Valkosipulinaamio puhdistaa ja uudistaa kasvojen ihoa

· tammikuu 14, 2018
Etsitkö luonnollista tapaa aknen hoitamiseksi ja ihon nuorekkuuden lisäämiseksi? Älä etsi turhaan, vaan valitse avuksesi valkosipulin loistavat kyvyt!

Joka ikinen päivä ihosi on altistuneena laajalle valikoimalle sellaisia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia ja nopeuttaa ihon ikääntymisen prosessia.

Auringon säteiden vaikutus, ympäristöstä peräisin olevat myrkyt ja huono ravinto ovat vain muutamia niistä asioita, jotka vaikuttavat ihon ennenaikaiseen kunnon huononemiseen.

Kaikkein huolestuttavinta on kuitenkin se, että ihosi pinta kerää monen tyyppistä likaa ilman, että edes huomaisit tätä. Seurauksena tästä on se, että iho ei voi hengittää optimaalisella tavalla.

Tämän vuoksi onkin hyvin tärkeää käyttää jotakin myrkkyjä poistavaa hoitotuotetta, joka sen lisäksi että se puhdistaa ihoa, antaa myös suojaa aggressiivisia tekijöitä vastaan.

Onneksi on tätä varten olemassa edullisia luonnollisia hoitoja, jotka tarjoavat mahtavat hyödyt ilman, että ne aiheuttaisivat allergioita tai negatiivisia reaktioita.

Valkosipuli on yksi tällaisista tuotteista. Se on todella mahtava apu, sillä siinä on erittäin paljon ravinteita, ja valkosipulia voidaan hyödyntää helposti muun muassa valmistamalla kasvonaamio.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka valkosipuli hoitaa ihoasi ja kuinka voit sisällyttää sen kauneudenhoidon rutiiniisi helpolla tavalla.

Kokeile – tulet takuulla rakastamaan seuraavaksi esittelemäämme valkosipulista valmistettua kasvonaamiota!

Valkosipulia sisältävä kasvonaamio puhdistaa ihoa myrkyistä sekä lisää nuorekkuutta

Lue aiheesta lisää: Tämä kasvonaamio voi auttaa poistamaan mustapäitä, aknea ja kauneusvirheitä

Seuraava valkosipulinaamio on luonnollinen seos, joka on ollut käytössä jo pitkään ihon solujen uudelleenluonnin edistämiseksi.

Tätä kasvia käytetään ruoanlaitossa ja lääkinnällisenä aineksena, ja moni tutkimus on todistanut, että se on myös loistava apu kosmeettisessa mielessä.

Tämä johtuu sen sisältämästä suuresta määrästä antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, joihin kuuluu myös sen aktiivinen ainesosa nimeltään allisiini.

Tämä aine on tulehtuneisuutta torjuva ja antibioottinen tuote, joka ihoon imeytymisen jälkeen kontrolloi allergioiden oireita, kuten myös sienten ja bakteerien lisääntymistä.

Tämä vaikutus yhdistettynä vitamiinien ja mineraalien suureen määrään antaa suojaavan muurin niitä hyökkäyksiä vastaan, jotka aiheutuvat auringosta ja muista ympäristön haitallisista tekijöistä.

 

valkosipulitahna

Valkosipulin parantavat ja korjaavat tekijät stimuloivat sellaisten ongelmien kuten näppylöiden ja arpien häviämistä, ja ne vähentävät ennenaikaisten ryppyjen kehittymisen riskiä.

Sen bakteereja torjuvat yhdisteet auttavat aknen lievittämisessä sekä helpottavat huokosten puhdistumista, jotta mustapäät häviäisivät.

Lisäksi valkosipulilla on valkaisevia ja kuorivia ominaisuuksia, jotka poistavat nopeasti kuolleet ihosolut sekä vähentävät hyperpigmentaatiota.

Muiden hyötyjen lisäksi valkosipulista valmistettava naamio on avuksi seuraavilla tavoilla:

 • Se lievittää ihotulehduksen oireita.
 • Se antaa suojaa iholle sekä pitää sen nuorekkaan näköisenä, sekä lisäksi vähentää riskiä ihosyövästä.
 • Se säätelee ihon pH-arvoa.
 • Se hallitsee liiallista rasvantuotantoa sekä antaa kuivalle iholle kosteutta.
 • Se kiihdyttää toipumista palovammoista, haavaumista ja ekseemasta sekä estää sienen leviämistä.
 • Se parantaa ihon verenkiertoa, jotta ihon kudosten hapettuminen lisääntyisi.

Kuinka valmistat puhdistavan ja nuorekkuutta lisäävän kasvonaamion valkosipulista?

 

hakattu ja kokonainen valkosipuli

Tämä luonnollinen valkosipulinaamio valmistetaan sellaisista aineksista, jotka sopivat minkä tyypin iholle tahansa.

Sen käyttö vähentää liiallista rasvan tuotantoa, ja koska se kontrolloi talirauhasten toimintaa, se myös hallitsee ihon kuivuutta.

Sen käyttö säännöllisesti auttaa pitämään kasvojen ihon puhtaana kuolleista ihosoluista sekä antaa sileämmän, puhtaamman ja kosteutetumman koostumuksen ihollesi.

Tarvittavat ainekset

 • 3 valkosipulinkynttä
 • 2 ruokalusikallista valkoista savea
 • 3 ruokalusikallista hunajaa
 • Ruusuvettä (niin paljon kuin haluat)

Näin tämä naamio valmistetaan

 • Laita ensin valkosipulinkynnet mortteliin ja murskaa ne siten, että saat aikaiseksi paksun ja mehukkaan tahnan.
 • Laita valkosipuli kulhoon, ja sekoita se sitten valkoiseen saveen ja hunajaan.
 • Kostuta ainekset ruusuvedessä, ja varmista, että tuloksena on kermaisen koostumuksen omaava voide.

Kuinka tätä seosta käytetään?

 • Kun on ilta ja olet juuri poistanut meikkkisi, laita hiukset ylös ja peitä kasvojesi iho ohuella kerroksella tätä voidetta.
 • Ole varovainen kun laitat seosta silmiesi ympärille, sillä valkosipulin yhdisteet, jotka leviävät ilman kautta, saattavat aiheuttaa ärtymistä.
 • Jos haluat, laita seosta myös kaulallesi tai rintasi alueelle, jotta voisit hoitaa myös näitä ihoalueita.
 • Anna vaikuttaa 15-20 minuutin ajan, jotta naamion aktiiviset tekijät voivat saada ihollasi aikaiseksi halutut vaikutukset.
 • Huuhtele sitten naamio pois kylmällä vedellä.
 • Tämän ajan kuluttua laita iholle hiukan kosteusvoidetta.
 • Käytä tätä naamiota 2-3 kertaa viikossa, jotta saisit hoidosta tehokkaimmat tulokset.

Kuten voit huomata, valkosipuli on aines, jolla on monia terveyttä parantavia hyötyjä myös ihonhoidossa.

Kokeile siis tämän yksinkertaisen naamion valmistamista, ja voit hoitaa kasvojesi ihoa tehokkaammin ja erittäin edullisin keinoin!