Painonpudotusta tehostava juoma vihreästä teestä

tammikuu 25, 2017
Tämä juoma on erinomainen lisä ruokavalioosi, mikäli haluat välttää voimakkaita nälän hetkiä sekä karkottaa senttejä vyötäröltäsi. Se tulisi kuitenkin yhdistää vähärasvaiseen ruokavalioon, jos haluat merkittäviä tuloksia.

Olemme kaikki saaneet kuulla viime vuosina, että ylipaino ja liikalihavuus suurentavat riskiä saada vakavia sairauksia. Siksi onkin nykyisin yhä tavallisempaa, että ihmiset etsivät uusia hoitoja päästäkseen eroon ylimääräisestä kehoon kertyneestä rasvasta.

Vaikka linjakas vartalo onkin yksi syy suureen halukkuuteen pudottaa kiloja, useimmat ihmiset tietävät myös, kuinka tärkeää kilojen vähentäminen voi olla koko terveyden kannalta.

Tämän vuoksi onkin ilmestynyt monia erilaisia menetelmiä painonpudotuksen tueksi, ja näihin kuuluu myös sellaisia ratkaisuja, joihin ei sisälly kehon altistamista tiukoille tai vaarallisille rutiineille. Näihin vaihtoehtoihin kuuluu eräitä luonnollisiakin ravintolisiä, joiden ominaisuudet tehostavat aineenvaihduntaa sekä auttavat lisäämään energiankulutusta, jotta voisit vähentää ylimääräistä rasvaa elimistöstäsi.

Yksi näistä tuotteista on vihreä tee, ja itse asiassa tämä kasvi tunnetaan yhtenä parhaista ratkaisuista luonnolliseen siluetin kaventamiseen. Voit tehostaa vihreän teen vaikutuksia sitruunalla, ja näillä kahdella tuotteella saatkin ihanteellisen juoman painonpudotuksen tueksi.

Heräsikö uteliaisuutesi? Jatka lukemista ja kokeile vihreästä teestä ja sitruunasta valmistettua juomaa painon vähentämiseksi terveellisesti!

Juoma vihreästä teestä vyötärön kavennuksen tueksi

Juoma vihreästä teestä

Vihreästä teestä valmistettu juoma sisältää runsaasti antioksidanttiyhdisteitä, vitamiineja ja mineraaleja. Kaikki nämä edistävät tervettä aineenvaihduntaa, jotta liiallista painoa voitaisiin vähentää tehokkaammin.

Sekä vihreä tee että sitruuna tunnetaan ympäri maailmaa niiden puhdistavista ja nestettä poistavista ominaisuuksista, jotka tukevat jätteen poistumista kehosta. Molemmilla aineksilla on myös tehokkaita tulehtuneisuutta torjuvia ominaisuuksia.

Vihreässä teessä on tehokasta antioksidanttia, joka tunnetaan nimellä Epigallocatechin gallate (EGCG), ja se edistää rasvan, kolesterolin ja triglyseridien vähentymistä.

Tämän teen säännöllinen nauttiminen estää lipidien hapettumista, edistää kertyneen nesteen poistumista sekä lisää herkkyyttä insuliinille.

Limetti

Sitruunan sisältämä C-vitamiini saa aikaan puhdistavan vaikutuksen, joten tämä hedelmä edistää myrkyllisten aineiden poistumista kehosta. Tämä vaikutus yhdistettynä runsaaseen kaliumin ja kuidun määrään parantaa rasvojen käsittelyä aineenvaihdunnassa, lisää veren suodattumista sekä vähentää lipidien kertymistä valtimoiden seinämiin.

Sitruunassa on runsaasti polyfenoleita, jotka ovat antioksidantteja, ja ne stimuloivat maksaa vähentämään liiallista rasvaa kehosta.

Kaiken tämän lisäksi sitruunassa on pektiiniä, joka saa aikaan kylläisyyden tunteen pitkittymisen sekä vähentää hyvin monelle tuttua tyydyttymätöntä halua syödä liikaa.

Juoma vihreästä teestä – resepti painonpudotuksen tehostamiseksi

Juoma vihreä tee ja sitruuna

Jotta voisit parantaa tämän juoman ominaisuuksia, suosittelemme, että lisäät sekaan myös inkivääriä ja hunajaa.

Inkivääri on luonnollinen mauste, jolla on tulehtuneisuutta ja bakteereja torjuvia vaikutuksia, ja se saa kehossa aikaan lämpöä, joten inkivääri tukee sitä prosessia, jossa sokeria muuttuu energiaksi.

Mitä tulee hunajaan, se ei ainoastaan toimi luonnollisena makeuttajana, vaan siitä saa myös energiaa ja antibiootteja, jotka ovat hyväksi terveyden kannalta yleisesti ottaen.

Jos lisäät nämä tuotteet juomaasi, voit lisätä kehosi vastustuskykyä sekä vähentää riskiäsi saada tulehduksia.

Tarvittavat ainekset

 • 1 litra vettä
 • 2 sitruunaa
 • 4 pussillista vihreää teetä
 • 2 ruokalusikallista puhdasta ja luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa
 • 1 ruokalusikallinen tuoretta, raastettua inkivääriä

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

 • Keitä litra vettä kiehuvaksi.
 • Kun vesi kiehuu, pese sitruunat kunnolla ja raasta hiukan niiden kuorta, jonka lisäät sitten veteen. Ota sitruunoiden mehu talteen.
 • Anna kuoren olla kiehuvassa vedessä viiden minuutin ajan alhaisella lämmöllä.
 • Poista sitten kattila liedeltä ja lisää sekaan vihreä tee ja inkivääri.
 • Peitä kattila ja anna nesteen olla 10 minuutin ajan.
 • Seuraavaksi lisää sitten sitruunamehu ja hunaja.
 • Anna juoman olla jääkaapissa kahden tunnin ajan tai kunnes se kylmenee.
 • Kun juoma on viilennyt, siivilöi se ja nauti.
 • Voit juoda tätä terveyttä edistävää juomaa lasillisen kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Huomioi tämä!

Vaikka säännöllinen vihreästä teestä ja sitruunasta valmistetun juoman nauttiminen voikin auttaa sinua pudottamaan painoasi, on tärkeää muistaa, että voit saada huomattavia tuloksia vain siten, että lisäksi kontrolloit saamiesi kaloreiden ja rasvan määrää.

Mitään ei nimittäin tule tapahtumaan, jos ruokavaliosi on joka päivä täynnä tyydyttyneitä rasvoja, sokereita ja teollisesti käsiteltyjä tuotteita.

On myös elintärkeää, että tämän juoman lisäksi juot kuusi tai seitsemän lasillista vettä päivässä. Vesi on arvokas neste, joka tukee kehosi luonnollista puhdistumista, ja siten se onkin avainasia painon putoamisen kannalta.

UUTISIA VERKOSSA