Pidemmät silmäripset näillä luonnollisilla konsteilla

· elokuu 16, 2015

Ajan kuluessa silmäripset muuttuvat ohuemmiksi ja lyhyemmiksi, mikä johtuu ikääntymiseen liittyvistä muutoksista. Sekä kaupoissa että kauneushoitoloissa on tarjolla useita hoitokeinoja, joiden avulla voit kohentaa ja pidentää ripsiäsi. Niiden lisäksi myös jokapäiväisistä elintarvikkeista saatavilla ravinteilla voidaan helposti parantaa ripsien kuntoa, ja kaiken voi tehdä kotoa käsin.

Jos haluat terveemmän näköiset ja pidemmät silmäripset, tulee sinun hoitaa niitä päivittäin. Älä käytä liikaa ripsiväriä, äläkä hiero silmiäsi elleivät ripsesi ole erittäin tuuheat. Vältä myöskin ripsenkihartajan käyttöä. Ei ole epätavallista, että kihartaja aiheuttaa silmäripsien katkeamista. Poista meikkisi varovaisesti, sillä ripset ovat erittäin herkät, ja äkkinäiset liikkeet saattavat helposti aiheuttaa niiden irtoamisen.

Seuraavassa esittelemme siis muutamia kotona toteutettavia hoitoja, jotka auttavat sinua hoitamaan ripsiäsi. Pidä myös mielessä, että terveytesi kannalta on äärimmäisen tärkeää, että huolehdit joka ikisestä elimistösi osasta.

Oliiviöljy

Tämän parempaa ainetta ei silmäripsien hoitamiseen löydyoliiviöljy poistaa niiden karvatupesta kaikenlaiset epäpuhtautta aiheuttavat tekijät. Tämä puolestaan edesauttaa ripsien parempaa kasvua.

oliiviöljy

Laita öljyä iltaisin ennen nukkumaanmenoa, käyttäen sen levittämiseen puuvillavanua, ja poista seuraavana aamuna.

Risiiniöljy

Risiiniöljyn ominaisuuksista johtuen se kosteuttaa ja vahvistaa silmäripsiä, mikä edistää niiden kasvua. Kuten oliiviöljynkin kanssa, laita risiiniöljyä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja poista seuraavana aamuna.

Voit myös käyttää tyhjää ripsivärituubia risiiniöljyn levittämiseen – kaada öljyä tuubiin ja harjaa ripsiisi.

Kamomilla

Kun olet pessyt kasvosi ja poistanut meikkisi, keitä kamomillan kukkia kattilassa. Kun olet antanut niiden viilentyä hieman, kasta puuvillavanua nesteeseen ja pyyhi sillä silmäripsesi.

Pidä tämä mielessäsi: kaikki tässä artikkelissa esittelemämme reseptit täytyy toistaa päivittäin, sillä yhdessä yössä et saavuta minkäänlaisia parannuksia. Jos olet kuitenkin johdonmukainen, tulet kyllä huomaamaan tuloksia noin kuukauden päästä.

Porkkana, appelsiini, siitepöly ja saksanpähkinämehu

vastustuskyky

Nämä ainekset sisältävät suuria määriä vitamiineja, jotka auttavat ravitsemaan silmäripsiäsi. Sekoita mehukoneen avulla kuusi porkkanaa, neljä appelsiinia, kaksi ruokalusikallista siitepölyä ja yksi ruokalusikallinen saksanpähkinöitä. Juo tätä juomaa aamuisin kahden kuukauden ajan.

Trimmaa silmäripsesi

Kuten koskee hiuksiakin, voi myös silmäripsien päiden leikkaaminen stimuloida niiden kasvua.

Syö keratiinia sisältäviä ruokia

Keratiini on yksi tärkeimmistä ravinteista terveen karvankasvun kannalta. Siksi sinun tulisikin syödä paljon proteiinia sisältäviä ruoka-aineita, kuten kanaa, kalaa, kananmunaa ja palkokasveja.

C-vitamiini

vitamiinit_syöpä

C-vitamiini auttaa vahvistamaan sekä luita että hiuksia. Syö siis appelsiineja, kiivejä, papaijaa, mansikoita, sitruunaa, cantaloupe-melonia sekä muita hedelmiä ja vihanneksia, jotka sisältävät paljon C-vitamiinia.

Harjaa silmäripsesi

Niin kuin koskee hiuksiakin, edesauttaa päivittäinen harjaus silmäripsien kasvua. Tee tämä joka ilta ennen kuin laitat ripsiisi öljyä, ja muista pitää harjasi erittäin puhtaana.

Vältä rasvojen syömistä

Sillä mitä syöt voi olla vaikutus elimistön normaaleihin prosesseihin. Esimerkiksi liiallinen rasvaisten ruokien nauttiminen hidastaa silmäripsien kasvua. Pidä huolta terveydestäsi syömällä paljon hedelmiä ja vihanneksia.

Jos huomaat, että ripsesi putoilevat enemmän kuin normaalisti, tulisi sinun käydä dermatologin vastaanotolla. Niin saat varsinaisen lääkkeen ongelmaasi. Nämä edellä kuvatut luonnolliset vinkit ovat mahtavia apuja ripsien kiillon, vahvuuden ja pituuden kannalta. Jos ripsesi kuitenkin putoilevat tavallista enemmän, saattaa sinulla olla tulehdus tai jokin muu tauti, joka aiheuttaa ripsien heikentymisen ja huonokuntoisuuden.