Mikä tahansa nykytilanteesi on, hyväksy se aivan kuin olisit itse valinnut sen

kesäkuu 13, 2017
Vaikka nykytilanteesi olisi pimeä ja myrskyinen, muista että se auttaa sinua oppimaan ja kasvamaan. Älä torju sitä; hyväksy se, jotta se voi muuttaa sinua.

Nykytilanteesi ei tule koskaan olemaan täydellinen. Se on täynnä negatiivisia olosuhteita, asioita joita haluat paeta. Mutta ennemmin tai myöhemmin sinun tulee kohdata kaikki nuo asiat.

Toimiiko vaikeuksien vastustaminen? Auttaako asioiden kieltäminen tai huonon onnen syyttäminen?

Lue tämä: Vahvana oleminen tai luovuttaminen ovat joskus ainoat vaihtoehtosi

Usein emme hyväksy mitä meille tapahtuu, jos emme pidä siitä. Siksi otamme uhrin roolin. Emme kuitenkaan tajua, että voisimme nähdä mitä meille tapahtuu myös toisesta perspektiivistä.

Sen hyväksyminen, mitä et valinnut

nainen usvassa

Tiedät, ettet ole valinnut kaikkia niitä hetkiä, jotka ovat saaneet sinut epäilemään tai tuntemaan olosi epäonnistuneeksi, tai hetkiä jotka ovat olleet esteinä sinulle. Mutta vaikka se on vaikeaa, sinun täytyy oppia hyväksymään ne aivan kuin olisit valinnut ne vapaaehtoisesti.

Se ei ole mahdotonta, mutta on välttämätöntä olla tietoinen siitä, että itsesi sääliminen ei ole ratkaisu. 

Jossain määrin tiedät, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin kohdata mitä tapahtuu. On parempi hyväksyä kuin kieltää tämä.

Löydä: 5 askelta mielen rauhoittamiseen

Haluatko tietää kuinka se tehdään?

  • Negatiiviset asiat ovat elämän oppitunteja: tule sinuiksi sen kanssa mitä tapahtuu, ja pystyt näkemään sen positiivisessa valossa! Vaikeimmat tilanteet tekevät sinut vahvemmaksi ja auttavat sinua kypsymään ja kasvamaan.
  • Älä luovuta: Luovuttamisella ei ole mitään tekemistä tilanteen hyväksymisen kanssa. Pidä kiinni nykyhetkestä vaikka se polttaisi, ja vie nykyhetki sinne minne haluat mennä.
  • Älä istu ja odota: et voi odottaa myrskyn menemistä ohi. Sinun täytyy ottaa ohjat ja alkaa kävellä ja tehdä positiivinen muutos jo tänään. 
  • Älä anna mielesi päästä kontrollista: mielesi täyttää itsensä negatiivisilla ajatuksilla, jotka estävät sinua löytämästä voimaa päästä tästä ulos. Älä kuuntele noita ajatuksia.

Muista aina: 5 tapaa rauhoittaa mieli ja nähdä asiat positiivisesti

 

nainen vedessä

Ehkä yksi suurimmista hidasteistasi on se, että uskot ajatuksia jotka kertovat sinulle ettet koskaan selviä tästä, että olet katastrofi, tai että ansaitset kaikki ne pahat asiat jotka tapahtuvat sinulle.

Nuo ajatukset ovat niin viehättäviä, että jos tartut niihin kiinni, putoat uhrin rooliin ja itsesääliin. Nuo kaksi tietä ovat umpikujia.

Asiat tapahtuvat, mutta kaikki loppuu

Kun asiat menevät hyvin, et keskity niin paljoa siihen mitä tapahtuu kuin silloin kun asiat menevät huonosti. Noissa hetkissä ajattelet, että maailma on loppumassa.

Oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan onnellisia hetkiä parisuhteessasi? Et varmasti yhtä usein kuin ajattelet hetkeä jolloin suhde hajosi ja meni palasiksi.

Luulet, että maailma sulkeutuu ympärilläsi. Negatiiviset tunteesi ovat voimakkaita ja sinä ruokit niitä kun et hyväksy niitä, samalla kun kerrot itsellesi ettet ansaitse mitään sitä, mitä sinulle tapahtuu.

Mutta vaikka kaikki vaikuttaa nyt niin dramaattiselta, se menee ohi.

Lopetit nykyhetkessä elämisen ja keskityt liikaa menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Se on kantanut sinua pitkin tietä joka on täynnä odotuksia, unelmia, ja olematta läsnä nykyhetkessä.

Et valinnut mitä sinulle tapahtuu, mutta jos hyväksyt sen sellaisena kuin jos olisit valinnut sen, olet huomattavasti paremmin varustautunut sen käsittelemiseen.

On aina jotain positiivista, jota voidaan saada irti kaikista negatiivisista asioista joita sinulle saattaa tapahtua. Sinun tulee vain katsoa tilannettasi toisesta näkökulmasta.

nainen tuulessa

Ennen kuin menet, älä unohda lukea: Hyvät ja huonot ihmiset

Jatka eteenpäin kulkemista kävi miten kävi, äläkä anna negatiivisten ajatustesi pidätellä sinua.

Asiat loppuvat aina, koska mikään ei kestä ikuisesti. Joten katso mitä on meneillään positiivisessa valossa, ja ota kaikki hyvä mitä se tarjoaa.

Et ehkä usko sitä, mutta tulet ulos vahvempana, täynnä uusia kokemuksia, ja uuden perspektiivin kanssa josta voit nähdä asioiden hyvät puolet.

Koska huonoilla asioilla on aina positiivinen puoli. Jos vain sallit sen ja olet avoin, opit enemmän kuin mitä ikinä odotit.

UUTISIA VERKOSSA