Nuku hyvin pitkän päivän jälkeen

toukokuu 25, 2015

Joskus on vaan niitä kamalia päiviä, joihin liittyy tuhansia huolenaiheita ja velvollisuuksia. Juuri noina päivinä näyttää siltä, että kaikki on monimutkaista. Ehkä et ole nukkunut hyvin viime aikoina, olet nukkunut pommiin, et löydä avaimiasi ja pomosi on huonolla tuulella: näyttää siltä, että olet noussut sängystä väärällä jalalla.

Ainoa asia mitä toivot on että päivä päättyisi, jotta voisit kiirehtiä kotiin, rentoutua ja mennä sitten nukkumaan unohtaen kaiken, ja herätäksesi virkeänä aloittamaan seuraavan päivän.

Meillä kaikilla on joskus, tai useinkin, huono päivä, jonka haluaisimme unohtaa. Tämän vuoksi haluamme antaa joitakin vinkkejä, joiden avulla voit nukkua kuin enkeli kamalan päivän jälkeen.

Kun olet matkalla kotiin, vietä hetki miettien asioita, jotka tuovat sinulle onnellisuutta ja seesteisyyttä. Kuuntele suosikkimusiikkiasi. Tämä on hyvä askel, jonka avulla voit aloittaa rentouttamaan mieltäsi ja jonka avulla pääset eroon huonosta energiasta.

Kun pääset kotiin, voit aloittaa toteuttamaan näitä vinkkejä, joiden avulla voit nukkua hyvin:

Vinkit…

  • Ensimmäiseksi pue ylle mukavat vaatteet. Älä pue mitään, mikä häiritsee sinua. Vapauta itsesi.
  • Aloita superrentouttava kylpy suosikkituoksullasi. Laita pehmeää musiikkia, mikä auttaa rauhoittamaan mielesi.
  • Aivan kuten harjoittelit jo kotimatkalla; ajattele hyviä asioita, päiväunelmia, anna mielikuvituksesi lentää. Ajattele positiivisesti, että huomenna tulee olemaan upea päivä ja kaikki menee mielesi mukaan.
  • Voit käyttää myös meditaatiotekniikoita. Jos et ole käyttänyt niitä ennen, nyt voi olla hyvä aika oppia niitä. Huomaat, kuinka ne helpottavat stressiäsi.
  • Ollessasi kylvyssä hiero vartaloasi. Aloita hellin hyväilyin ja hiero sitten jännittyneitä lihaksiasi syvemmin. Älä unohda jalkojasi, sillä ne keräävät kaiken jännityksen. Huomaat, kuinka vartalosi voi paremmin hyvän hieronnan jälkeen.
  • Hiero myös päänahkaasi. Joillakin ihmisillä on erittäin herkkä päänahka, joten ei ole välttämätöntä hieroa kovin lujaa. Tärkeintä on löytää tapa, mistä pidät. Muista, että hieronnan ei pitäisi sattua.
  • Liikuta niskaasi ja hyödynnä suosikkiesanssiasi, jota on käsillä. Laita muutamia tippoja käsiisi ja hiero niskasi aluetta. Älä koskaan paina suoraan selkärankaasi; paina vain sivuilta. Voit tehdä sen pieninä ympyröinä sormillasi tai käyttäen saman käden peukaloasi ja etusormeasi selkärankasi sivuilla. Liiku ylöspäin ja alaspäin ja paina riittävästi, mutta ei niin, että painaminen sattuisi. Tunnet, kuinka lihaksesi alkavat rentoutua.
  • Nyt on aika työskennellä keuhkoissasi. Tavanomainen, nopeahko hengittäminen ei auta rentouttamaan vartaloasi täysin. Jos sinulla on aikaa hengittää syvään ja hitaasti, happi pääsee kaikkiin soluihisi paremmin. Yleensä kun olet stressaantunut tai jännittynyt, hengityksestäsi tulee pinnallista etkä enää hyödy oikeanlaisen hengitystekniikan eduista.

Huomaat, että samalla kun vapautat ilmaa keuhkoistasi, kaikki lihaksesi alkavat rentoutua. Jos olet seurannut näitä vinkkejä, olet varmasti paljon rauhallisempi ja koet olevasi seesteisempi.

Voit kylpeä 15-20 minuuttia. Jos haluat, voit olla suihkussa pidempäänkin, mutta älä liioittele. Sitten on vain yksi ainesosa lisää, joka on välttämätön täydelliselle rentoutumiselle ja sille, että nukut kuin enkeli.

rentouttava-kylpy

Kamomilla

Viimeisenä vinkkinä ehdotamme, että juot kamomillauutetta. Se lisää vartalosi rentoutumista ja valmistaa sen virkistävään lepoon. Jos sinulle tulee nälkä, vältä syömästä paljon ruokaa. Jos haluat, että unesi on tehokasta, syö kevyt salaatti tai hedelmä. Suuret ateriat voivat aiheuttaa unettomuutta.

Huomaa: Suositellut olennaiset öljyt rentoutumiseen ovat laventeli, appelsiini ja santelipuu. Sinun tulisi välttää minttua tai rosmariinia.

 

 

UUTISIA VERKOSSA