Ole kiinnostavien ihmisten kanssa – ei kenen tahansa kiinnostuneen

Sen lisäksi, että sinun kannattaisi ympäröidä itsesi kiinnostavilla ihmisillä, sinun olisi hyödyllistä myös tehdä työtä sen eteen, että olet itsekin kiinnostavaa seuraa.

Toisten ihmisten tunteet ovat tarttuvia. Piditpä siitä tai et – ne ihmiset, jotka ovat ympärilläsi, tulevat vaikuttamaan sinuun.

Epäilemättä tapaat hyvin paljon kiinnostavia ihmisiä elämäsi aikana, mutta lisäksi on sellaisia ihmisiä, jotka ovat todellakin kiinnostuneita tulemaan sinun elämääsi (ja moni tällainen onkin varmasti jo päässyt sisään).

Usein sattuu niin, että ei yksinkertaisesti ole mahdollista erottaa kuka on ”kiinnostava” ja kuka on ”kiinnostunut”.

Työ, perhe tai muut sosiaaliset olosuhteet aiheuttavat sen, että ympärilläsi voi olla paljonkin henkilöitä. Vain sinä itse voit tehdä sen valinnan, päästätkö jonkun tietyn ihmisen elämääsi.

Halua ympärillesi kiinnostavia ihmisiä

Kiinnostavat ihmiset voivat rikastuttaa olemassaoloasi, täyttää sitä sekä tehdä elämäsi valoisammaksi. He ovat vahvoja tukijoita, jotka tulevat antamaan tunteillesi ja älyllesi jotakin positiivista.

Kiinnostavat ihmiset hyvät suhteet

Kannattaa yrittää olla oivaltavien ja kiinnostavien ihmisten ympäröimänä. Jos haluat tietää, ovatko tällä hetkellä elämässäsi olevat henkilöt tämän tyyppisiä, seuraavassa on tiettyjä ominaisuuksia, joita näillä ihmisillä lähes aina on:

  • He välittävät positiivisia tunteita ja he ovat rinnallasi huonoina aikoina hymyillen. He eivät koskaan tuomitse tai tunkeudu elämääsi sen enempää kuin on tarpeen.
  • He antavat sinun kasvaa ihmisenä ja auttavat sinua ymmärtämään niitä asioita, joita et voi nähdä. He rikastuttavat sinua monilla näkökulmillaan.
  • Kuten ei kukaan meistä, eivät hekään ole mitään kaiken tietäjiä, mutta he ovat halukkaita oppimaan uusia asioita. He saavat mielesi hereille sekä tartuttavat sinuun positiivisen asenteensa ja halunsa tutkia uusia mahdollisuuksia.
  • Hyvien tekojensa vuoksi sekä johtuen heidän yleisestä tavastaan olla, he pystyvät aina saamaan ulos parhaan version omasta itsestäsi.

Jos pystyt liittämään nimen jokaiseen näihin luettelemaamme ominaisuuteen, onnittelemme sinua suuresti! Tällöin sinulla on ympärilläsi kiinnostavia ihmisiä, jotka tuovat elämääsi enemmän kuin he vievät.

Tämä on mahtava asia, ja sinun tulisi aina yrittää pitää tällaiset ihmiset lähelläsi, jotta he voisivat tuoda sinulle valoa sekä tartuttaa sinuun ilosi.

Pysy loitolla ihmisistä, jotka ovat vain kiinnostuneita

Kiinnostuneet ihmiset ovat motivoituneita – kuten sana jo itsessään kertoo – omien hyötyjensä perusteella. Sen sijaan, että he toisivat jotakin positiivista elämääsi, he tekevät päinvastoin: he täyttävät sinut negatiivisilla asioilla.

Tietysti me olemme kaikki joillakin tavoin kiinnostuneita ihmisiä. Jos haluamme ympäröidä itsemme kiinnostavilla ihmisillä, meistä tulee kiinnostuneita osapuolia.

Tästä huolimatta ne ihmiset, jotka tulevat luoksesi haluten jotain ja tarjoamatta mitään sinulle, voivat olla myrkyllisiä. He voivat varastaa energiasi ja aikaasi, antamatta kuitenkaan itse mitään hyötyä.

Tämän tyyppinen kiinnostunut henkilö omaa tietyt piirteet, ja vaikka heidän tunnistamisensa voikin olla vaikeaa, voit selkeyttää sitä seuraavia asioita tarkkailemalla:

  • He toimivat tunnetason vampyyreina, ja mikä tahansa keskustelu heidän kanssaan uuvuttaa sinut ja vie energiasi – pelkkä heidän kanssaan oleminen jo tekee tämän.
  • He eivät koskaan ole tyytyväisiä siihen, mitä sinä annat, ja aina vaativat lisää. Tekemäsi uhraukset eivät merkitse heille mitään, ja tämän tulisikin olla sinulle selkeä merkki siitä, että mikään ei tule riittämään.
  • He eivät ryhdy läheisiin suhteisiin eivätkä ole halukkaita antamaan sen enempää kuin on tarpeellista. Hellät tunteet eivät ole läsnä heidän siteissään, mitkä ovatkin omaan hyötyyn perustuvia suhteita.
  • He saavat sinut aina tuntemaan olosi syylliseksi tai vastuulliseksi sellaisista teoista tai olosuhteista, joissa sinä et edes välttämättä ole ollut osallisena.

Ovatko tällaiset ihmiset huonoja ihmisiä? Eivät. Ongelmana on kuitenkin se, että he eivät osaa suhtautua ihmisiin millään muulla tavalla, mikä sitten luo ongelmia.

Jotta voisit välttää tulemasta heidän ”hyödykkeekseen”, on tärkeää tunnistaa nämä ihmiset ja asettaa heidän suhteen omat rajasi. Tämä on ainoa tapa, jolla voit estää heidän käytöksensä vaikuttamasta itseesi.

Pysy kaukana ihmisistä, jotka haluavat vahingoittaa, manipuloida tai jatkuvasti myrkyttää sinua negatiivisilla tunteilla.

Tytöt kuiskuttelevat

Yritä sen sijaan ympäröidä itsesi niillä ihmisillä, jotka tuovat sinulle valoa ja positiivista asennetta. Sellaisilla, jotka saavat olosi tuntumaan paremmalta ja jotka voivat tunnustaa omat virheensä.

Lopuksi muista vielä tämä asia: kiinnostavien ihmisten lähellä pitämisen lisäksi on aivan yhtä tärkeää yrittää itse tulla kiinnostavaksi ihmiseksi. Sellaiseksijoka aina saa aikaan hyviä tunteita ja hymyjä, ja joka pystyy luomaan terveitä suhteita toisiin ihmisiin.