Valmista ikääntymistä hidastava kasvonaamio omenasta

marraskuu 7, 2016
Tämän ikääntymistä vastaan taistelevan, omenasta valmistettavan kasvonaamion avulla saat suuren osan omenoiden tarjoamista hyödyistä ihollesi, hunajan monien ominaisuuksien lisäksi.

Ihomme muuttuu vuosien saatossa, ja kun saavutamme tietyn vaiheen elämässä, on normaalia, että iästä kertovia ilmejuonteita ja ryppyjä alkaa ilmestyä.

Nykyään kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa on otettu merkittäviä edistysaskeleita ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ja vähentäviä tuotteita sekä menetelmiä koskien. Suuri osa ihmisistä yrittää näyttää nuoremmilta pidempään.

Suuri ongelma tässä on se, että nykyajan modernin elämäntyylin takia olemme jatkuvasti alttiita ympäristön saasteille, UV-säteille, liikkumattomuudelle sekä muille tekijöille, jotka nopeuttavat ihon ja elimistön ikääntymisprosessia. Tämä aiheuttaa sen, että ihmiset huomaavat ikääntymisen merkkejä entistä nuoremmalla iällä.

Negatiivisia vaikutuksia aiheuttavien vapaiden radikaalien ja muiden tekijöiden vähentämiseksi kauneusalan asiantuntijat suosittelevat pitämään huolta ihosta joka päivä, jotta se saa tarvitsemansa ravintoaineet uudistuakseen ja pysyäkseen nuorekkaana.

Näitä ihonhoidon vaiheita voi täydentää käyttämällä ryppyjä ja ikääntymistä ehkäiseviä voiteita, jotka sisältävät runsaasti korjaavia aktiivisia ainesosia. Nämä kaupan tuotteet ovat kuitenkin yleensä erittäin kalliita, eikä kaikilla ihmisillä ole niihin varaa.

Hyvä uutinen on se, että on olemassa kaikkien saatavilla olevia luonnollisia ainesosia, joita voidaan käyttää valmistamaan kotitekoisia ikääntymistä ehkäiseviä hoitoja. Tarkoitamme nyt tuiki tavallista hedelmää, omenaa, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja muita iholle hyödyllisiä yhdisteitä.

Omenan hyödyt iholle

Vihreä omena

Maailmassa on lukuisia eri omenalajikkeita, joista suuressa osassa on samat määrät ravintoaineita.

Omenaa suositellaan osaksi ruokavaliota, sillä se sopii erinomaisesti iholle suuren C-vitamiini- ja beetakaroteenipitoisuutensa ansiosta, sekä vapaita radikaaleja estävien antioksidanttiyhdisteidensä takia. Vapaat radikaalit häiritsevät solujen toimintaa.

Sisäisesti nautittuna omenoista saa kuitua, joka on tarpeellinen yhdiste hyvän ruoansulatuksen ja suolen liikkeiden edistämisen kannalta. Se sisältää myös pektiiniä, joka on suoliston toimintaa parantava hiilihydraatti ja joka poistaa elimistöstä erilaisia iho-ongelmia aiheuttavia myrkkyjä.

Sen suurin hyöty iholle liittyy sen sisältämään omena- ja viinihappoon. Nämä kaksi aktiivista ainesosaa auttavat poistamaan kuolleiden ihosolujen kerääntymiä, pääosin kasvoista.

Omenahappoa on runsaasti kirpeissä omenoissa, vaikka sitä esiintyykin vähemmässä määrin myös viinissä, siiderissä ja muissa hedelmissä.

Ikääntymistä ehkäisevä kasvonaamio omenasta

Kasvonaamio omenasta

Sisältämiensä yhdisteiden ja aktiivisten ainesosien ansiosta omena on täydellinen hedelmä kasvonaamioiden valmistukseen korjaamaan ja ravitsemaan huonosti hoidettua kasvojen ihoa.

Tämä ennenaikaista vanhenemista ehkäisevä kasvonaamio omenasta on helppo valmistaa, ja siinä on tarkoitus hyödyntää mahdollisimman pitkälle omenoiden sisältämiä antioksidantteja, kosteuttavia ominaisuuksia, diureettisia aineita ja E-vitamiinia. Nämä sopivat täydellisesti vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Ainekset

  • 1 vihreä omena paloiteltuna
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa
  • 2 ruokalusikallista maitoa

Ohjeet

Sekoita omena ja maito tehosekoittimessa saadaksesi niistä yhtenäisen seoksen. Saatuasi niistä paakuttoman tahnan lisää joukkoon hunaja ja sekoita ainekset hyvin keskenään.

Omenasta valmistetun ikääntymistä hidastavan kasvonaamion käyttöohje

  • Ennen kuin levität naamion kasvoille, kaulalle ja rinnalle, on erittäin tärkeää käyttää meikinpoistoainetta ja puhdistusainetta varmistaaksesi, ettei ihollasi ole yhtään meikkiä eikä likaa, jota sille on saattanut kertyä päivän aikana.
  • Kun ihosi on puhdas ja raikas, laita sopiva määrä tahnaa tasaisesti kaulalta kohti otsaa. Voit laittaa sitä myös decolté-alueelle.
  • Vältä aineen joutumista silmiin. Sen ei pitäisi päästä kosketuksiin silmännurkkien kanssa, sillä se saattaa aiheuttaa ärsytystä. Tämän estämiseksi aseta muutama kurkku- tai perunaviipale silmien päälle.
  • Anna naamion vaikuttaa 20 minuuttia, minkä jälkeen huuhtele se pois viileällä tai haalealla vedellä.

Muista, että tämä on parasta tehdä iltaisin ennen nukkumaanmenoa, koska tällä tavoin naamion ravintoaineet saavat vaikuttaa levon aikana.

 

 

 

UUTISIA VERKOSSA