Persiljasaippua vähentää kätevästi kasvojen näppylöitä

Onko sinulla kenties akne tai häiritsevän runsaasti näppylöitä? Voit lievittää pulmaasi tällä luonnollisella persiljasaippualla, jolla on todellista tehoa näiden iho-ongelmien hoidossa.

Kasvojen näppylät ovat tavallinen kosmeettinen ongelma naisten keskuudessa. Niillä on yleensä tekemistä hormonaalisen epätasapainon kanssa, kuten myös jatkuvan auringolle altistumisen kanssa.

Näppylöitä tulee usein nuorille, mutta myös aikuisille, mikäli ei käytetä sopivia ennalta ehkäiseviä hoitoja.

Ongelmana on se, että moni ei tiedä, kuinka pitää huolta ihostaan oikealla tavalla. Toisaalta taas joidenkin mielestä on tarpeen käyttää kalliita tuotteita, joita lukemattomat kaupat tarjoavat.

Totuus asiasta on kuitenkin se, että sinun tarvitsee näppylöitä vähentääksesi muuttaa tiettyjä elintapojasi terveellisemmiksi. Voit myös käyttää eräitä luonnollisia aineksia, jotka auttavat vähentämään näitä näppylöitä samalla kun ne hyödyttävät ihoasi muillakin tavoin.

Tässä artikkelissa haluamme siis kertoa, kuinka voit valmistaa erinomaisen persiljasaippuan, joka vähentää näitä ihon epätäydellisyyksiä huomattavan tehokkaasti.

Kokeile ja totea tämän luonnollisen hoidon loistava teho omalla kohdallasi – ota siis avuksesi persiljasaippuan näppylöitä vähentävät vaikutukset!

Luonnollinen saippua persiljasta

persilja

Persiljasaippua on luonnollinen hoitotuote, joka yhdistää kyseisen loistavan kasviksen lääkinnälliset ominaisuudet muiden ainesten hyötyihin siten, että ihoa voidaan hoitaa monella tapaa.

Tämä yrtti, jota hyödynnetään erittäin yleisesti ruoanlaitossa, on ollut käytössä kosmeettisessa tarkoituksessa jo muinaisista ajoista lähtien. Tämä johtuu sen syvällisesti puhdistavasta vaikutuksesta ihohuokosissa, ja persilja poistaa kuolleita ihosoluja sekä lievittää näppylöitä.

Seuraavassa on eräitä persiljan monista hyödyistä ihonhoidossa:

 • Se sisältää tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Kun ne tulevat ihoon imeytetyiksi, ne toimivat vapaiden radikaalien negatiivisia vaikutuksia vastaan, kuten myös auringon haittoja torjuen, ja samalla ne parantavat solujen korjaantumisen prosessia.
 • Tämän kasvin sisältämä C-vitamiini auttaa edistämään kollageenin ja elastaanin tuotantoa, minkä vuoksi tämä kasvi vähentää riskiä ihon veltostumisesta ja ennenaikaisesta ryppyyntymisestä.
 • Sen valkaisevat tekijät vähentävät liiallista pigmentaatiota, ja ne vaalentavat ihon läiskiä, jotka ovat monelle esteettinen pulma.
 • Sillä on kiinteyttävä ja virkistävä vaikutus, joka auttaa hallitsemaan turvotusta ja ärtyneisyyttä, jonka allergiat aiheuttavat.
 • Sen luonnolliset ominaisuudet parantavat verenkiertoa kasvojen iholla. Siten ne lisäävät solujen hapettumisen prosessin tehoa sekä vähentävät sellaisia ongelmia kuten tummat silmänaluset ja silmäpussit.

Kuinka voit valmistaa tätä persiljasaippuaa näppylöiden vähentämiseksi?

Esittelemämme persiljasaippua valmistetaan kyseisen kasvin ja muiden terveellisten ainesten yhdistelmästä, ja näitä aineksia ovat seuraavat:

Näin saatava seos on tehokas vaalentava, kuoriva ja korjaava hoito, joka säännöllisesti käytettynä parantaa ihon ulkonäköä merkittävästi.

Jos käytät tätä saippuaa useamman kerran viikossa, ja etenkin silloin kun käytät sitä iltaisin, voit pitää kasvosi vapaina epäpuhtauksista sekä samalla vähitellen vähentää näppylöitä ja muita pulmia.

Tarvittavat ainekset

120 ml vihreää teetä
120 ml persiljahauduketta
2 ruokalusikallista maitojauhetta
2 ruokalusikallista kauraa
2 ruokalusikallista luomuhunajaa
6 ruokalusikallista glyseriinisaippuaa (60 gr)

Toimi näin

 • Valmista kaksi hauduketta: 120 ml vihreää teetä ja 120 ml persiljahauduketta (hauduta pieni nippu persiljaa kuumassa vedessä).
 • Kun nesteet ovat viilentyneet sopivan lämpöisiksi, kaada sekaan maitojauhe, kaura ja lusikallinen hunajaa.
 • Sekoita kaikki ainekset puisen työvälinen avulla ja anna sekoittua, kunnes saat aikaiseksi tasaisen nesteen.
 • Ota sitten glyseriinisaippua ja sulata se.
 • Kun saippuasta tulee nestemäistä, ota se pois liedeltä ja anna sekoittua muihin aineksiin.
 • Odota sitten seoksen viilentymistä.
 • Laita neste sopiviin muotteihin, ja anna niiden olla 2-3 tunnin ajan, jotta saippua voisi kovettua.

Näin käytät persiljasaippuaa kasvojen puhdistukseen

kasvopesu

 • Koska tässä on kyseessä luonnollinen saippua jossa ei ole mitään lisäaineita, sitä ei tulisi liottaa vedessä, sillä tällöin se menettää koostumuksensa helpommin.
 • Sen sijaan kannattaakin kosteuttaa kädet ja hieroa saippuaa, kunnes saat aikaiseksi vaahdon.
 • Poista ensin meikki.
 • Hiero sitten saippuaa niille kasvojesi alueille, joilla on näppylöitä, ja anna vaikuttaa 5 minuutin ajan.
 • Huuhtele sitten saippua kylmällä vedellä, ja käytä sitä ainakin neljä kertaa viikossa.
 • Käytä vielä lopuksi kosteuttavaa voidetta ja aurinkosuojaa, jotta voisit täydentää tämän saippuan tehoa.

Oletko nyt valmis kokeilemaan esittelemäämme kiintoisaa reseptiä? Älä odota, vaan anna persiljalle mahdollisuus parantaa ihoasi merkittävästi!

Valmista tätä kotitekoista saippuaa, ja saat edullisen ja luonnollisen avun näppylöiden vähentämiseksi ja ihosi kaunistamiseksi tehokkaasti.

Kun käytät tätä saippuaa säännöllisesti, voit antaa kasvoillesi lisäannoksen ravinteita, jotta ihosi säilyisi kiinteänä, nuorekkaana ja vapaana näppylöistä.

Kategoriat: Kauneus Tags:
UUTISIA VERKOSSA