Parhaat treenivinkit pakaroiden kiinteyttämiseen

On olemassa muutama yksinkertainen harjoitus, jotka auttavat kiinteyttämään ja lisäämään pakaroiden lihasmassaa tehden ne täyteläisemmän näköisiksi. Eikä sinun tarvitse aina treenatessasi olla kotona tai kuntosalilla: voit tehdä muutaman näistä harjoituksista arkiaskareidesi lomassa.

Tässä artikkelissa tulemme kertomaan askel askeleelta harjoituksia, joilla lisäät pakaroiden lihasmassaa ja joita voit tehdä päivittäin ilman hankaluuksia tai tuhlaamatta paljon aikaasi. Ne myös estävät lihaksiasi menettämästä kiinteyttään.

Lämmittely: kävely

Ennen kuin teet minkäänlaisia harjoituksia, on parasta varovasti lämmitellä lihaksiasi. Helpoin tapa lämmitellä on Kävely

Hyppynarulla hyppely

Hyppynarulla hyppely on yksi täydellisimmistä harjoituksista koko keholle ja se auttaa kiinteyttämään pakaroita ja lannetta. Sitä voidaan käyttää myös lämmittelynä ja harjoitussarjojen alussa. Sinun tarvitsee aloittaa vain muutamalla hypyllä ja sitten lisätä määrää hitaasti päivittäin.

Varmista, ettet hypi liian korkealle, mutta juuri tarpeeksi korkealle, jotta naru pääsee kulkemaan alapuoleltasi. Tee tämä samalla, kun tuet itseäsi ylöspäin varpaidesi päällä. 

Portaiden kiipeäminen

Tämä harjoitus on kaikkien saatavilla! Ja se on yksi tapa, jolla kiireiset ihmiset voivat harjoitella ympäri päivän. Unohda hissi ja kävele aina portaita. Lisää hitaasti portaiden määrää, jotka kävelet joka päivä. Sinun täytyy aina yrittää mennä sekä ylös- että alaspäin, koska jokainen liike harjoittaa eri lihaksia.

Seiso odotellessasi

Toinen harjoitus, jota voit tehdä ympäri päivän koostuu hyödyntämällä ne hetket, kun voit seisoa istumisen sijaan, kun odotat esimerkiksi jonossa tai hississä. Seiso mukavasti ja suorassa paino tasaisesti molemmilla jaloilla. Hitaasti rentouta ja vapauta jokainen lihas.

Ne kuuluisat kyykyt

Kyykyt ovat yksi parhaista liikkeistä kasvattamaan pakaralihaksia. Ne myös harjoittavat lannetta ja Pyöräily

Kuvat: ponte 1112 and Let ideas Compete