Puhdista kehosi kolmessa päivässä vihervedellä

helmikuu 2, 2018
Koska tässä vihervedessä on monia loistavia tekijöitä, se saa aikaan paljon muutakin kuin kehon puhdistumisen raskasmetalleista. Se nimittäin vahvistaa vastustuskykyä sekä edistää kolesterolitason pysymistä hyvänä.

Oletko koskaan kuullut viherveden hyödyistä? Vaikka eläisitkin melkoisen terveellisesti, kehosi on kaikesta huolimatta alttiina monille erilaisille myrkyllisille aineille. Nämä voivat vaikuttaa sen toimintaan negatiivisesti.

Onneksi on kuitenkin niin, että suurin osa näistä myrkyistä tulee käsitellyiksi ja poistetuiksi luonnollisesti, mistä on kiittäminen sitä kovaa työtä, jonka eritteitä poistavat elimesi tekevät. Joskus kuitenkin näitä jätteitä kertyy liikaa, ja kun ne pääsevät hitaasti kasautumaan, ne haittaavat tärkeitä luonnollisia kehon toimintoja.

Ongelmana on se, että suuri määrä ihmisiä yleensä vain jättää tämän tärkeän faktan huomioimatta. Vaikka keho lähettääkin varoitusmerkkejä, ei tehdä välttämättömiä asioita, jotta kehoa voitaisiin hoitaa kunnolla ja jotta vakavampia ongelmia voitaisin välttää.

Tämän seurauksena sitten moni negatiivinen reaktio saa alkunsa, sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Nämä reaktiot voivat vähentää ihmisen elämänlaatua ja onnellisuutta.

Onneksi on kuitenkin olemassa useita kotitekoisia hoitoja, joiden hapettumista vastaan toimivat ja luonnolliset puhdistavat kyvyt pystyvät tehokkaasti vähentämään tätä jätteen kertymää kehossasi.

Tällä kertaa haluammekin kertoa vihervedestä, joka on suureksi avuksi kun haluat puhdistaa kehoasi, sillä se tehoaa jo kolmessa päivässä.

Jatka siis lukemista ja kokeile itse, jos haluat kohentaa hyvinvointiasi sekä fyysisesti että psyykkisesti – tässä on resepti detox-viherveden valmistukseen!

Vihervesi, joka puhdistaa kehon jo kolmessa päivässä

viherveden ainekset

Vihervesi on juoma, joka valmistetaan spirulinasta ja klorellasta. Nämä ovat kaksi ainesta, joilla on antioksidanttivaikutuksia, ja ne ovat saaneet suurta suosiota siksi, että ne pystyvät puhdistamaan verta sekä säätelevät kehon pH-tasoja.Molemmat näistä tuotteista ovat luonnollisia, ja ne sisältävät elintärkeitä aineksia. Nämä ainekset auttavat optimoimaan kehon puhdistumista ilman, että tällä olisi mitään haitallisia sivuvaikutuksia.

Lisäksi saat runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, joten tämä juoma antaa tehokkaan suojan myrkyllisiä valloittajia vastaan verenkierrossa.

Hyötynä on myös se, että nämä loistavat suojaajat auttavat myös myrkyllisten vihollisten poistamiseksi kehon tärkeistä elimistä, kuten maksasta ja munuaisista.

Mitä muuta vihervesi tarjoaa hyvinvoinnin parantamiseksi?

spirulina
 • Vihervesi on ihanteellinen apu, jos haluat stimuloida raskasmetallien poistumista kehostasi, kuten koskee elohopeaa, kadmiumia, lyijyä ja muita vastaavia.
 • Tämän nesteen nauttiminen tulee uudistamaan kehosi elintärkeiden mineraalien varastoa. Etenkin silloin tämä on hyödyksi, kun olet menettänyt elektrolyyttejä rankan tai liiallisen fyysisen aktiivisuuden vuoksi tai ripulin takia.
 • Lisäksi se sisältää ruoansulatusta edistäviä kykyjä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä sellaisten ongelmien kuten ummetuksen hoidossa, ja silloin, kun kehossasi on liikaa happoisuutta.
 • Sen runsas elintärkeiden vitamiinien ja mineraalien määrä auttaa vahvistamaan vastustuskykyä, ja lisäksi nämä parantavat elimistösi vastahyökkäystä tarttuvia tekijöitä torjuttaessa, jotka yrittävät saada aikaiseksi sodan kehoasi vastaan.
 • Sen runsas antioksidanttien määrä antaa tehokkaan luonnollisen syöpää torjuvan vaikutuksen. Vaikka tämä ei olekaan mitään ihmeen mahdollistavaa, neste voi kuitenkin hillitä syövän kehittymistä.
 • Koska se edistää kehon puhdistumisen prosessia, tämä mehu myös helpottaa vaarallisten rasvojen poistamista, kuten huonon eli LDL-kolesterolin ja triglyseridien.
 • Huolimatta siitä, että mehussa on vain vähän kaloreita, se sisältää kuitenkin runsaasti energiaa, josta saat loistavan avun energiatasojesi nostamiseksi pidemmällä aikavälillä.
 • Sen antioksidanttiominaisuudet antavat suojaa aivojen kudoksille sekä auttavat paremman keskittymiskyvyn tavoittelussa.
 • Eräs loistava hyöty on se, että saat tästä vihermehusta apua myös ennenaikaisen ihon ja kehon sisäisten elinten ikääntymisen estämiseksi.

Lue aiheesta lisää: Mitkä elimet kärsivät eniten stressistä?

Kuinka tämä juoma valmistetaan?

vihervesi

Seuraavassa ovat ohjeet tämän viherveden valmistamiseksi kotona. Elimistön detox-kuurin tekeminen kyseisellä nesteellä on terveellinen tapa, jonka avulla pystyt vapauttamaan kehosi kaikista niistä vihamielisistä myrkkyjen kertymistä, jotka muodostuvat päivä päivältä ajan kuluessa.

Kyseessä on kolmen päivän aikataulu, ja sinun tulee syödä tänä ajanjaksona niin terveellisesti kuin mahdollista. Yksi menetelmä, joka on tässä avuksi, on hedelmien ja kasvisten nauttimisen lisääminen ja teollisesti käsiteltyjen tuotteiden jättäminen vähemmälle.

Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että tämä on loistava tapa, jota voit toistaa kerran joka toinen kuukausi, tai sitten joka kerta kun tunnet, että kehosi on tullut rasittuneeksi epäystävällisten myrkyllisten aineiden vuoksi.

Tarvittavat ainekset

 • 6 kupillista vettä (1,5 litraa)
 • 1 ruokalusikallinen seuraavia tuotteita:
  • spirulinajauhetta
  • klorellajauhetta
 • 2 pisaraa mausteneilikan eteeristä öljyä (valinnainen aines)

Näin tämä neste valmistetaan

 • Kaada ensin vesi kannuun.
 • Lisää sitten sekaan muut ainekset.
 • Sekoita seosta puisella tai silikonista valmistetulla välineellä, ja kun olet saanut sen tasaiseksi, anna olla 15-20 minuutin ajan, ennen kuin lopulta nautit juomasi.

Näin tämä vihervesi kannattaa nauttia

 • Nauti lasillinen aamulla tyhjään vatsaan.
 • Se, mitä valmistamastasi nesteestä jää ylitse, kannattaa jakaa 4-5 lisännokseen saman päivän aikana nautittaviksi.
 • Toista tätä prosessia kolme päivää peräkkäin.

Oletko valmis kokeilemaan tätä tehokasta vihervettä? Jos etsit toimivaa detox-menetelmää, olet löytänyt hakemasi! Älä siis epäröi, vaan testaa käytännössä kaikki ne loistavat terveyshyödyt, jotka olemme nyt kuvanneet.

Kuurin jälkeen pystyt todella tuntemaan, että kehosi on paljon kevyempi ja terveempi. Ota siis avuksi kahta tehoainesta sisältävä vihervesi, joka puhdistaa ja terveyttä kehoasi jo kolmessa päivässä.

UUTISIA VERKOSSA