Viisi ruokaa, jotka parantavat terveyttäsi ja vartaloasi

Tiettyjen ruokien sanotaan olevan haitallisia terveydellemme. Joka tapauksessa viime vuosina on tehty lukemattomia tutkimuksia, joissa on havaittu, että nämä ruuat eivät itse asiassa olekaan niin haitallisia, vaan pikemminkin päinvastoin; ne voivat tarjota paljon parantavia ominaisuuksia ja ehkäistä erilaisia kipuja.

Tämä ryhmä edellä mainittuja ruokia sisältää suklaan ja vihreän teen, jotka on katsottu olevan kaksi todellista ihmeitä tekevää ruokaa, joilla on suuri määrä terveydellisiä etuja meille tarjottavina. Kuitenkin useista ruuista ei vieläkään puhuta paljon, vaikka ne voivat olla aivan yhtä hyödyllisiä.

Viimeaikaiset tutkimukset on suoritettu…

Popcorn

Ryhmä tutkijoita Scranton yliopistosta Pennsylvaniasta huomasi, että popcorni, johtuen sen sisältämästä alhaisesta vesimäärästä, sisältää antioksidantteja erittäin tiiviissä muodossa.

Kahvi1

Kahvi auttaa pitämään energiatason korkealla läpi koko päivän. Eräs tutkimus, joka suoritettiin vuonna 2012, osoittaa, että kahvi voi suojella meitä syövältä. Ole kuitenkin varovainen tämän juoman kanssa, koska jos sitä juodaan ylenmäärin, se voi vaikuttaa hermoihin.

Tämän tutkimuksen mukaan henkilöt, jotka juovat enemmän kuin kolme kuppia kahvia päivässä kärsivät lähes 50 % epätodennäköisemmin suu- tai kurkkusyövästä.

Kananmunat

Kananmunilla on aina ollut huono maine, koska ne yhdistetään korkeisiin kolesterolitasoihin. Kuitenkin monet asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että ne voivat tarjota monia etuja terveydelle niiden korkean Juusto

Vuonna 2011 tutkijat Kööpenhaminan yliopistosta aloittivat tutkimaan paljon juustoa sisältävän ruokavalion vaikutuksia huonon kolesterolin tasoihin. Tässä tutkimuksessa havaittiin, että henkilöillä, jotka syövät enemmän juustoa, huonon kolesterolin tasot eivät nousseet. Pikemminkin päinvastoin, nämä tasot alenivat, kun he lopettivat voin syömisen ja siirtyivät syömään enemmän juustoa.

Tutkijat tulivat siihen johtopäätökseen, että näin tapahtuu, koska juusto sisältää enemmän proteiineja, joita on johdettu kalsiumista, mikä antaa keholle paremman kontrollin huonoa kolesterolia vastaan. Tämä ei tarkoita, että haluamme sinun siirtyvän fanaattiseksi ja syömään vain juustoa. Älä unohda, että tämä ruoka sisältää paljon rasvaa eikä sitä pitäisi syödä ylenmäärin.