Olemme kaikki syntyneet siivet selässämme, mutta joskus elämä ottaa ne pois

tammikuu 2, 2017
Vaikka olemme kadottaneet lapsuuden viattomuuden ja kuvitelmat jokaisen uuden elämänvaiheen myötä, siipemme voivat kasvaa vielä kerran ja auttaa meitä olemaan vapaita.

Kaikki tulevat tähän maailmaan siipien kanssa. Lapsina meillä on viaton katse, sydän sekä mieli jotka ovat täynnä unelmia ja tavoitteita, joita odotamme saavuttavamme aikuisina.

Se, saavutatko ne vai et, riippuu eri asioista: sinun asenteestasi, vahvuudestasi, motivaatiostasi, tuestasi, ripauksesta onnea ja oikeista henkilökohtaisista ja sosiaalisista yhteyksistä.

Tietenkään se ei ole helppoa. Siipien kanssa syntyminen ja niiden pitäminen läpi elämän ei ole helppo tehtävä. Jokainen pettymys, jokainen kivi tielläsi, ja jokainen petos voi nyppiä höyheniä pois kunnes lopulta menetät sen hengityksen, joka joskus antoi voimaa unelmillesi.

Yksi asia joka on hyvä muistaa on se, että ihmiset joiden ei koskaan tulisi kadottaa siipiään, on lapset. Lapsuuden tulisi olla mahtavaa aikaa jolloin uskot että kaikki, mitä kuvittelet on mahdollista.

Tänään kutsumme sinut ajattelemaan tätä.

Siipien kanssa syntyminen saavuttaaksesi unelmasi

Lapsen aivoilla on erityislaatuinen lahja joka auttaa heitä läpi heidän lapsuutensa ja nuoruutensa. Tämä lahja on oppimisen voima, tai neuroplastisuus, ja tämä on aika jolloin sinun täytyy stimuloida heidän kykyjään mahdollisimman paljon auttaaksesi heitä kasvamaan ja kehittämään siipensä lentämiseen.

On sanottu, että ihmiset jotka useimmiten leikkaavat lasten siivet ovat heidän perheenjäseniään sekä moderni koulutusjärjestelmä.

Katsotaan tätä yksityiskohtaisemmin.

Lue myös: Onni tulee sisältä, ei toisesta ihmisestä

Perheet jotka mahdollistavat, perheet jotka lamauttavat

Tyttö ja puunalku

Olet varmaan jo kuullut demokraattisesta vs. diktatorisesta opetuksesta. Nämä ovat kaksi hyvin erilaista kasvatustyyliä, joissa lapset sisäistävät sarjan arvoja, jotka voivat vaikuttaa siihen kuinka he kehittyvät aikuisiksi. 

Demokraattisessa tyylissä perheet kunnioittavat lastensa emotionaalisia tarpeita ja unelmia. He tarjoavat juuret ja turvaa, jotka perustuvat tunnistukseen ja kunnioitukseen, avaten ovia jotta lapset voivat saavuttaa mitä haluavat. Tietysti tämä on usein aikuisen ohjauksen alla.

Lamauttavalla perheellä taas on lapsilleen elämänsuunnitelma, jonka täytyy olla sopiva vanhempien kaavoihin. He eivät ota huomioon lastensa ajatuksia tai tarvetta nauttia lapsuudesta. He väliaikaisesti ”leikkaavat” heidän siipensä, nähden lasten unelmat ”tyhjänpäiväisinä”, ja he ohjaavat lapset kohti konkreettisempia tavoitteita elämässä. 

Mikäli olet kokenut jälkimmäisen tyyppistä kasvatusta ja koulutusta lapsuudessasi tai varhaisessa nuoruudessasi, saatat nähdä itsesi rajoitettuna elämään, tai ei niin kyvykkäänä ja ansaitsevana saavuttamaan unelmiasi.

Nainen luonnossa
Korvaa ne siivet, jotka on kadotettu

Siipesi eivät ikinä katoa kokonaan. Kun olet käynyt läpi lapsuuden tai nuoruuden, on aina uusia mahdollisuuksia heille, jotka luottavat itseensä ja uskovat oikeuteensa olla onnellisia.

  • Siivet jatkavat kasvamista jokaisen unelman myötä, jokaisella askeleella jonka otat varmuudella ja arvokkaasti siinä uskossa, että ansaitset jotakin paljon parempaa.
  • Parantaaksesi vaurioituneet siivet jotka ovat kadottaneet höyhenensä, sinun tulee ennen kaikkea selvittää mikäli ihmiset ympärilläsi antavat sinulle tuulta lentoosi, vai ottavat sen pois.
  • Monimutkainen emotionaalinen suhde, perheenjäsen joka yhä kontrolloi sinua, tai ystävät jotka välittävät enemmän omista kiinnostuksistaan kuin yhteisestä hyvästä ovat kaikki aspekteja, jota voivat todella vaikuttaa haitallisesti itsetuntoosi.
  • Tee itsestäsi prioriteetti. Vakuuta itsellesi joka päivä että onnellisuutesi on arvokas pyrkimys.
  • Mikäli sinulla on joku vierelläsi joka nyppii höyheniä estääkseen henkilökohtaisen kasvusi, arvioi tilannetta ja katso, onko se sen arvoista. Voi olla aika tehdä päätös.
Siivet naisen selässä

Voi olla myös välttämätöntä muistaa jotakin tärkeää. Joskus saadaksesi menettämäsi siivet takaisin sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ”lähteä lentoon”, ja tämä on jotain mitä sinun täytyy tehdä yksin.

Lue myös: Mitkä värit vaikuttavat tunteisiisi?

  • Uskaltamalla lentää tarkoitamme muutoksen tekemistä. Muuta ympäristöäsi, ystäviäsi, tai jopa asennettasi.
  • Kun otat ensiaskeleen muutokseen, tunnet olosi paljon vapaammaksi, ilman myrkyllistä painolastia tai kiviä kengissäsi.
  • Tämä sisäinen hyvinvointi on niin miellyttävää ja palkitsevaa, että melkein huomaamattasi olet saanut siipesi takaisin.

Siipesi ovat valmiit lennättämään sinut unelmiisi.

UUTISIA VERKOSSA