Parhaat rasvaa polttavat harjoitukset

toukokuu 31, 2015

On olemassa monia harjoituksia, joiden avulla voit polttaa rasvaa. Annamme tässä artikkelissa sinulle parhaat rasvaa polttavat harjoitukset, jotka voit liittää päivittäiseen rutiiniisi ja kohdistaa niitä erityisille ongelma-alueille, jotka naisilla ovat usein lantio ja vatsa.

On tärkeää painottaa, että edes paras rasvaa polttava harjoitus ei auta sinua pitkälle, jos et sen lisäksi noudata tasapainoista ruokavaliota. 

hedelmät-ja-kasvikset

Harjoitusten tyypit

Seuraavaksi luonnostelemme aerobisen ja anaerobisen harjoittelun eroa, jotka ovat kaksi harjoitustyyppiä, joita voit käyttää polttaaksesi rasvaa. Anaerobiset liikkeet ovat voimakkuudeltaan vahvoja ja kestoltaan lyhyitä, kun taas aerobiset harjoitteet ovat keskitasoa tai matalia voimakkuudeltaan ja pitkiä kestoltaan. Molemmat ovat tehokkaita.

Esimerkkejä:

Lämmittely

On tärkeää, että lämmittelet ennen kuin teet mitään edellämainituista liikkeistä tai harjoittelusta, niin että verenkierto koko kehossasi paranee ja valmistaa sen intensiivisempään harjoitteluun. Tämän vaiheen aikana sinun tulisi liikuttaa kaikkia niveliäsi, jotta voisit tehdä erityisempiä liikkeitä, jotka liittyvät harjoitteluun jota teet myöhemmin.

Älä unohda venytellä ennen rutiiniasi ja myös sen jälkeen. Jos harjoittelet ilman lämmittelyä tai venyttelyä etukäteen, voit loukata itsesi, mikä rajoittaa harjoitussuunnitelmaasi seuraavalla askeleella.

Rasvan polttaminen

Rasvan polttamista koskien on olemassa eri mielipiteitä. Yleensä suositellaan aerobista harjoittelusuunnitelmaa, jonka tavoitteena on vähentää painoa ja sitten anaerobisten harjoitteiden tekemistä lihasten vahvistamiseksi. Mutta ohjaajat suosittelevat intensiivisempiä harjoittelumuotoja sekä lepojaksoja, joita kutsutaan myös intervalleiksi.

Nämä takaavat sen, että vartalosi kykenee polttamaan tehokkaasti rasvaa ja jopa kiihdyttämään aineenvaihduntaasi päivä harjoittelun jälkeen.  Tämän tyyliset harjoitukset pitäisi tehdä ohjaajan avulla.  Jos et tee niin, on riski, että loukkaat itsesi. Vartalosi tarvitsee sopeutumisjakson, joka voi vaihdella henkilöstä toiseen. Aluksi lepojaksosi harjoitusten jälkeen saattavat olla pidempiä kuin mihin olet tottunut.

On myös totta, että sinun ei pitäisi keskittyä vain yhteen harjoitustyyppiin. Kunhan vain pidät rytmiä yllä, on hyvä yhdistää erilaisia harjoituksia, ovatpa ne sitten aerobisia tai anaerobisia. Tämä kaikki riippuu fyysisestä kunnostasi ja rasvan prosenttimäärästä, jonka haluat polttaa.

Pidä mielessä, että sinun ei pitäisi tulla myöskään pakkomielteiseksi. Vartalosi pitäisi olla tasapainossa. On tärkeää muistaa, että kaikki harjoittelurutiinit pitäisi yhdistää riittävään nesteen saantiin ja tietysti sopivaan ruokavalioon. Paikallaan pysyvä henkilö ei tarvitse samantyylistä ruokavaliota kuin aktiivinen henkilö, joka harjoittelee usein, lisäten niiden voimakkuutta vaihtelevasti.

Ruokavalion tasapaino on oleellista muutenkin, ja se on erittäin tärkeää harjoittelun kannalta. Perusperiaate on, että sinun tulee keskustella ravintoterapeutin kanssa, sillä kun olet onnistunut poistamaan häiritsevän ja ylimääräisen rasvan, sinun tulee taas muuttaa rutiinejasi. Riippuu sinusta, haluatko tehdä vartalostasi hoikan ja hyvännäköisen vai oletko vaativampi ja haluat selkeämmät lihakset.

harjoitus

Pidä mielessäsi, että tavoitteesi saavuttaminen voi olla vaikeaa, mutta jopa vielä vaikeampaa on pitää kiinni saavuttamistasi parannuksista. Tämän vuoksi ulkoista muutosta tärkeämpää on sisäinen muutos mielessäsi. Kaikkein äärimmäisimmät ruokavaliot usein epäonnistuvat tässä vaiheessa. Eivät aina, mutta usein.

Elämäntyylin muutos on varma sijoitus lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Oikeanlainen ruokavalio sekä suositellut harjoitukset, jotka tähtäävät tavoitteeseesi, saavat aikaan positiivisempia muutoksia elämääsi kasvattaen itsetuntoasi ja kaikkien parannusten ansiosta sinulla on enemmän energiaa, hyvää mieltä, viehättävät muodot ja ennen kaikkea terve vartalo. Vakuuta itsesi ja aloita prosessi!

Mitä näistä parhaista rasvaa polttavista harjoittelumuodoista kokeilet ensimmäisenä?

 

UUTISIA VERKOSSA