Parhaat kasvit painonpudotukseen

kesäkuu 9, 2015

Ihanteellisen painon ylläpitäminen voi olla joillekin ihmisille jatkuva huolenaihe. On olemassa tuhansia dieettejä, epätavallisista laajalti tunnettuihin. Surullista on se, että nopean painonpudotuksen tavoittelun huumassaan ihmiset saattavat itsensä vaarallisiin tilanteisiin, jotka saattavat olla terveydelle vahingollisia.

Ennen kuin sukellamme tämän päivän aiheeseen, on meidän painotettava ammattilaisen arvion tärkeyttä laihdutusta aloitettaessa. On pidettävä mielessä, että jokaisella keholla on omat erityiset tarpeensa, jotka määräytyvät päivittäisten toimintojen, nykyisen painon, terveydentilan ja muiden tekijöiden perusteella.

Aloitettuasi painonpudotusprosessin, johon epäilemättä sisältyy myös liikunnan harrastaminen, täytyy sinun myös pitää sitä yllä eli olla johdonmukainen suunnitelmassasi. Tarkoitus ei ole enää olla dieetillä, vaan oppia syömään terveellisesti joka päivä. Voit edelleen nauttia suosikkiherkuistasi, mutta tee se kohtuudella.

Mitä hyötyä on laihduttaa tärkeää tapahtumaa varten ja sen jälkeen antaa painon nousta takaisin entiselleen, tai jopa korkeammalle kuin mistä aloitit? Pysähdy hetkeksi ja mieti, minkälainen suhde sinulla on ollut viime aikaisiin laihdutuskuureihisi.

Mikäli laihdutuskuurisi eivät ole viime aikoina onnistuneet toivotulla tavalla, on ehkä aika omaksua uusi suhtautumistapa. Uuden tavan ei tulisi olla harhaanjohtava, vahingollinen, eikä sen tulisi johtaa painon kanssa jojotteluun. Sen tulisi auttaa sinua nauttimaan ihanteellisessa painossa olevasta, terveestä ruumiista.

Tässä artikkelissa puhumme tietyistä kasveista, jotka auttavat painonpudotuksessa, mutta ne eivät toimi yksistään. Niitä tulisi käyttää tasapainoisen, painonpudotukseen tähtäävän ruokavalion, ja säännöllisen liikunnan ohella, eikä riittävää veden juontia saa unohtaa. Ihmedieettejä ei ole olemassakaan, eikä päämäärään voi päästä ilman ponnisteluja ja uhrauksia.

Mitkä kasvit auttavat painonpudotuksessa?

Nämä kasvit auttavat ennen kaikkea pääsemään eroon kehoon kertyneestä ylimääräisestä nesteestä, joka vaikeuttaa painonpudotusta. Ne myös parantavat verenkiertoa koko kehossa, poistaen tehokkaasti kuona-aineita virtsan mukana.

Fenkoli

fenkoli

Fenkolilla on diureettisia ominaisuuksia, se parantaa ruoansulatusta ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Tee fenkolista tee hauduttamalla 25 grammaa kuivattua fenkolinjuurta litrassa vettä vartin ajan. Juo kolme kuppia päivässä.

Orvokki

Hauduta teelusikallinen kuivattua kasvia kupillisessa vettä. Juo kolme kertaa päivässä.

Voikukka

Voikukka

Keitä kourallista kuivattuja lehtiä ja juuria 15 minuuttia 1,5 litrassa vettä. Juo kupillinen ennen ateriaa.

Nokkonen

Hauduta ruokalusikallinen kuivattua kasvia vesikupillisessa. Juo 4 kuppia päivässä.

Laakerinlehti

Laakerinlehti

Lisää muutama lehti kupilliseen vettä, anna hautua kymmenen minuuttia. Juo neljä kuppia päivässä.

Kaikki edellä mainitut kasvit ovat diureettisia, eli ne saavat ylimääräisen nesteen poistumaan kehosta. Älä koskaan juo liikaa, tai yhdistele niitä lääkkeiden kanssa, erityisesti jos lääkkeellä itsellään on jo diureettisia ominaisuuksia.

Vastuuton käyttö saattaa johtaa kehon epätasapainotiloihin. Jos käytät muita lääkityksiä, kysy lääkärisi mielipidettä ennen näiden kasvien käytön aloittamista. Ole varovainen ja muista, että ei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää.

Mieti kunnolla, ennen kuin aloitat uuden laihdutuskuurin omin päin, tai ennen kuin alat seuraamaan epäluotettavasta lähteestä tulevia neuvoja. On hyvä käyttää hieman aikaa ja kuunnella asiantuntijaa, joka auttaa juuri sinulle sopivan ruokavalion suunnittelussa, jotta pääset nauttimaan terveestä kehosta ja sopivasta painosta.

Tasapainoinen keho ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös voi hyvin.

 

UUTISIA VERKOSSA