Ole sellainen nainen, jonka ei tarvitse todistella mitään

· huhtikuu 11, 2017
Nyt on aika sille, että sinun ei tarvitse naisena todistella yhtään mitään. Ne ihmiset jotka sinua rakastavat, tulevat kyllä hyväksymään sinut niin hyveinesi kuin vikoinesi. Tällaiset ihmiset eivät tule olemaan esteenä omalle onnellisuudellesi.

Oletko sinäkin kasvanut rohkeaksi ja energiseksi naiseksi? Onko sinullakin nyt sisäinen rauha, ja koetko ettei sinun enää tarvitse todistella mitään kenellekään muulle? Tiedätkö nyt vihdoinkin, kuka olet?

Tällöin tiedät, minkä kaiken arvoinen olet.

Usein sanotaan, että kiltit ihmiset tulevat tähän maailmaan ”elääkseen ja antaakseen elää”. He tekevät tämän menettämättä identiteettiään. Samalla he antavat toisten olla vapaita hengeltään, pitää omat oikeutensa ja seurata omia polkujaan.

Ei aina ole helppoa olla oma itsensä ja olla pelkäämättä toisten kritiikkiä. On ulkoisia paineita, ja pelkäämme jäävämme yksin sen seurauksena, että meillä on omat halumme ja oma äänemme.

Me kutsumme sinut tällä kertaa miettimään kyseistä aihetta tarkemmin, ja jos et vielä ole ottanut askelta henkilökohtaista vapauttasi kohti, tee se nyt.

Tämä on muutos, joka kannattaa tehdä. Levitä siis siipesi ja ole onnellinen.

”Tiedän, kuka olen ja mitä haluan. Minun ei tarvitse todistaa mitään.”

Kuinka monta kertaa oletkaan itkenyt hiljaisesti niitä asioita, joiden suhteen olet luovuttanut? On toisten aiheuttamia pettymyksiä. Vaikka jotkut ovat sanoneet rakastavansa, kertoen sinun olevan heille kaikki kaikessa, samalla he kuitenkin vahingoittivat sinua.

Perhe ja kumppani voivat saada ihmisen äärimmäisiin tai vaikeisiin tilanteisiin.

Psyykkinen paine tai velvollisuus miellyttää toisia vie meidät kauemmas siitä, keitä me olemme. Se rikkoo itsetuntomme.

Kun itsetunto murtuu, menetämme kaikkemme. Tämä on kuin menettäisit näkyvyyden horisontista, tai kuin et enää pystyisi tunnistamaan itseäsi. Unohdat sen, mistä todella pidät ja mitä todella arvostat.

          Lue aiheesta lisää: 5 merkkiä siitä, että olet jo täysinäinen nainen

Se hetki tulee koittamaan, jolloin vihdoin sanot itsellesi ”nyt riittää”. Tällöin olet saavuttanut rajasi, ja elämääsi saapuu sisäinen rauha. Löydät ytimesi ja tasapainosi.

Henkilökohtainen tasapaino syntyy siitä, että asetat syrjään tarpeen tehdä asioista jatkuvasti parempia.

Me annamme rakkautta ilman, että saisimme mitään takaisin, ja annamme pienen hymyn silloinkin, kun tunnemme vain kipua. Näytämme, että olemme juuri sitä, mitä kaikki muut meiltä odottavat, vaikka todellisuudessa olemmekin aivan jotakin muuta – täysi vastakohta.

Nainen ja tähti

”Rakasta minua sellaisena kuin olen. Pyydän sinulta vain sitä.”

Jos rakkaus pitäisi määritellä, se olisi itse asiassa tämän kaltainen kuvaus: tunnetason yhteyden etsintää sellaiseen ihmiseen, joka sallii henkilön pitää oma identiteettinsä.

Kyseessä on sellaisen suhteen rakentaminen, josta saat turvallisuutta, onnellisuutta ja henkilökohtaista kasvua.

Rakkauden ei tulisi koskaan aiheuttaa sitä, että koet velvollisuudeksi olla jotakin sellaista, mitä et oikeasti ole. Suhde ei ole vilpitön eikä rehellinen, jos sinun tulee täyttää kaikki toisen ihmisen halut, tai jos sinun täytyy olla huolissasi. Se ei ole rehellinen eikä terve, jos olet vankina toisen käsityksessä siitä, mitä naisen tulee olla.

Kypsä ja todellinen rakkaus tarkoittaa sitä, että sinua rakastetaan sellaisena kuin olet, ja se vahvistaa arvojasi, unelmiasi ja ajatuksiasi. Ei ole mitään rajojen ylittämistä, vaan yhteinen alue, jossa on kunnioitusta ja kasvua.

Lue aiheesta lisää: Nainen! Näin vähennät sydänkohtausriskiä

Jos kumppanisi ei rakasta sinua sellaisena kuin olet – jos hän ei rakasta mielipiteitäsi, hyveitäsi ja vikojasi – sinun tulee tehdä muutos tilanteeseesi.

Tyttö ja linnut

”Hallitsen omaa elämääni ja sitä, mitä haluan.”

On mahdollista, että pitkän aikaa olet antanut periksi toisten toiveita ja heidän erilaisia oikkujaan koskien. Toisten halut ovat saaneet sinussa kenties aikaan sen, että olet hylännyt täydellisesti sen, mitä todella olet.

Vaikka onkin totta, että kukaan meistä ei koskaan tule olemaan täysin vapaa, on eräs asia johon sinulla on oikeus, ja se on sisäinen rauha. Elämäsi aikana tulee sellainen aika, jolloin lopulta tulet tietoiseksi siitä, mikä on tärkeää.

Olet tällöin väsynyt siihen, että pyrit jatkuvasti ”sopimaan joukkoon”. Haluat sanoa ”ei”, mutta vältät sitä että joutuisit käsittelemään ongelmia, ja toivot niiden sen sijaan ratkeavan itsestään.

Se päivä tulee kuitenkin saapumaan, jolloin vain yksinkertaisesti väsyt kaikkeen tähän. Tällöin elämääsi tulee muutos, ja sanot itsellesi tähän tapaan: ”Olen saanut tarpeekseni sen teeskentelystä, että olen joku, joka en oikeasti ole.”

  • En enää tule suostumaan siihen, että joku tekee jotakin sellaista, mikä minua häiritsee. En enää pysy hiljaa, kun olen vihainen tai loukkaantunut, jotta voisin ”kuulua joukkoon”.
  • En enää teeskentele, että minulle kaikki on OK.
  • En enää yritä olla täydellinen nainen, täydellinen vaimo tai täydellinen äiti. Minulla on oikeus sanoa: ”Tänään en voi tehdä sitä. Otan tämän päivän itselleni. Tänään tarvitsen sitä, että sinä tuet minua, aivan kuten minäkin olen aina tukenut sinua.”
  • En enää tule teeskentelemään onnellista silloin, kun itse asiassa tunnen itseni surulliseksi.

Minulla on oikeus pitää huolta itsestäni ja syleillä demoneitani, jotta voisin ymmärtää niitä. Sen jälkeen tulen tuntemaan olevani tämän prosessin vahvistama. Jos tunnen sen olevan tarpeellista, minä olen vapaa muuttamaan sitä, kuka olen.

         Lue aiheesta lisää: Ajan kuluessa opit rakastamaan enemmän, mutta harvempaa

Meditointia

Naisena sinulla on velvollisuus olla oma itsesi ilman sellaista vaatimusta ja velvollisuutta, että sinun tulisi tehdä kaikki muut onnellisiksi, kun et sitä itse ole.

Voit, ja sinun tulisi sanoa ”nyt riittää”. Henkilökohtainen tila ja vapaus toteuttaa omat unelmasi ovat asioita, jotka sinä ansaitset.