Onko sinulla kuivat hiukset? Kokeile tätä mahtavaa luonnollista hoitoa!

lokakuu 12, 2017
Banaanin hyödyt ja sitruunamehun vitamiinit yhdistettynä, tämä hoito auttaa hiuksiasi lukitsemaan kosteutta ja rohkaisee kollageenin tuotantoa hiustesi vahvistamiseksi.

Onko sinulla kuivat hiukset? Jatkuva altistuminen auringolle, ympäristössäsi olevat myrkyt sekä kemikaalituotteiden säännöllinen käyttö voivat kaikki aiheuttaa tätä. Nämä ovat joitakin niistä tekijöistä, jotka voivat aiheuttaa liiallista kuivuutta päänahassasi ja hiuksissasi.

Kuivat hiukset ovat hyvin yleiset naisilla. Ongelma alkaa, kun hiustuppesi eivät kykene imemään kosteutta ja ravinteita. Sitten hiuksesi alkavat heikentyä. Saatat huomata tämän siinä, miltä hiuksesi yleisesti ottaen näyttävät.

Liiallinen hiustenlähtö, kaksihaaraiset ja ongelmat hiusten kasvamisessa ovat kaikki yhteydessä tähän ongelmaan. Tämä on etenkin totta kun et hoida hiuksiasi oikein.

Onneksi on olemassa satoja kosteuttavia ja elävöittäviä tuotteita, jotka auttavat ratkaisemaan tämän ongelman. Lisäksi ne pitävät hiuksesi kiiltävinä, vahvoina ja terveinä.

Ongelma on, että kyseiset tuotteet ovat monesti kalliita, eikä kaikilla ole varaa hankkia niitä säännöllisin väliajoin.

On kuitenkin myös 100 % luonnollisia vaihtoehtoja. Niiden ainekset auttavat sinua kosteuttamaan ja vahvistamaan hiuksiasi ilman haitallisia sivuvaikutuksia. 

Näiden vaihtoehtojen joukossa on olemassa kiinnostava hoito, joka sisältää banaania ja sitruunaa. Tämä on täydellinen kontrolloimaan hiustesi pH-tasoja. Se myös säilyttää hiusjuurtesi kosteuden.

Kokeile!

Hiushoito banaanista ja sitruunasta

Tämä hiushoito, joka sisältää banaania ja sitruunaa, on elävöittävä hoito. Se auttaa sinua vähentämään hiusten vaurioita ja antamaan hiuksillesi kiiltävän, runsaan ulkonäön. 

Se sisältää proteiineja ja välttämättömiä aminohappoja, jotka ruokkivat päänahkaasi. Tämä hoito auttaa päänahkaasi ylläpitämään kosteutta samalla, kun se stimuloi kasvua.

Antioksidanttien ja vitamiinien korkea määrä taistelee vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita vastaan. Samanaikaisesti se kontrolloi liiallista hiusten menetystä ja ennenaikaista kaljuuntumista. 

Banaanien hyödyt

banaani

Banaanit sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidanttiyhdisteitä. Kaikki nämä ainekset ovat olleet käytössä useilla eri tavoin saadaksesi hyötyjä sekä ihollesi että hiuksillesi.

Sen merkittävillä määrillä A-, C- ja E-vitamiineja on korjaava vaikutus. Tämä tekee siitä ihanteellisen taistelemaan liiallista hiustenlähtöä sekä kaksihaaraisten ilmaantumista vastaan.

Siinä on mineraaleja kuten kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Kun päänahkasi ja hiuksesi imevät ne, ne parantavat kosteuden säilyttämistä.

Useat ihmiset ajattelevat, että nämä ovat hyvä vaihtoehto kaupallisille hoitoaineille. Niissä ei ole aggressiivisia kemikaaleja ja niiden käyttö ulkoisesti jättää hiuksesi sileiksi, takuttomiksi ja terveen näköisiksi. 

Lisäksi sen yhdisteet eivät muuta hikirauhastesi toimintatapaa. Sen sijaan ne auttavat niitä tuottamaan oikean määrän luonnollisia öljyjä.

Sitruunan hyödyt

sitruunamehu

Sitruunamehua käytetään päänahkasi liiallisen öljyn tuotannon kontrollointiin. Se tarjoaa myös joitakin kiinnostavia hyötyjä kuiville hiuksille.

Sen suuret C- ja E-vitamiinipitoisuudet edistävät kosteuden kerääntymistä ja kasvattavat kollageenin tuotantoa. Tämä antaa sinulle vahvat, pitkät ja kiiltävät hiukset.

Sillä on antibakteerisia ja sientä tappavia vaikutuksia. Kun levität sitä päänahkaasi, se ehkäisee ihotulehduksia ja hilsettä. 

Sen luonnolliset antioksidantit suojelevat sinua auringon ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Tämä tarkoittaa, että se taistelee hiusten heikkenemistä ja rikkoutumista vastaan.

Kuinka tämä hiushoito valmistetaan

hiushoito kuiville hiuksille

Kasvattaaksesi tämän kotihoidon kosteuttavaa tehoa, suosittelemme sekoittamaan banaanit ja sitruunan pieneen määrään kookosöljyä. 

Kookosöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja antibakteerisia aineksia. Tämä on tärkeää, sillä nämä ainekset kasvattavat hoidon tehoja.

Ainekset

  • 1 kypsä banaani
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 ruokalusikallinen kookosöljyä (valinnainen)

Ohjeet

  • Kuori banaani ja muusaa se astiassa haarukalla.
  • Kun olet saanut paksun tahnan, sekoita se sitruunamehuun ja ruokalusikalliseen kookosöljyä.
  • Sekoita kunnes se on tasaista. Varmista, että seoksella on voidemainen rakenne. Tämä tekee siitä helpommin levitettävän.

Kuinka sitä käytetään

  • Kostuta hiuksesi. Erittele ne useisiin osioihin. Levitä sitten hoitoa hiusjuurista hiustesi päihin asti. 
  • Peitä hiuksesi kokonaan. Laita suihkumyssy päähäsi ja anna hoidon tehota 30-45 minuuttia. 
  • Tämän ajan jälkeen huuhtele pois lämpimällä vedellä ja anna hiustesi kuivua luonnollisesti, käyttämättä kuivainta. 
  • Toista tämä hoito kaksi tai kolme kertaa viikossa. 

Kuten alat huomata, on erittäin helppoa valmistaa kosteuttava hoito taistelemaan hiusten kuivuutta vastaan.

Käytä sitä kauneusrutiinissasi. Huomaat, että sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa saadaksesi hiuksesi näyttämään vahvoilta ja kiiltäviltä.

UUTISIA VERKOSSA