Naisen kaunein kurvi on hänen hymynsä

· maaliskuu 17, 2017
Todellinen hymy annetaan ilman ennalta miettimistä ja se heijastelee sisäistä hyvinvointia. Todellinen hymy rauhoittaa ja auttaa sinua ottamaan kontaktia muihin ihmisiin.

On päiviä jolloin hymyily tuntuu mahdottomalta. Mieliala saattaa olla matalalla, stressi ja kiireet tuntuvat ylipääsemättömiltä, ja päivä alkaa ahdistuksella – tällöin hymyily ei välttämättä onnistu.

Olet varmasti kohdannut kadulla kävellessäsi tuntemattoman ihmisen, joka hymyili sinulle ja jonka hymyyn vastasit lähes huomaamattasi. Hymyllä on suuri vaikutus ja se piristää itsesi lisäksi muiden ihmisten päivää. Hymy on kaunis ele, joka sytyttää kasvot ja auttaa sinua kommunikoimaan muiden kanssa. Sanotaan myös, että hymy on naisen kurveista kaikkein kaunein.

Vapauta itsesi sisäisistä taisteluista, kiireestä ja ahdistuksesta, ja opettele hymyilemään silloinkin kun mieliala ei ole mitä parhain. Hymysi tulee olla aito ja vilpitön, eikä sitä tule käyttää naamiona, jonka taakse piilotat murheet tai huolet. Todellinen kauneus syntyy onnesta ja aitoudesta.

Tässä artikkelissa mietimme hymyn tärkeyttä ja merkitystä.

Kaikista kaunein hymy on sellainen, joka heijastaa sisäistä hyvinvointiasi

Ei ole olemassa mitään rohkeampaa kuin ihminen, jonka sydän on särkynyt tai mieli järkkynyt, mutta joka yhä pystyy kohtaamaan maailman omana itsenään ja positiivisella asenteella. Sinun ei kuitenkaan tule pitää yllä näytelmää muita miellyttääksesi tai esittää että kaikki on hyvin, kun näin ei ole. Kenenkään ei tulisi viettää elämäänsä naamion takana muita säästäen. Jos olet stressaantunut tai masentunut, on tärkeää hyväksyä ja kohdata tilanne, eikä leikkiä kaiken olevan hyvin.

Suositeltua lukemista: Älä murehdi vanhenemista, keskity kasvamiseen

Naisen surullinen hymy

Hymy on yksi voimakkaimmista eleistä, jota ihmisen repertuaariin kuuluu. Hymyllä voi välittää niin paljon ja kertoa muille sisäisestä elämästäsi täysin ilman sanoja.

Aivot pystyvät erottamaan surullisen hymyn iloisesta hymystä. Kyseessä ei ole pelkästään hienoinen muutos suun asennossa, sillä tunteet välittyvät hymyn lisäksi silmistä, eleistä, äänestä ja asenteesta.

Vaikka jaksaisit hymyillä läpi vastoinkäymisten ja murheiden, huomaa joku lopulta sen, että hymyn taakse piiloutuu enemmän surua kuin iloa. Kukaan ei voi piilottaa tunteitaan ikuisesti, eikä se ole tervettä.

Surullinen hymy

Surullinen hymy ihmisen kasvoilla ei ole kaunista: se kutsuu luokseen enemmän melankoliaa ja voi edesauttaa negatiivisissa tunteissa vellomista. Älä anna tämän muuttua krooniseksi tavaksi tai käytä hymyä naamiona, joka välittää muille viestiä siitä että kaikki on hyvin, vaikka näin ei todellisuudessa ole.

Varaa aikaa itsellesi. Anna itsellesi aikaa hengittää ja rentoutua, ja päästä irti asioista, jotka vaikuttavat sinuun negatiivisesti. Aseta itsesi ykkössijalle ja pidä huolta itsestäsi, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Vain huomioimalla omat tarpeesi ja tunteesi voit saavuttaa tasapainon elämässä.

Se josta olet jo päästänyt irti on menetetty, se mistä pidetään huolta elpyy. Palauta sydämesi ja hymysi yhteys, ja olet oikealla tiellä.

Hymy on viettelevä houkutin

Sinun ei tarvitse olla mallin mitoissa tai täydellisen kaunis, etkä myöskään tarvitse kalliita designer -vaatteita tai jännittävää hiusmallia. Kaikista kaunein ase, joka arsenaalistasi löytyy on asenteesi, joka välittyy itsevarmasta hymystä ja energiasta.

Suositeltua lukemista: Löydä itsellesi positiivinen itsetuntoharjoitus

Nainen ja paljon hiuksia

On hyvä muistaa, ettei hymyllä ole pelkästään tarkoitus vietellä muita, vaan usein ihmiset hymyilevät vain ollakseen mukavia, ilman taka-ajatuksia. Hymy on heijastus sielustasi ja mielentilastasi, ja hymyllä voi olla magneettinen vaikutus muihin.

  • Olet varmasti huomannut seuraavan ilmiön: tuntemasi ihminen ei ole välttämättä klassisen kaunis, mutta hänen hymynsä on valovoimaisen kaunis ja houkutteleva. Hänen kasvonsa valaistuvat ja hän kutsuu ihmisiä luokseen sanomatta sanakaan. Hänen hymyynsä sisältyy itsevarmuutta, luottamusta muihin ja lupaus hauskoista hetkistä.
  • Hymyyn sisältyy karismaa ja tunne yhteenkuuluvuudesta. Toinen haluaa sinulle hyvää hymyillessään.
  • Kaikkein viekoittelevin hymy on sellainen, joka ilmaantuu ilman pakottamista ja johon sanat eivät voi vaikuttaa.
  • Nauraminen on myös loistava keino kommunikoida ja luoda side toiseen ihmiseen nopeasti.

Nauru on tarttuvaa, sillä aivoja ohjaavat kokonaisuudessaan positiiviset voimat ja tunteet. Positiiviset asiat auttavat ihmistä selviämään ja mukautumaan ympäristöön paremmin kuin negatiiviset. Ihmisen aivot kaipaavat palkitsemista ja positiivista vahvistamista.

Älä siis koskaan käytä hymyä peittääksesi murheitasi, vaan jaa hymysi lisäksi surulliset hetkesi. Vain olemalla aito voit luoda aitoja ihmissuhteita.

Suositeltua lukemista: Mitä tehdä, kun mikään ei tuo onnellisuutta?

Ihminen on vahva, kun hän pystyy hyväksymään ja kohtaamaan puutteensa, stressaavat asiat tai muut negatiiviset osat elämässä. Hän voi suhtautua näihin asioihin rakentavasti ja jatkaa hymyilyä. Hymysi on kauneimmillaan kun se on aito.