Pääse eroon kertyneistä nesteistä ananaksen, kurkun ja peltokortteen avulla

kesäkuu 18, 2017
Peltokorteteen yhdistelmä ananaksen ja kurkun kanssa eliminoi kertyneitä nesteitä samalla kun se tarjoaa elintärkeitä mineraaleja ja ravinteita optimaaliselle terveydelle. Kokeile! 

Pääse eroon nesteiden kertymisestä luonnollisesti nestettä poistavien ruokien kuten ananaksen, kurkun ja kortteen avulla.

Alla saat selville, mitä ne voivat tehdä kehollesi ja kuinka käyttää niitä päivittäin eliminoidaksesi kerääntyneet nesteet, pudottaaksesi painoa, ja helpottaaksesi turvotusta.

Pääse eroon kertyneistä nesteistä syömällä hyvin

Ihmiset, joilla on ongelmia nesteiden kertymisessä usein etsivät lisäravinteita tai diureettisia hoitoja päästäkseen eroon turvotuksesta.

Kun menetät kehon nestettä, huomaat muutoksen vaa’alla. Tuo numero voi kuitenkin mennä takaisin ylös eri tekijöiden kuten liiallisen suolan tai liikkumattoman elämäntyylin takia.

Joitakin tulehdukseen liittyviä sairauksia voidaan myös parantaa diureettisella ruoalla, sillä se vähentää liiallista nestettä joka on kertynyt tulehtuneelle alueelle. Tämä on myös kyseessä kihdin ja nivelreuman kanssa.

Jotkut diureettisia kykyjä omaavat ruoat voidaan lisätä päivittäiseen ruokavalioosi luonnollisesti tasapainottamaan nesteitä kehossasi.

On myös hyödyllistä juoda vettä ruoka-aikojen ulkopuolella rohkaistaksesi munuaisten toimintaa. On suositeltavaa juoda ainakin 8 lasia päivässä, etenkin jos sää on lämmin.

Lue myös tämä: Maksan, haiman ja munuaisten tulehduksia vähentävät juomat

Ananas

ananas

Ananas on makea, hapokas tropiikin hedelmä jolla on virkistävä maku ja korkeat määrät vettä sekä kuitua.

Tämä hedelmä löytyy usein painonpudotusdieeteistä koska se parantaa proteiinien ja rasvan sulamista, ja se on hyvin täyttävää. 

Sen korkea imeytyvien kuitujen pitoisuus rohkaisee suoliston toimintaa ja taistelee ummetusta vastaan.

Ananaksen myrkkyjä ja nestettä poistavat kyvyt johtuvat muutamista tietyistä ravinteista, kuten:

  • Asparagiini
  • Bromelaiini
  • Kalium
  • Kahvihappo
  • Arginiini

Lisäksi ne myös sisältävät antioksidantteja ja syöpää vastustavia yhdisteitä samalla kun ne myös parantavat verenkiertoa.

Ottaaksesi hyödyn kaikesta tästä, valitse aina tuore ananas, älä tölkitettyä. 

Voit nauttia niitä kotitekoisissa mehuissa ja smoothieissa, salaateissa, jälkiruoissa, leivonnaisissa, tai tietenkin ihan sinällään.

Kurkku

kurkkuviipaleet

Kurkku, jota käytettiin lääkinnällisenä ruokana antiikin Egyptissä (ja Kleopatran kauneudenhoitotuotteena), on lempeä, erittäin virkistävä puutarhavihannes joka kuuluu samaan perheeseen melonien ja kurpitsoiden kanssa.

Yksi kurkkujen tavallisimmista käytöistä kauneushoidoissa on laittaa kurkkuviipaleita suljettujen silmien päälle. Tämä vähentää tulehdusta ja silmänaluspusseja, etenkin koska ne hankkiutuvat eroon kehoosi varastoituneista nesteistä. 

Kurkut ovat lähes täysin vettä ja sisältävät hyvin vähän kaloreita, mikä tekee niistä mahtavia painonpudotusruokavalioihin.

Voit tehdä salaatin kurkusta ja muista kasviksista tai käyttää niitä mehuissa ja gazpachossa. Ne ovat mahtavia nesteyttämään kehomme ja eliminoimaan nesteitä kesällä.

Katso tämä artikkeli: Detox kuuri: sitruuna, inkivääri ja kurkku

Peltokorte

peltokorte

Peltokorte on suosittu lääkinnällinen kasvi, joka sisältää runsaasti suuren valikoiman mineraaleja, kuten silikonia, kaliumia ja magnesiumia.

Se kasvaa lähellä jokia ja kosteita alueita, niin tehden sen helposti löydettäväksi.

Tämä kasvi eliminoi nesteiden kertymistä ja stimuloi virtsan tuotantoa samalla kun se välttää muiden diureettien aiheuttamaan mineraalien katoa.

Sen mineraalien rikkaus tekee peltokortteesta mahtavan kasvin parantamaan ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja ulkonäköä, ja se auttaa ehkäisemään osteoporoosia ja hammasongelmia.

Voit käyttää peltokortetta ravinnelisänä, uutteena tai teenä. Voit valmistaa teetä keittämällä kuivattua kortetta vedessä 15 minuutin ajan. Voit myös hienontaa varret ja nauttia ne hedelmien kanssa.

Smoothie

Haluatko nämä kolme ainesta smoothieen eliminoidaksesi kertyneitä nesteitä luonnollisesti ja tehokkaasti?

  • Valmista korteteetä, ja kun se on siivilöity, sekoita se tehosekoittimessa kurkun ja ananaksen kanssa.
  • Tämä on mahtava tapa nauttia tästä maukkaasta lääkinnällisestä rohdosta.

Paras aika päivästä juoda tämä smoothie on aamulla tyhjään vatsaan ilman mitään muuta ruokaa, vahvistaaksesi sen myrkkyjä ja nestettä poistavia kykyjä.  

Emme suosittele nauttimaan peltokortetta pitkiä aikoja, vaan käyttämään sitä tietyn aikaa kehon puhdistajana ja sitten pitämään taukoa.

UUTISIA VERKOSSA