Näin saat hiukset kiiltämään

Silkkistä ja kiiltävää kuontaloa voidaan pitää merkkinä terveydestä, nuoruudesta ja kunnollisesta hoidosta. Valkuainen sisältää vitamiineja, vaikka 90% sen painosta on vettä Valkuainen sisältää vitamiineja, vaikka 90% sen painosta on vettä[/caption]

Leikkaa banaani pieniksi paloiksi ja soseuta niitä niin kauan, kunnes rakenne muistuttaa pyreetä. Sekoita banaanin sekaan sitten kananmunan valkuainen. Tee aineksista paksu seos ja sivele sitten hiuksiisi. Halutessasi voit laittaa joukkoon myös jogurttia. Hiuksesi kiittävät!

2. Majoneesi

avokado

Tähän reseptiin tarvitset yhden aloe

Monet tietävät, että aloe ja hunaja kirkastavat hiuksia. Purista neljästä aloen lehdestä sisus kuppiin ja lisää sekaan kolme ruokalusikallista hunajaa. Lisää aineet käyttämääsi shampooseen ja pese normaalisti.

6. Hedelmänaamio

Tähän reseptiin tarvitset hieman aikaa ja muutaman perusaineksen. Ensiksi kuori ja muussaa kaksi banaania. Purista sitten kaksi appelsiinia ja sekoita mehu banaanien kanssa.

Sekoita, kunnes sinulla on juokseva seos ja lisää sitten viisi ruokalusikallista hunajaa seokseen. Sekoita, kunnes seos on tasainen. Hiero sitten naamio hiuksiisi ja anna vaikuttaa kahden tunnin ajan.

7. Sitruuna

sitruuna

Sekoita muutama tippa sitruunamehua melko runsaaseen määrään vettä. Kastele sitten hiuksesi sitruunavedellä ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pese sitten normaalisti. Mikäli teet tämän hoidon päivällä, älä mene aurinkoon sitruunavesi hiuksissasi.

Suosittelemme…

Vältä föönien ja suoristusrautojen käyttöä, kunnes olet varmistunut niiden lämpösuojasta. Käytä kosteuttavia naamioita ainakin kerran viikossa ja harjaa hiuksesi hellästi. Yritä pitää hiussuomut luonnollisesti sileänä ja muista huolehtia myös päänahkasi hyvinvoinnista. Näiden vinkkien avulla hiuksesi hohtavat kilpaa auringon kanssa.