Nuorekkaan näköisten ihmisten 7 tapaa

helmikuu 28, 2017
Nuorekkuudessa on kyse muustakin kuin vain ihmisen todellisen iän piilottamisesta. Siihen kuuluu oman kauneuden hyväksyminen ja sen syleileminen, jokaisen hetken arvostaminen sekä kaikista elämän eri vaiheista nauttiminen.

Yhteiskuntamme on pakkomielteinen ulkonäön suhteen, joten nuorelta näyttämistä pidetään hyvin tärkeänä. Onkin olemassa miljoonia ryppyvoiteita ja kosmetiikkakirurgeja, jotka lupaavat poistaa kasvoilta ja kehosta muutamia vuosia.

Vaikka saatatkin toivoa suuria näiltä kaikilta ratkaisuilta, usein ne eivät kuitenkaan täytä lennokkaita lupauksiaan. Leikkaukset voivat muuttua venäläiseksi ruletiksi, ja saatatkin maksaa niistä paljon kovemman hinnan kuin aluksi kuvittelet.

Onko siis mitään sellaista ratkaisua, jota voidaan suositella mikäli ihminen haluaa näyttää nuoremmalta kuin hän oikeasti on?

Vastaus kysymykseen on kyllä, mutta tästä huolimatta vastaus on ehkäpä erilainen kuin luulet – jatka lukemista, sillä kerromme seitsemästä tavasta pysyä nuorekkaana kokonaisvaltaisesti.

1. Ikääntyminen arvokkaasti

Vanha pariskunta

On surullista nähdä sellainen ihminen, joka epätoivoisesti yrittää näyttää teini-ikäiseltä, vaikka kaikki kyllä näkevät hänen todellisen ikänsä. Jos haluat näyttää nuoremmalta kuin olet, salaisuus tämän saavuttamiseen on oman ikäiseltäsi näyttäminen.

Jos kuitenkin pukeudut kuin nuoret ja käytät paljon meikkiä, luot täysin päinvastaisen tuloksen, sillä tulet näyttämään paljon vanhemmalta kuin mitä tosiasiassa olet.

Hyväksy se, että ikä ei ole kaikki kaikessa, ja sen sijaan ikäänny arvokkaasti ja rakasta omaa itseäsi. Tämä tulee tekemään sinusta nuoremman näköisen ilman mitään yritystä sen suhteen.

Kun omaksut positiivisen asenteen ikääntymistä kohtaan sekä elät kaikki elämäsi vaiheet täysillä, tulet näyttämään nuoremmalta kuin ne, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.

2. Lisää ruokavalioosi hiukan makua

Nuorelta näyttämisen ei tarvitse olla yhteydessä ainoastaan ihmisen fyysiseen olomuotoon. Mielen pitäminen nuorena ja tarkkaavaisena on ehkäpä vieläkin tärkeämpi asia nuorekkuuden kannalta kuin ulkonäkö.

Singaporessa toimiva tutkijaryhmä selvitti, että ne ihmiset jotka syövät usein currya, omaavat paremman kognitiivisen toiminnan kuin ne, jotka tätä ruokaa eivät syö runsaasti.

Ihmisen aivojen kognitiiviset kyvyt ovat tärkeä osa nuorekkaana pysymistä. Aivan kuten kehosi kuvastaa ikääsi, myös ajattelutapasi ja järjenjuoksusi osoittavat sen, kuinka nuori olet.

Jos pidät ruokavaliosi kiinnostavana ja tasapainoisena, pystyt antamaan aivoillesi sitä, mitä ne tarvitsevat pysyäkseen aktiivisina ja ketterinä paljon pidempään. Ruoan valinnassa ei ole kyse vain kehon ravitsemisesta, sillä se on myös mielen ravitsemista.

3. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on

Ne jotka näyttävät nuoremmilta kuin muut, omaavat yleensä kyvyn ottaa vastaan minkä tahansa asian, jonka elämä heidän eteensä heittää.

Kenelläkään ei ole täydellistä elämää, mutta jos opettelet mukautumaan hyvin omiin olosuhteisiisi, pystyt aloittamaan taistelun ryppyjä vastaan oikealla tavalla.

Teet näin silloin, kun ymmärrät että elämän olosuhteet eivät määritä sitä, kuka sinä olet. Mikään ei voi muuttaa sitä, kuka sinä olet. Elämä muuttuu aina, sillä mikään ei tule kestämään ikuisesti.

Sinun ei kannata murehtia kovin suuresti pieniä asioita. Joskus on myös niin, että isojen asioiden hoitaminen huumorilla on paras ratkaisu.

4. Laula!

Karaoke

Et tarvitse enkelin ääntä voidaksesi laulaa, ja melodioiden laulamisesta saa paljon enemmän hyötyjä kuin laulamatta jättämisestä. Olemme melkoisen varmoja siitä, että tämä tulee sinulle yllätyksenä, joten seuraavassa kerromme asiasta tarkemmin.

Tieteilijät ovat esittäneet asiasta monia teorioita, mutta kaikkein hyväksytyin näistä on tämä seuraava: laulaminen edistää hengityksen kehittymistä sekä parantaa sosiaalisia taitoja.

Nuorekkaalta näyttäminen tuleekin laulamisen sivuvaikutuksena.

Miksipä et siis kokeilisi karaokea lähibaarissasi ja lähtisi laulamaan ystäviesi kanssa, jos se kerran tekee sinut nuorekkaammaksi?

5. Vietä laatuaikaa lemmikkisi kanssa

Eläimiltä saa usein ehdotonta rakkautta, ja onkin vaikeaa olla rakastumatta niihin. Kun vietät aikaa sellaisen eläimen kanssa, joka rakastaa sinua ja haluaa leikkiä kanssasi, se tunnetason näkökulma jonka kautta elämän näet, tulee muuttumaan parempaan suuntaan.

Niinkin yksinkertainen asia kuin koiran kävelyttäminen tai kissan kanssa leikkiminen voivat parantaa ihmisen fyysistä kuntoa, lisätä hänen sosiaalista aktiivisuuttaan sekä antaa sellaisen hyvinvoinnin tunteen, joka antaa halun jatkaa elämässä eteenpäin.

Kaikki nämä tekijät ovat suuressa roolissa siinä, kuinka toiset sinut näkevät.

6. Nuku hyvin

Lepo
Ne, jotka näyttävät nuoremmilta kuin heidän ikänsä on, tietävät että uni on hyvin tärkeää ihmisen keholle ja aivoille. Uniasiantuntijat ovat todenneet, että ikäännyttäessä ei ole tarpeen kuitenkaan nukkua enemmän tai vähemmän kuin aikaisemmin.

Ihmisen tarvitsee aina nukkua niin paljon kuin vain mahdollista – kuitenkaan tässä liiallisuuksiin menemättä. Olisi hyvä nukkua 7-8 tuntia päivässä, ja iltapäivällä kannattaa ottaa 15-20 minuutin päiväunet, ja tämä on myös riittävä unen määrä pitämään sinut nuorekkaana.

7. Harjoita uskontoa

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että rukoilu, kirkkoon meneminen ja uskossa oleminen lisäävät muutaman vuoden ihmisen elämään. Tämä johtuu siitä, että sellaiset asiat kuten katkeruus, viha ja anteeksiannon puute voivat olla asioita, jotka vanhentavat ihmistä sydämeltä.

Jos kuitenkin pidät kiinni näistä huonoista tunteista, avaat samalla oven useille sairauksille. Ne jotka avaavat sydämensä, elävät pidempään sekä viettävät myös rikkaampaa elämää.

Usko auttaa sinua vapauttamaan jännitettä ja huolia. Siksi uskossa olevat voivat vaikuttaa nuoremmilta kuin he todella ovatkaan.

Huolimatta siitä, minkä uskonnon tai uskomukset omaksut, tässä on kyse oman itsesi rohkaisemisesta kiltteyden ja rakkauden tunteiden luontiin, jotta voisit elää rauhallisempaa, täydempää ja onnellisempaa elämää.

Tämä tulee myös tekemään sinusta puoleensavetävämmän ihmisen muiden näkökulmasta.

UUTISIA VERKOSSA