Sen oleellinen rasvainen happopohja ehkäisee sitä, ettet menetä luonnollista kosteuttasi, antaa sinulle lisää joustavuutta, nesteytystä ja palauttaa ihosi henkiin pitäen sen pehmeänä ja puhtaana.

On parasta käyttää ruokalusikallinen risiiniöljyä ja ruokalusikallinen oliiviöljyä. Sekoita molemmat öljyt hyvin kupissa ja laita sitten hieman tätä seosta kämmeniisi. Hiero tämän jälkeen itseäsi varmoin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kaulan alueella kohti leukasi linjaa. Jatka hierontaa vähintään 15 minuuttia.

Liota sitten pieni pyyhe kuumassa vedessä ja väännä se kunnolla kuivaksi. Anna sen olla kaulallasi 5 minuuttia. Höyry auttaa ihoasi absorboimaan sen ja rentouttamaan sitä vielä enemmän. Tee tämä toimenpide illalla.

Hyvä nesteytys

vesi-5

 

Jokainen tietää: veden juominen on terveellistä. Mutta sinun pitäisi olla erittäin tietoinen tästä. Kun pidät vartalosi nesteytettynä, se auttaa sinua pitämään ihosi terveenä ja rypyttömänä. Jos olet hyvässä tasapainossa sisäisesti, kaikki tämä heijastuu ulospäin. Joten älä unohda juoda vähintään 2 litraa vettä päivässä.

Vältä auringon säteitä

aurinko

Aurinko on tärkeä terveydellesi: se auttaa sinua esimerkiksi syntetisoimaan D-vitamiinia. Mutta sinun pitäisi olla varovainen ja suojata itsesi rasvoilla, aurinkolaseilla jne.

Kaulasi on erittäin herkkä auringon säteille ja tämä edistää ennenaikaista ikääntymistä. Tämän vuoksi on aina hyvä suojata itsesi siltä pyyhkeellä tai välttämällä auringonottoa, kun auringon säteet ovat voimakkaimmillaan.

Sopiva ruokavalio

porkkana-smoothie

Ruokavalio, jossa on paljon antioksidantteja, beetakaroteenia ja A-, C- ja E-vitamiineja on oleellinen, jotta ihosi pysyy terveenä sekä veltostumisen ehkäisemisessä ja taistelussa vapaita radikaaleja vastaan.

On tärkeää aloittaa päiväsi terveellisillä mehuilla. Parhaita ovat punajuuri- ja omenapohjaiset mehut. Ne ovat erittäin terveellisiä ja pitävät sinut nesteytettyinä ja antavat oikeanlaisia vitamiineja ja mineraaleja, jotka pitävät ihosi nuorena.

Avokado-viinirypälenaamio

avokado-maski

Vahvistava naamio, jossa on paljon antioksidantteja ja joka ehkäisee ikääntymistä. Avokadon ja viinirypälemehun yhdistelmä on erinomainen yhdistelmä ihollesi. Se piristää sinua, nesteyttää sinua ja antaa sinulle mineraaleja.

Hyötyäksesi sen ominaisuuksista, ota puolikkaan avokadon hedelmäliha ja lisää viisi viinirypälettä. Voit laittaa ne tehosekoittimeen tai sekoittaa seoksen hyvin haarukalla. Tavoitteena on saada aikaan tarpeeksi paksu tahna, jotta voit lisätä sitä kaulaasi.

Käy makuulle sohvalle ja pidä seosta kaksikymmentä minuuttia. Jos teet näin joka päivä, huomaat ihosi kiinteytyvän lisää pikku hiljaa.

Vahvistava kauravoide

kauravoide

Kaura on erittäin vanha hoitokeino ihon korjaamiseksi ja se tarjoaa tärkeitä rasvahappoja, joita tarvitset tällä erittäin herkällä kaulan alueella, jossa ensimmäiset oireet velttoudesta ilmestyvät.

Ota puoli kuppia kauraa, puoli lasia kuumaa maitoa ja teelusikallinen ruusunmarjaöljyä. Sekoita ne hyvin kunnes saat tasaisen tahnan. Lisää sitä kunnolla kaulallesi. Jos tämä on vaikeaa, on parasta mennä makuuasentoon pyyhe kaulallasi, jotta tahna ei valu ympäriinsä. Yritä pitää se 15-20 minuuttia. Huuhtele tämän jälkeen viileällä vedellä.