Naisen sydän on maailman vahvin paikka

Naisen sydän

Kuka ikinä väittääkään naisen sydäntä heikoksi, on väärässä. Vain muutama asia tässä maailmassa on niin vahva kuin naisen sielu, joka rakastaa hänen perhettään ja ystäviään. Tunteet, tasapaino ja intuitio kaikki mahtuvat monien lukittujen ovien sisään, luoden naisen sydämestä luonnon voimallisimman rakennelman.

Se on suunnattoman suuri tila, jonne kaikki mahtuvat ja jossa kaikista pidetään huolta. Naisen sydän on uskollinen sen periaatteille ja arvoille. Se on taistellut niin monet taistelut, että se pitää voitot omana tietonaan ja pettymykset se ottaa kuljettuina teinä. Teinä, joista voi aina oppia.

Joskus sydämeen ilmestyy arpi jos toinenkin, mutta se ei siitä kutistu tai heikkene. Naisen sydän tietää, että elämä voi joskus satuttaa, eikä pettymyksiltä voi välttyä… Ja siitäkin huolimatta se jatkaa sinnikkyyden kasvattamista näiden kokemusten aiheuttaman kivun voimin.

Elämme yhteiskunnassa, jossa maskuliinisuuteen yhdistettäviä ominaisuuksia arvostetaan. Näitä ovat esimerkiksi se, että kykenee osoittamaan dominanssia, voimaa, varmuutta tai kaikkein loogisinta mahdollista päättelykykyä. Todellisuudessa nämä käsitteet eivät ole sinänsä “maskuliinisia”, vaan ennemminkin modernin aikamme tunnuspiirteitä.

Toisaalta, melkeinpä perinteisesti ne puolet, joita yleensä liitetään feminiinisyyteen, ovat aina jääneet taustalle, ikään kuin ne jollain tapaa liittyisivät “heikkouteen”. Näitä ovat muun muassa intuitio, tunteet, herkkyys ja empatia.

Näiden piirteiden sekoittaminen ihmisen haurauteen on vakava virhe. Naisen sydän on rakennettu näiden pilareiden varaan ja tämä on selvä todiste horjumattomasta voimasta. Kehotammekin sinua löytämään sen.

Vain sinä tiedät taistelut, joille olet laittanut pisteen

intiaani ja linnut

Vain nainen itse tietää mitä hän on käynyt läpi elämässään ja millaisia taisteluita hän on taistellut. Monet niistä asioista hän haluaa pitää itsellään, koska ne ovat kappaleita hänen elämästään, joita hänen täytyy hiljaa yksin käydä läpi rakentaakseen itse omaa elämäänsä.

Kukaan ei voi muuttaa ihmisiä, jotka saattavat meidät tähän maailmaan. Emme myöskään voi muuttaa ihmisiä, joita tapaamme matkan varrella, kuten emme myöskään maailmaa, jossa elämme. On kuitenkin yksi asia mitä voimme tehdä ja se on rakentaa itsestämme vahvoja. Voimme hyväksyä, päästää irti ja nousta kaaduttuamme päättäväisesti takaisin ylös.

Jokainen taistelu, jonka käyt läpi voi kasvattaa voimaasi ja opettaa sinulle, mitä teitä sinun kannattaa ottaa ja mitä ei, sillä näistä elämän intensiivisistä hetkistä sydämesi on jo hyvin todennäköisesti viisastunut. Viisaus edellyttää joskus monien pettymysten kokemista ja samaan aikaan sen muistamista, että ilman kipua elämämme ei olisi samanlaista. 

Kaikki haavat, jotka olet parantanut

On olemassa ihmisiä, jotka antavat itsensä kokea tappioita. On ihmisiä, jotka antautuvat epäonnistuneille ihmissuhteille ja jotka muuttuvat hiljaisiksi antaen pelon ottaa vallan ja uskaltamatta toimia. Pelko voi johtua yksinjäämisen pelosta, tai siitä, että he pelkäävät kohtaavansa jotain huonompaa tulevaisuudessa. Voimakkaan naisen sydän on rohkea. Se on oppinut, kuinka polttaa sillat takanaan ihmisiin, jotka joskus satuttivat heitä. Se on myös oppinut, että joskus on hetkiä, jolloin täytyy asettaa itsensä tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi.

Se, että on voimakas ei tarkoita sitä, että täytyisi olla paljon lihaksia, tai että reagoisi tilanteisiin raa’alla voimalla. Voimakkuus ei myöskään tarkoita sitä, että sulkee silmänsä ja esittää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Se merkitsee sitä, että osaa olla itsensä kanssa ja tietää mikä on tarpeen. Se on sitä, että huolehtii itse itsestään ja jatkaa elämäänsä.

sininen perhonen

Naisen sydän ei pelkää olla yhteydessä syvimmän olemuksensa kanssa

Syvin olemuksesi antaa sinulle voimaa ja muodostaa sydämesi: tunteesi, intuitiosi, empatian… Tiedät kuinka kuunnella sisäistä ääntäsi, joka sekä liittää sinut kaukaisiin asioihin, että yhdistää sinut maailman kärsimykseen.

Tiedät miten tulkita muiden ilmauksia, kykenet ennakoimaan reaktioita, vaistoamaan surun ja muiden onnellisuus tarttuu sinuun. Siksi ei tule olemaan puutetta ihmisistä, jotka epäilevät sinulla olevan taikavoimia, mutta sinä hymyilet hiljaa, koska tiedät että “et tiedä kaikkea”. Tiedät myös, että elämä on oppimista, ja että sinua ohjaavat läheisiäsi kohtaan tuntemasi rakkaus ja uskollisuus.

Rakkaidesi elämät mahtuvat sydämeesi

Kuka ikinä sanookaan, että kaikki mahtuvat naisen sydämeen, on väärässä. Elämässäsi tulee hetki, jolloin tiedät erittäin hyvin kuka ansaitsee päästä sisään ja kuka taas jäädä ulos.

Tänä päivänä sydämesi lyö rauhassa, sillä olet jättänyt taaksesi ihmiset, jotka satuttivat sinua. Ketään sellaista ei voi sanoa itsekkääksi, joka sulkee tien sydämeensä sellaiselta ihmiseltä, joka ei ole tehnyt mitään pysyäkseen siellä. Kyse on viisaudesta, harkitsevaisuudesta ja ennen kaikkia itsestään huolehtimisesta.

Itse asiassa viisaassa sielussasi asuvat aina ihmiset, joita rakastat eniten ja jotka ovat antaneet merkityksen elämällesi. Sydämesi on paras paikka, jossa lapsi voi kasvaa ja paras asia, minkä voit jakaa sen ansaitsevan kumppanisi kanssa.

Muista, että naisen sydän ansaitsee myös omaa tilaa huolehtiakseen itsestään, parantaakseen itsensä, ollakseen vapaa ja onnellinen siitä mitä hän on ja mitä hän on saavuttanut…

lintu aiti ja lapsi