Poista syylät jättämättä arpia

· marraskuu 14, 2016
Aloe vera -geeli on erittäin tehokas keino syylien poistamiseksi. Se kiihdyttää ihon paranemisprosessia ja estää arven muodostumisen. 

Syylät ovat pieniä kivuttomia kasvuja ihossa, jotka voivat ilmestyä missä kehon osassa tahansa sillä ne leviävät hyvin helposti.

Tämä vaiva johtuu yhdestä papilloomaviruksen monista, yli 70 tyypistä. Kun henkilöllä on kehossa tulehdus, voi viedä päiviä tai jopa viikkoja ennen kuin tämä pieni kasvu kehittyy iholla.

Suurimmassa osassa tapauksia nämä kasvut ovat hyvälaatuisia eivätkä aiheuta ongelmia terveydelle. Jotkut voivat kuitenkin olla kivuliaita ja kasvavat merkittävän kokoisiksi, mikä vaikuttaa ihon ulkonäköön.

Syylien poistoprosessi on hieman monimutkainen, sillä se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä tulosten saamiseksi. On silti olemassa useita kotikonsteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ja lisäksi ne ehkäisevät ruman arven muodostumista.

Peruna

peruna

Perunan mehu kiihdyttää ihon paranemisprosessia ja poistaa syylät lyhyessä ajassa. 

Ohjeet

 • Leikkaa viipale perunaa ja hiero sitä syylään usean kerran päivässä. Toista tätä prosessia päivittäin, kunnes halutut tulokset on saavutettu.
 • Voit myös tehdä tahnan raa’asta perunasta. Levitä sitä syylälle iltaisin ja peitä laastarilla aamuun asti jotta se voi työskennellä kun lepäät.

Katso tämä artikkeli: Perunamehu edistää hiustenkasvua

Omenaviinietikka

Tämän ainesosan happo on aktiivinen yhdiste, joka edistää iholla ilmenevien kuhmujen poistamista.

Tämän lisäksi sen tiedetään omaavan voimakkaita antibioottisia vaikutuksia, jotka tekevät ihon muutoksia aiheuttavien virusten hävittämisen helpommaksi. 

Ohjeet

 • Pese vahingoittunut alue vedellä ja antibakteerisella saippualla.
 • Liota pumpulipalloa luomuomenaviinietikassa ja levitä vahingoittuneelle alueelle, pitäen sitä paikalla teippipalan avulla.
 • Anna tehota tunnin ajan.
 • Toista tätä hoitoa päivittäin. 

Banaaninkuoret

banaaninkuoret

Banaaninkuoret heitetään yleensä roskiin, mutta on hyvä tietää että niissä on ravintoaineita joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Tässä tapauksessa niiden käyttö eliminoi syyläongelman koska banaaninkuoret sisältävät kaliumia ja salisyylihappoa.

Ohjeet

 • Ota banaaninkuori, leikkaa palanen siitä irti ja laita syylälle niin että valkoinen sisusosa on yhteydessä ihoon.
 • Anna toimia muutaman tunnin ajan.
 • Toista hoitoa päivittäin, usean kerran päivässä.

Sipuli

Sipulissa on tulehdusta estäviä ja antibioottisia ainesosia, jotka auttavat taistelemaan syyliä aiheuttavaa virusta vastaan.

Ohjeet

 • Leikkaa pala sipulia ja hiero sitä vahingoittuneelle alueelle muutaman minuutin ajan. Toista tätä hoitoa vähintään kolmesti päivässä saadaksesi parhaat tulokset. 
 • Mikäli haluat, voit tiristää sipulin mehun erikseen ja levittää sitä pumpulipallolla antaaksesi sen vaikuttaa yön yli.
 • Sipulia on hyvä ensin testata pienelle ihoalueelle, sillä joillekin se voi aiheuttaa ärtymystä.

Teepuuöljy

Poista syyliä teepuuöljyn avulla

Teepuuöljy on suosittu sen tehokkaan antibioottisen toiminnan takia, mikä pystyy estämään erityyppisiä tulehduksia.

Sen on todettu sisältävän tulehdusta ehkäiseviä, antibioottisia ja sientä tappavia ominaisuuksia, jotka voivat ehkäistä ja hoitaa eri iho-ongelmia.

Ohjeet

 • Laita 1-3 tippaa korkealaatuista teepuuöljyä syylälle.

Aloe vera

Tätä kasvia on arvostettu antiikin ajoista lähtien sen antioksidanttisten ja kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta, sekä sen kyvystä hoitaa eri iho-ongelmia.

Jo useiden vuosien ajan sitä on käytetty poistamaan syyliä, koska se nopeuttaa ihon paranemisprosessia ja ehkäisee rumien arpien muodostumista. 

Ohjeet

 • Eristä geeli aloe veran lehdestä ja käytä pumpulia levittääksesi sitä syylälle. Peitä laastarilla ja anna toimia yön yli.
 • Toista tätä hoitoa joka päivä ennen sänkyyn menoa parhaiden tulosten saamiseksi. 

Jos useankaan päivän hoidon jälkeen et huomaa edistystä tai syylä on jopa pahentunut, sinun tulisi käydä lääkärin vastaanotolla diagnoosin ja hoidon saamiseksi. On hyvin harvinaista, että syylä on pahanlaatuinen kasvain, mutta tarkistuta se ollaksesi täysin varma asiasta.