Tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin kookosöljystä

Sen lisäksi, että kookosöljy tuo hennolle tukalle tuuheutta, se ravitsee ja korjaa hiuksia. Se jättää tukan kiiltäväksi ja runsaaksi.

Ohut tukka on tulosta hiusten karvatuppien vähittäisestä heikentymisestä, ja tämä voi johtua stressistä, ympäristöstä peräisin olevista myrkyistä ja haitallisista kemikaaleista. Vaikka tukan ohuus voi joskus olla perintötekijöistäkin kiinni, voi se myös olla välitöntä seurausta hoidon puutteellisuudesta, hormonaalisista epätasapainotiloista sekä muista sellaisista tekijöistä, jotka suoraan vaikuttavat päänahkaan ja hiuksiin.

Tämä ei ainoastaan saa aikaan sitä, että hiuksesi ohentuvat, vaan se johtaa myös runsaaseen tukan irtoamiseen sekä kuivuuteen ja päänahan herkkyyteen. Tämän vuoksi onkin tärkeää ravita tukkaa ja päänahkaa hoitavilla aineilla, joiden avulla voit palauttaa hiuksillesi niiden entisen kiillon ja vahvuuden.

Seuraavaksi kerromme sinulle eräästä 100-prosenttisen luonnollisesta hoidosta, jonka avulla saat tukastasi tuuheamman ilman, että joutuisit sietämään mitään ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Kokeile ja ylläty – tämä hoito on täysin vaaraton, joten et menetä mitään!

Luonnollinen tuuheuttaja ohuelle tukalle

Kookos

Jotta voisit palauttaa hiuksillesi niiden entisen vahvuuden ja tuuheuden, suosittelemme erästä tiettyä ainesta, joka on käytössä monissa vaihtoehtoisissa kosmeettisissa hoidoissa: luonnonmukaisesti tuotettu kookosöljy.

Tämä luonnollinen tuote, jota saadaan kookoksen hedelmälihasta, sisältää keskipitkän ketjun rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, jotka ovat kyvykkäämpiä kuin keinotekoiset kaupoista löytyvät tuotteet.

Kookosöljyssä ei ole yhtään silikoneja, eikä siinä myöskään ole alkoholia. Sen aktiiviset yhdisteet pääsevät tunkeutumaan vahingoittuneiden suortuvien sisään helposti, jotta niiden kasvua ja korjaantumista voitaisiin stimuloida.

Moni käyttääkin tätä öljyä vaihtoehtoisena hoitona tavallisille hoitoaineille, sillä sen koostumus tekee käytöstä hyvin helppoa. Saat sen avulla hiuksistasi pehmeät ilman, että vaikuttaisit haitallisesti tukkasi luonnollisiin öljyihin.

Sillä on erinomaisia kosteuttavia ominaisuuksia, jotka vähentävät kuolleita soluja, kaksihaaraisia ja muita sellaisia ongelmia, joita usein ilmenee kuivassa tukassa. Sen elintärkeät ravinteet vahvistavat hiusten juuria sekä estävät hiustenlähtöä. Kookosöljy edistää luonnollista ja tervettä tukan kasvua.

Siinä on myös antibakteerisia ja sientä torjuvia aineita, jotka estävät sienen kasvua ja muita päänahassa esiintyviä mikro-organismeja.

Kookosöljyä voidaan käyttää täiden torjunnassa sekä ennenaikaisen harmaantumisen estämisessä, kuten myös heikon ja samean tukan hoidossa.

Kuinka kookosöljyä voidaan valmistaa kotona?

Kookosöljyä pullossa

Kookosöljyä saa kaupoista monessa erilaisessa muodossa, mutta parasta olisi käyttää raakaa ja luonnonmukaisesti tuotettua öljyä. On olemassa halvempia merkkejä, mutta useimmilla ei ole niitä loistavia ominaisuuksia, joita luonnollisella ja jalostamattomalla öljyllä on.

Tässä artikkelissa esittelemämme resepti on erittäin helppo toteuttaa, ja se on erinomainen sekä hiusten tuuheuttamiseksi että monen muun ihon ja terveysongelman hoitamiseksi.

Tarvittavat ainekset

 • 2 kookosta
 • 1 raastin
 • 1 kangassiivilä

Toimi näin

 • Tee reikä molempaan kookokseen, ja ota talteen niiden sisällä oleva vesi.
 • Avaa kookokset ja ota talteen hedelmäliha. Raasta se hienoksi, jotta saat aikaiseksi koostumukseltaan kevyen tahnan.
 • Laita hedelmäliha kangassiivilään, ja purista kaikki neste pois.
 • Lisää sitten kookoksen hedelmäliha kookosveteen, ja anna nesteen imeytyä, ennen kuin puristat uudelleen.
 • Laita tästä vaiheesta tuloksena oleva ”maito” pannulle alhaiselle lämmölle, ja anna sulaa hiljalleen sekoittaen välillä puisella lastalla.
 • Kuumuus saa öljyn ja maidon eriytymään toisistaan (voit käyttää myös siivilää saadaksesi ne erilleen).
 • Laita öljy lopuksi lasiseen purkkiin.

Kuinka kookosöljyä käytetään ohuen tukan tuuheuttamiseksi?

Hiushoito

Jotta voisit tuuheuttaa ohutta tukkaa tällä täysin luonnollisella tuotteella, sinun täytyy toistaa hoitoa ainakin kolme kertaa viikossa.

Toimi näin

 • Ota kaksi ruokalusikallista kookosöljyä ja lämmitä sitä mikroaaltouunissa, kunnes öljy sulaa.
 • Kun lämpötila on miellyttävä, hiero öljyä hiusten puolivälistä latvoihin asti.
 • Laita sitten pieni määrä päänahkaasi, ja hiero ihoa sormenpäillä, kunnes öljy imeytyy kunnolla.
 • Peitä hiuksesi suihkumyssyllä, ja anna öljyn vaikuttaa ainakin 40 minuuttia.
 • Huuhtele runsaalla viileällä vedellä, ja harjaa hiuksesi. Anna niiden kuivua luonnollisesti.

Sitten kun olet toistanut tätä helppoa ja luonnollista hoitoa useamman viikon ajan, hiuksesi ovat tuuheammat ja voimakkaammat. Pystyt myös olennaisesti korjaamaan niiden kärsimää vahinkoa.

Tukkasi tulee tuntumaan heti hoidon jälkeen silkkisemmältä, ja se myös näyttää kiiltävämmältä. Takkuisuuden selvittämisestä tulee myös helpompaa.

Kannattaa siis kokeilla heti kun vain mahdollista – kokeile valmistaa oma kookosöljysi tai osta luonnonmukaisesti tuotettua öljyä, ja ota se käyttöön hiustesi tuuheuttamiseksi!

UUTISIA VERKOSSA