Vähennä vatsarasvaa valkosipulilla ja sitruunalla

· lokakuu 21, 2016
Sen lisäksi, että esittelemämme resepti auttaa sinua vähentämään vatsarasvaa, voit käyttää tätä valkosipuli- ja sitruunahoitoa myös puhdistaaksesi kehoasi sekä parantaaksesi sen tärkeimpiä toimintoja.

Rasvan kerääntyminen vatsaan on asia, jonka kanssa miljoonat ihmiset ympäri maailman painivat. Pulma voi kehittyä pahemmaksi vuosien kuluessa, ja se on yksi kaikkein vaikeimmista ongelmista korjata etenkin silloin, kun ihmisen aineenvaihdunta ei toimi kunnolla.

Vaikka moni saattaakin ajatella vatsarasvan kerääntymisen olevan vain esteettinen ongelma, on tärkeää puuttua tilanteeseen ennen kuin mahdollisina seurauksina on vakavia ongelmia ihmisen terveyden kannalta. Sen sijaan että kyseessä olisi siis ulkonäköseikat, kannattaa muistaa, että liiallinen vatsaan kertynyt rasva lisää vakavien sairauksien riskiä.

Terveys- ja ravitsemusasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että kaikkein tehokkain tapa torjua tätä ongelmaa on pitää ruokavalio tasapainoisena ja harrastaa säännöllisesti liikuntaa. On kuitenkin eräitä muitakin asioita jotka voivat auttaa vatsarasvan vähentämisessä, ja ne ovat tukena sille, että saisit hyvät tulokset jo lyhyessä ajassa.

Tämä on totta myös valkosipulin ja sitruunan osalta, ja tällä kertaa kerrommekin nämä ainekset käsittävästä reseptistä, jonka avulla voit tehokkaasti vähentää kolesterolia kehossasi sekä taistella liiallista rasvaa vastaan.

Tämä kotihoito on hyödyllinen monella tapaa, ja seuraavassa kerromme kuinka se kannattaa toteuttaa, jotta saisit kerättyä kaikki hoidon loistavat vaikutukset. Jatka siis lukemista ja vähennä vatsarasvaa luonnollisesti sitruunan ja valkosipulin avulla!

Mitä hyötyjä valkosipulilla ja sitruunalla on vatsarasvan vähentämisen kannalta?

Vähennä vatsarasvaa valkosipulin avulla

Tämä valkosipuli-sitruunahoito on perinteinen apu, ja kyseistä reseptiä on käytetty jo vuosisatojen ajan monien erilaisten vaivojen hoidossa.

Molemmat ainekset ovat kehoa puhdistavia, ja niillä on ruoansulatusta edistäviä ominaisuuksia, jotka auttavat tehostamaan jätteen poistumista elimistöstä. Ne parantavat maksan ja paksusuolen toimintaa.

Valkosipulissa on aktiivista ainetta nimeltään allisiini, ja sillä on positiivisia tuloksia kolesterolin vähentämistä koskien sekä sydänsairauksien riskin pienentämiseksi. Valkosipulilla on myös kehon tulehtuneisuutta torjuvia ominaisuuksia, ja se toimii nestettä poistavana tuotteena, joka stimuloi tehokkaasti liiallisen nesteen poistumista turvonneista kudoksista.

Sitä pidetään luonnollisena ruokahalun vähentäjänä, sillä kun syöt valkosipulia, se pidentää tunnetta kylläisyydestä sekä hidastaa halua syödä lisää kaloreita sisältävää ruokaa. Sen sisältämä suuri määrä antioksidantteja estää soluille tapahtuvaa vahinkoa, ja lisäksi se estää muitakin ennenaikaiseen vanhenemiseen liittyviä ilmiöitä.

Sitruunat

Nämä valkosipulin loistavat hyödyt tehostuvat sitruunan myötä. Kyseessä on sitrushedelmä, jolla on kyvykkäitä puhdistavia ja ruoansulatusta edistäviä ominaisuuksia, ja sitä onkin käytetty jo vuosisatojen ajan verenkierron puhdistamiseksi sekä kolesterolin vähentämiseksi.

Flavonoidit ovat aineita, jotka toimivat antioksidantteina, ja ne edistävät rasvojen käsittelyä ruoansulatuksessa. Ne estävät rasvoja kerääntymästä vatsaan tai verenkiertoon.

Tämä sitruunahoito sisältää kuitua nimeltään pektiini, joka hillitsee ruoanhimoa sekä lievittää ruoansulatukseen liittyviä ongelmia.

Sitruuna, hunaja ja valkosipuli

Kuinka tämä hoito vatsarasvan vähentämiseksi valmistetaan?

Ennen kuin kokeilet valkosipulista ja sitruunasta koostuvaa reseptiämme, on tärkeää että ymmärrät erään asian. Kyseessä ei nimittäin ole mikään ihmehoito painon pudottamiseksi ennätysajassa, vaan tämän reseptin on tarkoitus olla ainoastaan lisä jo valmiiksi hyvään ruokavalioon.

Seuraavan hoidon hyötynä on muihin vastaaviin verrattuna se, että se koostuu 100-prosenttisesti luonnollisista aineksista, ja se voidaan helposti sisällyttää osaksi tasapainoista ruokavaliota.

Hoidon hyödyt ovat joka tapauksessa yhteydessä siihen, kuinka hyvä henkilön aineenvaihdunta on. Jos kuitenkin hallitset hyvin syömiesi kaloreiden määrää sekä lisäät energiasi kulutusta liikunnan kautta, tulet huomaamaan eron vatsassasi jo muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta.

Tarvittavat ainekset

 • 2 valkosipulin kynttä
 • Mehu kahdesta sitruunasta
 • 1,5 litraa vettä

Näin valmistat tämän hoidon

 • Kuori valkosipuli ja murskaa jokainen kynsi.
 • Pese sitruunat hyvin ja viipaloi ne niin, että et poista kuorta.
 • Kaada vesi pannuun ja lisää valkosipuli ja sitruuna, ja anna sitten nesteen kiehua 15 minuutin ajan.
 • Tämän ajan kuluttua voit siivilöidä nesteen ja nauttia sen.
 • Voit varastoida juoman huoneenlämpöiseen paikkaan tai jääkaappiin.
 • Keittämisen sijaan toinen vaihtoehto on laittaa kaikki ainekset säilytysastiaan ja antaa niiden sitten muhia vuorokauden ajan ennen siivilöimistä ja nauttimista.

Kuinka hoito tulisi toteuttaa?

 • Juo lasillinen tätä nestettä päivän pääaterian aikana tai sitä ennen.
 • Nauti nestettä kolmen päivän verran peräkkäin kehoa puhdistavana kuurina (eli 1/3 nesteen kokonaismäärästä per päivä). Sitten voit odottaa viikon verran ja aloittaa kuurin taas uudelleen.

Tiedämme, että monelle saattaa olla vaikeaa kestää sitruunan ja valkosipulin yhdistelmän kitkerää ja epämiellyttävää makua, joten voit lisätä sekaan hiukan luonnonmukaista hunajaa, jotta nesteen nauttiminen olisi helpompaa.

Kuten koskee muitakin hyviä elämäntapoja, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä luonnollista sitruuna- ja valkosipulihoitoa vatsarasvan vähentämiseksi, jotta voisit nauttia kaikista sen tarjoamista loistavista hyödyistä!