Joka päivä muutun vähemmän täydelliseksi ja onnellisemmaksi

toukokuu 29, 2016
Onni muodostuu pienistä hetkistä, joten on tärkeää oppia arvostamaan elämän pieniä iloja. Nauti kehostasi ja rakasta itseäsi juuri sellaisena kuin olet, vahvana ja haavoittuvana.

Itsensä arvostaminen ja hyväksyminen on opittu taito, ja todellinen elämänmittainen seikkailu. Kun saavutat sen pisteen, jossa olet tyytyväinen itseesi, siihen mitä sinulla on ja mitä olet saavuttanut, huomaat, että sisäinen tasapaino on kaiken A ja O.

On olemassa ihmisiä, jotka viettävät elämänsä esittäen olevansa jotain muuta kuin mitä he todella ovat. He ylläpitävät roolia tai mielikuvaa, joka ei vastaa heidän todellista minuuttaan. He eivät hyväksy itseään, vaan he pyrkivät jatkuvasti muuttamaan itseään paremmaksi versioksi ja väsyttävät itsensä täysin prosessin aikana. He ovat jatkuvasti taistelussa omaa persoonaansa vastaan, eivätkä halua hyväksyä todellisuutta.

Kenenkään keho ei ole täydellinen. Kenenkään persoona ei ole täydellinen. Kukaan ei voi välttää ajan kulumista, ja vaikka keho olisi kaksikymppisenä timmissä kunnossa, matkan varrella ilmenee vääjäämättä kuhmuroita ja ryppyjä. Toisilla on pakkomielle täydellisen kehon saavuttamisesta, toiset taas suhtautuvat pakkomielteisesti täydellisen elämän hankkimiseen: täydellinen koti, kumppani ja lapset.

Elämä ei kuitenkaan voi koskaan olla täydellistä, sillä absoluuttista täydellisyyttä ei olemassa. Elämä muodostuu hetkistä, jotka voivat tarjota suurta, käsittämätöntä onnea. Parhaiten onnen saavuttaa opettelemalla hyväksymään itsensä ja kokemuksensa. Tässä artikkelissa mietimme syvemmin, mitä täydellisyys ja onni tarkoittavat, ja miten voi oppia viettämään onnellisempaa elämää.

Vähemmän täydellinen, mutta onnellisempi

Ei voi olla täydellinen naisperhonen

Sellaiset ihmiset, jotka tunnistavat todellisen kauneuden, sanovat että ihastuttavin piirre ihmisissä on heidän epätäydellisyytensä: ne asiat, jotka tekevät ihmisestä uniikin ja mielenkiintoisen. Hullunkurinen nauru tai vinksallaan oleva hammas voi tuntua omasta mielestä rumalta piirteeltä, mutta toisen silmissä ne ovat vain osa kokonaisuutta. Pienet epätäydellisyydet tekevät sinusta ainutlaatuisen ja erilaisen, ja siinä piilee jokaisen yksilön taika.

Kun hyväksyt itsesi kokonaan, niin puutteesi kuin kauneutesi, löydät sisäisen tasapainon. Vastineeksi saavutat tasapainon maailman ja sen asukkien kanssa.

Suositeltua lukemista: Parisuhteen 3 erilaista kiintymysmuotoa

  • Ihminen, joka ei pysty hyväksymään itseään, turhautuu nopeasti itseensä ja kehittää negatiivisia luonteenpiirteitä: mustasukkaisuus, pelko…
  • Täydellinen keho ei tee ketään onnelliseksi. Onni ei piile ulkoisissa seikoissa. Monet tiukkaa dieettiä ja liikuntasuunnitelmaa noudattavat huomaavat jopa saavutettuaan tavoitteensa, että onni ei lisäänny sillä, miten pieni tai suuri jokin kehonosa on.
  • On tärkeää muistaa, että joskus pyrkimys täydellisyyteen syntyy jo lapsuudessa. Tiukat vanhemmat, joiden vaatimukset ovat jatkuvasti liian korkealla, ja jotka painostavat lasta alinomaa, voivat johtaa siihen, että lapsi sisäistää täydellisyyden tavoittelun tarpeen, eikä koskaan koe itseään riittäväksi.

On hyvä muistaa, että jokainen saapuu elämässään sellaiseen kohtaan, jossa he viimein saavuttavat hyväksynnän tilan. Joillakin se tapahtuu teini-iässä tai parikymppisenä, toisilla itsensä arvostaminen ja hyväksyminen ottaa paljon kauemmin.

Kädet sydämellä ei täydellinen

Kun hyväksynnän aika koittaa, voit suunnata kohti elämän seikkailuja avoimesti ja luottaen siihen, että kaikki järjestyy. Vain henkisesti kypsä ihminen voi liikkua elämän läpi arvokkuudella, avoimin silmin ja sydämin, ja ottaa vastaan elämän mukanaan tuomat ilot ja surut rakentavasti.

Joka päivä olet inhimillisempi ja vastaanottavaisempi itseäsi ympäröiville asioille

Mitä tarkoitetaan sillä, että on inhimillisempi? Olemme kaikki inhimillisiä syntyjämme, sillä synnymme maailmaan, kasvamme ja opimme ympäristöstämme. Inhimillisyys on kuitenkin hyve ja kyky, jota kannattaa vaalia. Sen avulla voimme rakastaa ja ilmaista tunteitamme. Tämä erottaa meidät muista maapallon eläimistä.

Suositeltua lukemista: Tunne-elämän vampyyrit – 5 haitallista ihmistyyppiä

  • Inhimillisyys tarkoittaa herkkyyttä elämän realiteeteille.
  • Inhimillisyys on kyky kuunnella itseään ja ymmärtää omia tarpeitaan, tietää intuitiivisesti, miten siteitä muihin ihmisiin voi vahvistaa ja miten empatiaa voi osoittaa muille.
  • Olemme kaikki ihmisiä, mutta vain osa meistä pystyy toimimaan henkisesti älykkäästi, kunnioittavasti ja arvokkaasti kommunikoiden, sekä luoden ympärilleen positiivisen ympäristön, jossa kaikki voivat olla voittajia.

Saavuttaaksesi inhimillisemmän tilan, on sinun aivan aluksi hyväksyttävä itsesi.

  • Hyväksyntä ei tarkoita pelkästään sitä, että olet tyytyväinen kehoosi tai fyysiseen ulkomuotoosi.
  • Hyväksyntä tarkoittaa sitä, että hyväksyt ja pystyt kohtaamaan menneisyytesi silmästä silmään, niin hyvät kuin huonotkin kokemukset, virheet ja voitot.
  • On tärkeää pystyä hyväksymään menetykset ja vastoinkäymiset ja oppia niistä. Näin pystyt hyväksymään jokaisen elämäsi osa-alueen, menneisyyden ja nykyhetken.
Nainen miettii ei voi olla täydellinen

Onnellisuus ja virheiden tekeminen eivät sulje toisiaan pois. Suurimmat onnen hetket voivat syntyä monen vastoinkäymisen ja epäonnistumisen jälkeen. Virheet opettavat ja ohjaavat, ja niiden kautta voi tulla onnellisemmaksi. Älä kuvittele, että ihmiset joilla näyttää ulkoisesti olevan kaikki kunnossa, ovat täydellisen onnellisia. Kukaan ei ole jatkuvasti onnellinen ja kaikilla on omat vaikeutensa. Onnellisuus mudostuu hetkistä, jotka kumpuavat ihmisen sisältä.

Vain ne ihmiset, jotka ovat ylpeitä itsestään, mutta harjoittavat myös nöyryyttä, ja jotka kunnioittavat toisia ja yrittävät edistää muiden onnea, voivat tehdä maailmasta paremman paikan.

Muista siis, opettele olemaan inhimillisempi, vähemmän täydellinen ja onnellisempi.

UUTISIA VERKOSSA