Torju pahanhajuinen hengitys ja hienhaju luonnollisella mehulla

marraskuu 14, 2017
Tämän luonnollisen juoman nauttiminen päivittäin yhdistettynä hyvään hygieniaan voi auttaa puhdistamaan elimistöä myrkyistä ja poistamaan pahoja hajuja aiheuttavia bakteereja.

Kehon pahat hajut, mukaan lukien pahanhajuinen hengitys, on niin kärsijälle kuin hänen ympärillään oleville ihmisillekin melko epämiellyttävä vaiva. Se johtuu useimmiten huonosta hygieniasta, mutta joskus sen voivat aiheuttaa hormonit, tulehdukset ja sairaudet.

Moni luulee, että hiki on pääsyy tällaisiin epämieluisiin hajuihin. Niiden syynä ovat kuitenkin muiden lähteiden bakteerit.

Jos tähän ongelmaan lisätään vielä se myrkkymäärä, jolle altistumme jatkuvasti, meidän on tiedostettava se tosiasia, että tavalla tai toisella meille kaikille saattaa kehittyä tämä ongelma milloin tahansa.

Onneksi on olemassa joitakin terveellisiä tuotteita ja tapoja, jotka auttavat sekä ehkäisemään että poistamaan jo olemassa olevia hajuja. Näiden joukossa on eräs luonnollinen mehu, jonka antibakteeriset ja myrkkyjä poistavat ominaisuudet neutralisoivat pahanhajuista hengitystä ja hikoilun aikaansaamia pahoja hajuja.

Alla kerromme, mikä tämä juoma on ja kuinka sitä voidaan valmistaa kotona vain muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.

Kokeile!

Luonnollinen mehu pahanhajuiseen hengitykseen ja hienhajuun

pahat hajut kainalossa

Tämä luonnollinen, pahoja hajuja torjuva mehu on valmistettu vihreästä omenasta, ruokasoodasta, persiljasta ja muista emäksisistä ruoka-aineista, jotka ehkäisevät happamuutta ja bakteerien kasvua elimistössä. Vaikka se ei olekaan ainoa ratkaisu tähän ongelmaan, se on loistava apu niille, jotka hyvästä hygieniasta huolimatta edelleen kamppailevat hajuongelman kanssa.

Sen suurimmat hyödyt johtuvat antioksidanteista ja myrkkyjä puhdistavista yhdisteistä, jotka elimistöön imeytyessään edistävät myrkkyjen poistumista ja säätelevät aineenvaihdunta- ja hormonitoimintoja.

Siinä on antibakteerisia ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia, jotka estävät bakteerien kasvulle välttämättömien olosuhteiden muodostumista suuhun ja iholle.

Lisäksi nämä ainesosat minimoivat sipulin, valkosipulin ja pippurin kaltaisen ruoka-aineiden sulattamisesta johtuvia voimakkaita hajuja.

Kuinka tätä luonnollista hajuja neutralisoivaa mehua valmistetaan

vihreä juoma pahoihin hajuihin

Tämä luonnollinen juoma, joka neutralisoi epämiellyttäviä hajuja suussa ja iholla, vaikuttaa eri tavalla eri elimistöissä riippuen ongelman lähteestä.

Pidä mielessä, että sen ainesosilla on myrkkyjä puhdistavia ominaisuuksia, jotka stimuloivat maksan, paksusuolen ja munuaisten toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pahoja hajuja aiheuttavien bakteerien eliminoimisen lisäksi puhdistat elimistöäsi myös sinne kerääntyneestä jätteestä.

Parasta kaikessa on se, että juoma sisältää vain hyvin vähän kaloreita, mutta runsaasti kuitua, vitamiineja ja hivenaineita.

Ainekset

 • 1 vihreä omena
 • 2 mintunlehteä
 • 1 nippu persiljaa
 • 2 sitruunan mehu
 • 1 teelusikallinen ruokasoodaa
 • 1 kupillinen vettä (240 ml)

Valmistus

 • Pese omena huolellisesti, viipaloi se ja poista siemenet.
 • Huuhtele minttu ja persilja ja silppua ne, jotta ne sulautuvat hyvin juomaan.
 • Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, mukaan lukien sitruunamehu ja vesi, ja sekoita parin minuutin ajan.
 • Varmista, ettei juomaan jää paakkuja, ja tarjoile se sitten siivilöimättä.
 • Juo välittömästi ennen kuin siitä lähtee mitään ominaisuuksia.
 • Paras ajankohta sen nauttimiselle on joka aamu ennen aamupalaa.

Pidä mielessä

nainen nyrpistää nenäänsä

Ehkäistäksesi ja poistaaksesi pahanhajuista hengitystä juo juomaa ennen aamupalaa ja voimakkaiden tai mausteisten ruokien syömisen jälkeen.

Jotta saat siitä vielä enemmän hyötyjä irti, suunnittele kahden viikon puhdistuskuuri ja juo tätä mehua joka päivä ennen aamiaista. Kuurin aikana vältä prosessoituja ruokia, jauhoja, sokeria ja muita aineita, jotka saattavat kerätä elimistöön suuria määriä myrkkyjä. On myös suositeltavaa juoda enemmän vettä päivittäin edistääksesi kaikkien elinten puhdistumista myrkyistä.

Samalla kannattaa myös arvioida omat hygieniatuotteet ja -tavat selvittääksesi, ehkäisevätkö ne tehokkaasti hajuja. Ihon ph-arvo voi muuttua tiettyjen hajusteiden kemiallisesta koostumuksesta johtuen, mikä lisää bakteerien kasvua ja näin ollen pahoja hajuja.

Jos mikään näistä ei toimi, käy lääkärissä selvittämässä ongelman lähde ja sopivin hoito.

UUTISIA VERKOSSA