Vahvista ja kiinteytä pakarat

syyskuu 28, 2015

Kuntosalilla tai kotona, yksi yleisimmistä naisten kuntoilurutiiniin kuuluvista harjoituksista kohdistuu kiinteyttämään ja vahvistamaan pakaroita viehättävämmiksi.

Tästä artikkelista löydät harjoituksia ja neuvoja kuinka vahvistat ja kiinteytät pakarasi; neuvoja pitääksesi ne kiinteinä, pyöreinä ja vahvoina ja pitääksesi selluliitin poissa.

Pienennä pakaroitasi

Jos ajattelet että peppusi on täydellistä kokoa mutta olet etsimässä tapoja muotoilla ja kiinteyttää pakaroitasi, aloita hieronnalla. Ehkä yllätyt huomatessasi että samoin kuin lihasjännitys hartioillasi, myös pakaralihaksesi voivat olla kireinä stressistä ja tunnesyistä. Hyvä hieronta höllentää jännitystä ja antaa kuntoilurutiinillesi hyvän aloituksen.

Yritä kohdistaa hieronta pakaroidesi pulskaan keskiosaan, kunnes voit tuntea paineen lantioluusi lähellä. Jos tämä aiheuttaa kipua tai epämukavuutta, yritä hellävaraista hierontaa ensin ja voimista sitten lujemmaksi paineeksi. Kipu tällä alueella varmistaa lihasongelmat tai kireyden, jotka pitää työstää pois.

Tee tämä ennen jokaista kuntoiluharjoitusta viisi minuuttia kummankin pakaran kohdalla.

Treeni

Kiinteyttävät harjoitukset

Suosittelemme päivittäistä liikuntarutiinia, joka sisältää viiden minuutin jakson jokaista seuraavaa harjoitusta:

Kyykyt: pidä jalkasi lantion leveydellä toisistaan, taittuen polvistumalla kyykkyyn alas aivan kuin olisit istuutumassa tuolille. Pidä selkä suorana ja hyvässä asennossa. Lopeta kyykky ennen kuin polvesi liikkuvat varpaidesi kärkien ohi ja tule takaisin ylös. Pidä kätesi venytettyinä suoriksi edessäsi kun kyykistyt ja pudota ne kun nouset ylös.

Neljä jalkaa: laskeudu kontalleen matolle tai pehmeälle alustalle jotta et vahingoita polviasi. Pidä selkä suorana vaakasuuntaisesti lattiaa kohti, tiukenna vatsalihakset varmistaaksesi lujan asennon. Jos tämä on epämukavaa, yritä aloittaa kyynärvarret maassa. Nosa jalka suoraksi, pumppaa ylös ja alas koskematta maahan. Toista toisella jalalla.

Silta: makaa selälläsi ja koukista jalkasi niin, että jalkapohjasi ovat vakaasti maassa lantion leveydellä toisistaan. Pidä käsivartesi lattialla vieressäsi. Nosta hitaasti vartaloasi maasta jännittämällä pakara- ja vatsasalihaksiasi. Nosta kunnes tunnet venytyksen ja laskeudu hitaasti kunnes selkäsi lepää lattialla uudestaan.

Pakaralihassupistukset: kun odottelet jonossa, hississä tai vain seisot paikoillasi, yritä supistaa ja vapauttaa pakaroitasi saadaksesi kiinteyttä. Purista pakaralihaksesi, pidä viisi sekuntia ja vapauta. Toista.

Kiinteytystekniikka

On olemassa yksinkertainen, kotona suoritettava tekniikka, jonka voit tehdä edistääksesi pakaroidesi kiinteytymistä, auttaaksesi parantamaan peppusi ihon laatua, poistaaksesi selluliittia ja muotoillaksesi pakaroita.

Sinun tarvitsee hankkia pyöreä kuppi joka on vuorattu kumilla (tämä tunnetaan myös nimellä kuppaus), joita löytyy kaupoista joissa myydään kiinalaisen lääketieteen mukaisia tuotteita tai akupunktuurituotteita. Tarvitset myös hierontaöljyä. Suosittelemme manteli-, oliivi- tai seesamiöljyä tai kosteuttavaa voidetta joka sisältää paljon öljyä.

Lisää öljy tai voide toiselle pakaralle ja käytä kuppia luomaan kevyt imu ja hiero pyörein liikkein alue läpi vähintään viisi minuuttia. Toista toiselle pakaralle.

Kuorinta ja kosteutus

Kun huolehdit pakaroiden lihaksistosta, sinun ei pitäisi unohtaa ihoasi. Antaaksesi sille terveellisen ja säteilevän ulkonäön, sinun täytyy huolehtia siitä oikein. Saavuttaaksesi loistavan ulkonäön, kuori nämä alueet joka 10. päivä. Käytä merisuolaa kylvyssä hieroaksesi aluetta minuutin ajan. Huuhtele viileällä vedellä auttaaksesi edistämään kiinteytymistä.

Kosteuta ihosi voiteella joka on tehty luonnollisista tai orgaanisista ainesosista. Jos saat käsiisi kookosöljystä tehtyä voidetta, se on loistavaa vaihtelua.

Kulho

Kuvat: Veganbakingnet.

 

UUTISIA VERKOSSA