Rakkautta täytyy ravita joka päivä, jotta se kukoistaa

kesäkuu 2, 2017
Ihmissuhde on kuin kaunis ja hauras kukka: sitä tulee ravita päivittäin. Kasvi tarvitsee vettä, ravinteita ja auringonvaloa... Jos se ei saa tarvitsemaansa huomiota, se kuivuu kokonaan kunnes sen lehdet putoavat pois ja se kuolee.

Et voi siirtää rakkauden osoittamista siihen asti, kunnes sinusta tuntuu siltä. Rakkautta on ravittava joka päivä.

Kaunis ja palkitseva rakkaus ansaitsee saada huolenpitoa pienten asioiden kautta. Ne ovat niitä asioita, jotka ruokkivat sinua juurista käsin ja saavat sinut todella kukoistamaan.

Kun puhumme rakkauden ravitsemisesta, emme tarkoita vain sinun ja kumppanisi välistä sidettä. Tarkoitamme myös niitä olennaisia perustuksia, joita tarvitaan lasten kasvattamisessa. Siihen kuuluu päivittäisen tuen antaminen ja hellyys, jotta lasten itsetunto rakentuu ja heidän sisäinen voimansa kasvaa niin, että he voivat kohdata maailman.

Tämä vaikuttaa sinusta ehkä itsestäänselvältä asialta. Me kaikki tiedämme, mitä sana rakkaus tarkoittaa, mutta joskus unohdamme, että tätä tunnetta täytyy näyttää, jotta se huomataan.

Rakkautta täytyy ruokkia joka päivä pienten asioiden kautta.

Pohdi asiaa.

Rakkautta on näytettävä, jotta se on aitoa

Seuraava tilanne on sinulle varmasti tuttu.

Perheesi jäsen, joku sinulle läheinen, sanoo usein rakastavansa sinua paljon. Kun sitten todella tarvitset häntä, hän ei olekaan antamassa tukeaan. Itse asiassa hän ei ole koskaan paikalla näyttämässä ja antamassa merkitystä väitetylle rakkaudelleen.

Rakkautta on siis aidosti ilmaistava sekä isoin että pienin, arkisin teoin.

Lue, mikä on Pienten asioiden merkitys parisuhteessa

Et voi siirtää rakkautta odottamaan parempaa hetkeä

hali

Ihmiset jotka ovat aina kiireisiä eivätkä osaa priorisoida tai asettaa rajoja tärkeiden ja vähemmän tärkeiden asioiden välille, jättävät usein jälkeensä tyytymättömyyttä. Mieti esimerkiksi vanhempia, jotka eivät anna lapsilleen tarpeeksi huomiota, koska heidän mielestään heillä on tärkeämpiäkin velvoitteita.

On selvää, että nykymaailman vaativat työaikataulut eivät sovi kunnolla yhteen perhe-elämän kanssa. Yhtä asiaa ei kuitenkaan tulisi unohtaa: vietit minkä verran aikaa lastensa tahansa (ehket ihan yhtä paljoa mitä toivoisit), tärkeää on se, että yhdessä viettämänne aika on LAADUKASTA.

Joskus kaikkein vilpittömin rakkaus tulee näyttää sillä kaikkein pienimmällä tavalla, jotta se tulee huomioiduksi.

Lue: Opeta lapsillesi nämä tärkeät sanat

Rakkaus on pienissä asioissa, ei vain suurissa teoissa

pariskunta sylikkäin

Jotkut ihmiset tekevät sen virheen, että pitävät rakkautta itsestäänselvyytenä. Heille suhteessa oleminen merkitsee sitä, että kaikki on anteeksiannettavissa, että enää ei tarvitse nähdä vaivaa ja että huomion osoittaminen toiselle ei ole enää tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen asia.

Tällä tavoin ajatteleminen on VIRHE.

Ihmissuhteet ovat kuin kaunis ja hauras kukka: niitä on ravittava päivittäin. Kasvi tarvitsee vettä, ravinteita, auringonvaloa… Jos se ei saa tarvitsemaansa huomiota, se kuivuu kokonaan kunnes sen lehdet putoavat pois ja se kuolee.

Sama tapahtuu usein ihmissuhteille: jos jätät suhteen huomiotta ja pidät sitä itsestäänselvyytenä, menetät sen.

Meidän on muistettava pienten asioiden merkitys. Emme saa unohtaa ruokkia ihmissuhteitamme joka päivä asioilla, joilla on todella merkitystä:

  • Sanasi ja äänensävysi, joilla kommunikoit.
  • Käyttämäsi kieli: ymmärtävä ja empaattinen.
  • Ilmeesi ja kehonkielesi.
  • Sen osoittaminen, että rakkaasi on sinulle tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen.

Älä siirrä huomiseksi rakkautta, jonka voit antaa jo tänään

sisarusten välistä rakkautta

Paras hetki osoittaa rakkautta jollekulle on aina NYT.

Kyseessä ei ole se, että pitäisi olla fatalistinen ja ajatella että huomenna saattaa olla liian myöhäistä. Sen sijaan kyseessä on panostaminen vastavuoroisuuteen täysien, aitojen ja merkitsevien ihmissuhteiden luomiseksi.

  • Sinun on tiedostettava, kuinka vuorovaikutat ihmisten kanssa päivittäin ja mitä teet saadaksesi heidät tuntemaan olonsa hyväksi, onnelliseksi ja rakastetuksi.
  • Monesti ei vaadi paljoa saada hymy lasten kasvoille tai koskettaa kumppania erityisellä tavalla saadakseen hänet rakastumaan sinuun vielä enemmän.

Harva asia maailmassa on tärkeämpi kuin tuntea olevansa rakastettu ja tietää, kuinka antaa rakkautta. Tehdään se fiksulla, hyödyllisellä ja kunnioittavalla tavalla.

Panosta vastavuoroisuuteen ja päivittäiseen hellyyden osoittamiseen. Kiinnitä huomiota pieniin asioihin ja ota tavoitteeksesi niiden ihmisten onnellisuus, joita rakastat eniten.

UUTISIA VERKOSSA