Seuraa näitä 5 askelta saadaksesi yltäkylläisyyttä elämääsi

kesäkuu 14, 2017
Opi kuinka lopettaa jonkun sellaisen himoitseminen mitä sinulla ei ole, ja sen sijaan ala nauttia muista, tärkeämmistä ulottuvuuksista, kuten kiitollisuudesta siitä, mitä sinulla on.

Hyvinvointi ja yltäkylläisyys on mahtava kyky priorisoida positiivisia asioita negatiivisten sijaan. Se on myös kiitollisuutta kaikesta siitä mitä sinulla on, tilaisuuksien tiedostamista, ja tästä tuloksena vaurauden saavuttamista.

Tämä idea joka ensisilmäyksellä saattaa näyttää yksinkertaiselta, itse asiassa sisältää joitakin syviä ideoita joita tulisi miettiä.

Elämme yhteiskunnassa, jossa tavaroiden ja rahan kerääminen on synonyymi menestykselle. Yhteiskunnassamme fyysinen virheettömyys on synonyymi sosiaaliselle menestykselle.

Kuinka päädyimme tähän? Miksi teini ilman uusinta kännykkää tuntee olonsa turhautuneeksi? Miksi vihaamme itseämme kun kehomme mitat eivät mahdu ”ideaaliin”?

Ehkä suuntaamme katseemme väärään paikkaan. 

Meidän tulee uudelleenmuokata ajatusprosessimme, jotta voimme olla vapaampia ja herkempiä sille millä todella on väliä.

Suosittelemme tämän pohtimista. Kutsumme sinut miettimään 5 eri ulottuvuutta, jotka varmasti auttavat sinua saamaan täydemmän, iloisemman elämän.

1. Kontrolloi keinotekoisen vaurauden tarvettasi

lootus

Me kaikki yritämme saavuttaa Maslowin ihmisten perustarpeiden hierarkian rakennuspilareiden eri ulottuvuudet.

  • Aspektit kuten kodin turva, ruoka, vaatetus ja resurssit kasvaa ja olla terve ovat välttämättömiä, todellisia prioriteetteja.
  • Mutta modernissa yhteiskunnassa ilmaantuu toinen aspekti: kulutusmyönteisyys.
  • Elämme todellisuudessa jossa usein jätämme huomiotta sen mitä meillä jo on ja sen sijaan keskitymme siihen, mitä meiltä puuttuu. Ja joskus se mitä meiltä puuttuu on vain uusin kännykkä, hienompi auto, trendikkäät vaatteet…
  • Kaikki tämä johtaa siihen, minkä mainitsimme aikaisemmin: menestyksen tai statuksen vaikutelmaan.

Haluamme kaiken sen mitä muilla on vain siksi, että tuntisimme olevamme ”in”, että olisimme osa keinotekoista tasapainoa, joka on niin yleistä maailmassamme nykyään.

Mieti, ovatko tämän hetken tarpeesi keinotekoisia vai ovatko ne autenttisia, todella tarpeellisia?

2. Opi harjoittamaan kiitollisuutta

Yksi tapa tehdä tilaa aidosti yltäkylläiselle elämälle on olla kiitollinen siitä, mitä sinulla jo on. Emme ajattele tätä paljon, emme arvosta tätä niin paljon kuin meidän pitäisi.

  • Ennen kaikkea, ole kiitollinen omasta kokonaisuudestasi. Ole kiitollinen olemassaolostasi: eläminen ja oleminen tässä maailmassa  on mahtava asia, ja joka päivä kun olet tästä tietoinen, uudet tilaisuudet tulevat tiellesi. Tällä ajatusmallilla et voi kuin olla onnellinen.
  • Ymmärrä, kuinka mahtavia asioita sinulla on ympärilläsi: perhe ja ystävät, todellisia aarteita jotka tarjoavat sinulle aitoa, jokapäiväistä yltäkylläisyyttä.

3. Yltäkylläisyys on elämän yksinkertaisimmissa, tavallisimmissa asioissa

nainen ja yltäkylläisyys

Yltäkylläisyys ei tarkoita sitä, että pankkitililläsi on suuri summa rahaa.

Se ei myöskään tarkoita sitä, että keräät ystäviä sosiaalisissa verkostoissa tai keräät vaatteita kaappiisi, koruja laatikoihisi tai autoja autotalliisi.

Onnellisuuden salaisuus voidaan löytää yksinkertaisten, kaikista tavallisimpien asioiden arvostamisesta, jotka ilmaantuvat jokapäiväisessä elämässäsi: mukava ystävän kanssa jaettu hetki, jonkin asian hyvin tekeminen ja siitä ylpeyden tunteminen, tai vaikka vain kävelyllä käyminen yksin ja luonnosta nauttiminen.

Tämä on tila, jossa elämme autenttista, yltäkylläistä elämää.

Lue kuinka Ihmisen upeus piilee pienissä asioissa

4. Lopeta keskittyminen niihin asioihin, joita sinulta puuttuu

Tiedämme, että tämän ajatusprosessin käyttöön ottaminen jokapäiväisessä elämässä ei ole helppoa. Se ei ole helppoa koska elämme niukkuuden aikoja, halusimmepa tai emme.

  • Hyvää työtä ei ole runsaasti tarjolla, ja sosiaalinen epätasa-arvo on yleistä useissa maailman kaupungeissa.
  • Oman kodin omistaminen on usein etuoikeus tai toive, joka vaatii hurjia uhrauksia tai investointeja.
  • Ehkä sinulla ei ole täydellinen vartalo, unelmaparisuhde tai työ joka antaa kykyjesi ja taitojesi loistaa.
  • Mutta tehdään tämä selväksi: et voi keskittyä elämässäsi vain siihen, mitä sinulta puuttuu. Jos teet niin, hukutat todellisuutesi vakavaan tyytymättömyyteen.

Arvosta sitä mitä sinulla on, ole siitä kiitollinen, ja näe todellisuutesi uudessa, toiveikkaassa valossa. Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja näet ne vain jos tunnet olosi arvokkaaksi, rauhalliseksi ja jos sinulla on hyvä itsetunto.

Lue myös tämä: Kun tulet vanhemmaksi tajuat, että jotkut taistelut eivät ole taistelemisen arvoisia

5. Vaali erilaista tietoisuutta joka on kohdistettu menestykselle

nainen ja perhoset

Mitä tarkoitamme menestyksellä? Menestys tai vauraus on uuden ajan alkamisen, vaurauden ajan sallimista, unelmien, halujen ja toiveiden vahvistamista.

Yltäkylläinen elämä on tapa, jolla pääset sinne. Voi viedä jonkin aikaa päästä sinne, mutta harjoittelemalla voit muuttaa ajattelutapaasi.

Sillä vain kun tunnet olosi varmaksi itsestäsi, täynnä rakkautta ja kunnioitusta itseäsi kohtaan, voit alkaa liikkua kohti noiden ulottuvuuksien saavuttamista.

Laita se käytäntöön: opi kuinka kehittää vaurautta, joka on jo sisälläsi. 

Pääkuvan lähde: wikiHow.com

UUTISIA VERKOSSA