Pudota painoa terveellisesti vain 30 päivässä!

lokakuu 21, 2016
Vaikka ruokavalio on tärkeä tekijä painon pudottamiseksi, tarvitset myös runsaasti motivaatiota ja hyvän liikuntarutiinin.

Ihannetapauksessa kaikki saisivat apua asiantuntijan laatimasta painonpudotusohjelmasta, joka auttaisi hoikistumaan rauhalliseen tahtiin.

Kaikki eivät kuitenkaan ole näin onnekkaita. On myös tilanteita, joissa haluamme laihtua nopeasti näyttääksemme hyvältä jotakin tiettyä tapahtumaa varten tai koska haluamme kiinteytyä kesäksi.

Tänään annamme sinulle tällaisia tilanteita varten muutaman strategian, joita voit hyödyntää pudottaaksesi painoa vain 30 päivässä.

Ensin mieli, sitten keho

Aina tehdessämme muutoksia elämäämme meidän täytyy olla henkisesti valmistautuneita, erityisesti kun kyseessä on fyysinen kunto. On tärkeää pystyä pitämään motivaatiota yllä, jotta säilytät kurinalaisuuden ja saavutat päämääräsi.

Suosittelemme tekemään muutamia sisäisen vuoropuhelun harjoituksia päivittäin: juttele mielessäsi itsellesi joka päivä ja muista, miksi olet laihduttamassa ja kuinka tyytyväinen tulet olemaan saamistasi tuloksista.

Katso myös: 7 liikettä vatsarasvan polttamiseen

Kuntoile päivittäin

liikunta

Juokse tai kävele vähintään tunti joka päivä. Aerobinen treeni on ihanteellista, kun yrität pienentää vaatekokoasi. Koska se on matalatehoista ja pitkäkestoista treeniä, tarvitset enemmän happea ja poltat enemmän rasvaa.

  • Voit kävelyn ja juoksun lisäksi myös uida ja pyöräillä.
  • Tärkeintä on valita laji josta pidät, koska sillä on suuri vaikutus motivaatioosi ja tahtoosi jatkaa.
  • Älä unohda juoda riittävästi vettä.

Jos haluat tiputtaa painoa nopeasti, varaa riittävästi aikaa liikunnalle, mutta pidä määrä aina terveellisissä rajoissa.

Kuinka syödään terveellisesti, jotta paino putoaa 30 päivässä

1. Sano hyvästit sokerille

sokeri

Sokeri saa ehkä ruoan maistumaan hyvältä, mutta ruokaan kuuluu muutakin kuin hyvä maku. Sokerissa ei ole ravintoarvoa, mutta sen suuri kaloripitoisuus edistää rasvan kertymistä elimistöön.

Lisäksi sitä on hyvin vaikea poistaa, sillä se säilyy elimistössä pitkään, hidastaen aineenvaihduntaasi.

2. Yksi ruoka, yksi ainesosa

Jokaisen ruokalajin tulisi sisältää vain yksi pääainesosa, mieluiten kasvisperäinen tai luomumunia.

Jos haluat kalaa, valitse kylmän veden kala ja kypsennä sitä mahdollisimman vähän. Tällainen ruoka on erittäin suosittua erityisesti Japanissa.

3. Hyvästit punaiselle lihalle, tilalle vähärasvaista

kana

Punaisessa lihassa on liikaa rasvaa ja ylimääräisiä kaloreita. Tämä tekee rasvanpoltosta mahdotonta, mitä kuitenkin tarvitset pudottaaksesi painoa.

Sinun olisi parasta unohtaa punainen liha kokonaan, ainakin dieetin ajaksi. Valitse lisäksi luomuvihanneksia tai -kalaa kanan sijaan, sillä kana sisältää enemmän rasvaa ja voi estää sinua saavuttamasta tavoitettasi 30 päivässä.

4. Maku on tärkeä: etsi reseptejä

Vaikka tarkoituksenasi on pienentää annoskokoja, se ei tarkoita, että syömisen tuoma nautinto pitäisi kokonaan unohtaa. Se on varma tapa kadottaa motivaatio lopullisesti.

Kookosöljyn lisäksi on muita maustamiseen tarkoitettuja aineita, kuten kaneli ja muut mausteet, jotka antavat ruokaasi makua, niin että voit edelleen nauttia aterioistasi.

5. Hyvät ja huonot rasvat

Kaikki rasvat eivät lihota. Päinvastoin, on olemassa rasvoja, jotka voivat itse asiassa auttaa sinua saavuttamaan tiimalasivartalon. ”Pahoihin” rasvoihin kuuluvat:

  • GMO-ruoat (geenimuunnellut ruoat)
  • Eläinrasvat (erityisesti punaisen lihan rasva)
  • Tyydyttyneet rasvat

Hyviä rasvoja on luomuviljellyissä tuotteissa sekä öljyissä, kuten oliiviöljyssä.

Kannattaa lukea: Oliiviöljyn 10 yllättävää hyötyä

6. Syö 5 pientä ateriaa pitkin päivää

omenat

Tämä on erittäin tärkeää: jos et syö viittä pientä ateriaa joka päivä, aineenvaihduntasi hidastuu ja alkaa säästää energiaa. Keho varastoi rasvaa kaiken varalta, jos seuraavaa ateriaa ei tulekaan.

Mutta jos totutamme ruoansulatusjärjestelmämme saamaan ruokaa säännöllisesti, ruoansulatusprosessi kykenee aloittamaan aikaisemmin eikä kehosi yritä varastoida ruokaa rasvaksi, sillä se tietää saavansa pian taas uuden aterian.

Sinulla on ehkä kovasti töitä edessäsi, mutta nämä ohjeet apunasi siitä tulee paljon helpompaa.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

UUTISIA VERKOSSA