Näin saat hiukset kiiltämään

Silkkistä ja kiiltävää kuontaloa voidaan pitää merkkinä terveydestä, nuoruudesta ja kunnollisesta hoidosta. Valkuainen sisältää vitamiineja, vaikka 90% sen painosta on vettä Valkuainen sisältää vitamiineja, vaikka 90% sen painosta on vettä[/caption]

Leikkaa banaani pieniksi paloiksi ja soseuta niitä niin kauan, kunnes rakenne muistuttaa pyreetä. Sekoita banaanin sekaan sitten kananmunan valkuainen. Tee aineksista paksu seos ja sivele sitten hiuksiisi. Halutessasi voit laittaa joukkoon myös jogurttia. Hiuksesi kiittävät!

2. Majoneesi

avokado

Tähän reseptiin tarvitset yhden avokadon, mikäli hiuksesi ovat lyhyet, ja pitkiin hiuksiin suosittelemme kahta avokadoa. Muussaa avokado, kunnes se on paksua tahnaa. Lisää tahna aina päänahasta latvoihin saakka ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Pese normaalisti. Voit käyttää tätä hoitoa parin päivän välein.

4. Olut

sitruuna

Sekoita muutama tippa sitruunamehua melko runsaaseen määrään vettä. Kastele sitten hiuksesi sitruunavedellä ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pese sitten normaalisti. Mikäli teet tämän hoidon päivällä, älä mene aurinkoon sitruunavesi hiuksissasi.

Suosittelemme…

Vältä föönien ja suoristusrautojen käyttöä, kunnes olet varmistunut niiden lämpösuojasta. Käytä kosteuttavia naamioita ainakin kerran viikossa ja harjaa hiuksesi hellästi. Yritä pitää hiussuomut luonnollisesti sileänä ja muista huolehtia myös päänahkasi hyvinvoinnista. Näiden vinkkien avulla hiuksesi hohtavat kilpaa auringon kanssa.