Vahvista kynsiäsi valkosipuli-öljyhoidolla

Saadaksesi vahvat ja terveet kynnet, on hyvä levittää tätä hoitoa iltaisin. Sinun tulisi myös tukea sitä tasapainoisella ruokavaliolla vahvistaaksesi niitä sisältä ulospäin. 

Sormenkynnet ovat erittäin tärkeä osa naiskauneutta. Ne eivät vain täydennä omakuvaa, vaan ne ovat myös ikoni, joka heijastaa seesteisyyttä ja hyvää makua. 

Kynsien pitäminen täydellisessä kunnossa on erittäin tärkeää henkilökohtaisen hygienian kannalta. Tämä johtuu siitä, että niillä on epämieluisa tapa kehittää joitakin ongelmia silloin kun et kiinnitä niihin huomiota. 

On olemassa useita tuotteita ulkoiseen käyttöön, jotka auttavat pitämään kyntesi kauniina. Mutta jatkuva altistuminen myrkyille ja kemikaaleille saa ne yleensä haurastumaan. Tämä vahinko aiheuttaa kynsien heikentymistä ja rikkoutumista. 

Tämä tilanne ei ole vain esteettinen ongelma, sillä tämä kudos voi myös kasvattaa infektioista ja sienistä kärsimisen riskiä.

Onneksi on olemassa monia luonnollisia hoitoja, jotka auttavat vahvistamaan ja suojaamaan kynsiä, jotta niihin ei tule mitään näistä muutoksia. 

Tässä artikkelissa haluamme kertoa voiteesta, joka sisältää öljyä ja valkosipulia. Tämän hoidon ominaisuudet antavat kynsillesi lisäravintoa ja vahvuutta.

Tulet rakastamaan sitä!

Valkosipuli-öljyhoito joka vahvistaa kynsiäsi luonnollisesti

öljyhoito kynsille

 

On olemassa useita tapoja, jotka pitävät kyntesi vahvoina ja terveinä. Kuitenkaan mikään niistä ei voi antaa niille välttämättömiä ravinteita ulkoisten kosteuttavien tai parantavien tuotteiden käytön kautta.

Tässä artikkelissa haluamme kertoa voiteesta, joka on valmistettu manteli- ja oliiviöljystä sekä valkosipulista. Imeytymisen jälkeen tämä voide vahvistaa ja kosteuttaa heikkoja ja rikkoutuneita kynsiäsi. 

Tämä on 100 % luonnollinen tuote. Siinä on myös korkea välttämättömien rasvahappojen, antioksidanttien ja mineraalien pitoisuudet, joiden vaikutukset pitävät kynsiesi rakenteen vahvana ja suojattuna. Se suojelee kynsiäsi ympäristön haitallisilta komponenteilta.

Nämä ainekset tarjoavat monia hyötyjä:

 • Tämän käyttö säännöllisesti auttaa kynsinauhojasi. Tämä hoito antaa sinulle myös antibakteerisen ja sientä tappavan hoidon, joka ehkäisee tulehduksia. 
 • Tämä voide on täydellinen heille, joilla on ongelmia kynsien pitkänä ja kauniina pitämisessä. Se auttaa vähentämään rikkoutumista ja edistää kynsien tervettä kasvua. 
 • Sekä oliiviöljyllä että manteliöljyllä on korkeat pitoisuudet E-vitamiinia. Tämä on ravinne, joka erottautuu joukosta kiitos sen kyvyn parantaa uusiutumista. 
 • Kaikki tämä yhdessä valkosipulin sulfuuriyhdisteiden kanssa vahvistaa kynsiäsi altistamatta niitä epämieluisille reaktioille.

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

valkosipuli ja öljy

Resepti tälle kotitekoiselle voiteelle on hyvin helppo. Se on myös huomattavasti halvempi verrattuna kosmetiikkaliikkeissä myytävien kynnenvahvistajien hintoihin.

Koska sen ainekset ovat 100 % luonnollisia, voit käyttää sitä ilman mitään sivuvaikutuksia. Lisäksi se ei aiheuta mitään riskejä ihosi terveydelle, jollet ole allerginen jollekin hoidon ainesosalle.

On ehdottoman tärkeää käyttää extra virgin- ja luomuversioita kaikista aineksista. Tämä johtuu siitä, että prosessoidut versiot eivät anna samoja ravinteita.

Ainekset

Välineet

 • Kannellinen lasipurkki
 • Kynsilakkasuti

Ohjeet

 • Kuori valkosipulin kynnet. Murskaa ne sitten morttelissa kunnes saat hienoa tahnaa.
 • Jos sinulla ei ole morttelia, pilko valkosipulit erittäin hienoksi.
 • Laita ne sitten lasipurkkiin ja peitä oliivi- ja manteliöljyillä.
 • Peitä purkki. Jätä se marinoitumaan pimeään paikkaan 2 tai 3 päiväksi. 
 • Tämän ajan jälkeen, kun hoito on tiivistynyt, erottele valkosipulin jäämät öljystä. 

Käyttö

 • Sen jälkeen kun olet puhdistanut kyntesi ja poistanut kaikki kynsilakat tai kemikaalit, kasta puhdas kynsilakkasuti voiteeseen ja hiero sitä kynsiesi ja kynsinauhojesi pintaan.
 • Jätä tuote kynsiisi niin, että se imeytyy. Älä huuhtele pois. 
 • Suosittelemme käyttämään tätä ennen nukkumaanmenoa. Tällä tavoin valkosipulin haju ei ole ongelma.
 • Käytä sitä joka päivä kunnes kyntesi ovat vahvistuneet. 

Pidä mielessä

kauniit kädet ja kynnet

Muista, että saadaksesi hyviä tuloksia on tarpeellista käyttää tätä voidetta joka päivä osana kauneusrutiiniasi. 

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaat sileämmät, kosteutetut kynnet. On kuitenkin tärkeää käyttää tätä jatkuvasti. Täten saat ravinteet, jotka antavat kynsillesi vahvuutta.

Yhdisteet voivat toimia eri tavalla eri ihmisille. Se vaikuttaa kynsien heikkouden syyhyn eri tavalla. Sen käytön tukena tulisi olla ruokavalio, joka sisältää runsaasti proteiinia, rasvahappoja, vettä ja antioksidantteja.

UUTISIA VERKOSSA