Menneisyytesi on tehnyt sinusta sen naisen, joka olet tänään

maaliskuu 13, 2017
Kaikki takapakit, vaikeudet ja ongelmat, joita elämä on eteesi heittänyt, sekä kaikki onnen hetket ja vuosien aikana opitut asiat ovat tehneet sinusta sen naisen, joka olet tänään.

Sinulla on ainutlaatuinen ja uskomaton tausta. Henkilökohtainen tarinasi on täynnä valoa ja varjoa, joskus jopa pimeyttä. Menneisyyteesi kuuluu henkilökohtaisia vastoinkäymisiä sekä onnistumisen kokemuksia. Kaikki eletty, koettu ja nähty muotoutuu kauniiksi ja hämmästyttäväksi elämän kuteeksi, jonka sotkuista muodostuu se ihminen, joka olet tänään. Ihminen, joka pystyy hyväksymään oman menneisyytensä ja omat huonot puolensa, pystyy elämään onnellisempaa ja täyttävämpää elämää.

Tietyt muistot tuovat mukanaan stressiä ja joskus jopa raivoa, mutta onneksi muistoista löytyy myös ilon ja onnen hetkiä. Olet varmasti tietoinen siitä, että jossain sisimmässäsi on versio itsestäsi, josta et pidä ja jonka haluat hylätä – mutta tämä ei ole mahdollista. On huomattavasti rakentavampaa kohdata tämä versio ja hyväksyä se, sillä myös ne huonot versiot itsestäsi ovat auttaneet antamaan sinulle sen voiman ja kauneuden, jonka omistat tänään.

Katso peiliin ja näe oma uskomaton tarinasi

Kukaan muu ei voi tuntea niitä polkuja, jotka olet joutunut kulkemaan tai olet valinnut kuljettavaksesi. Kukaan muu ei voi tuntea täysin vaikeuksiasi tai sitä, miten paljon työtä olet tehnyt rakastamiesi asioiden eteen. Henkilökohtainen karttasi sisältää tummia alueita, kulmia ja katuja, joita et ole jakanut kenenkään kanssa. Kriisejä ei ole kiva muistella, eikä niistä ole koskaan kovin ylpeä. Kun pystyt suhtautumaan näihin kriisein ja menneisyyden mörköihin viileästi ja sopivalta etäisyydeltä, voit hyväksyä ne ja ymmärtää, että kriiseistä ja vastoinkäymisistä oppii joskus parhaiten.

Suositeltua lukemista: 40+ on naisen paras ikä

Epäonnistunut parisuhde, joka päättyi rumasti, työprojekti, joka ei sujunut – kaikki nämä ovat muistoja menneisyydestä, jota voi olla joskus vaikea ajatella. Älä kuitenkaan suhtaudu elämään kuin se olisi jono yksittäisiä pysäkkejä, vaan näe elämäsi enemmänkin yhtenäisenä kokonaisuutena, jossa olet aina samalla tiellä vaikka pysäkit vaihtuvatkin.

Nainen ja siivet

Hyväksy itsesi

Itsesi hyväksyminen ei välttämättä tarkoita, että katsot peiliin ja rakastat kaikkia osia ja ominaisuuksia itsessäsi. Hyväksymiseen liittyy niin paljon enemmän. Itsesi arvostamista ja hyväksymistä voit harjoittaa joka päivä.

  • Itsesi hyväksyminen tarkoittaa, että osaat ottaa vastuun tekemistäsi virheistä ja oppia niistä.
  • Itsesi hyväksyminen tarkoittaa, että ymmärrät ettet ole erehtymätön tai kaikkivoipa. Et voi aina saada haluamaasi tai tyydyttää läheistesi tarpeita.
  • Itsesi hyväksyminen tarkoittaa sitä, että ymmärrät elämän ailahtelevan luonteen. Tiedät, että sinun on mukauduttava elämään ja suhtauduttava siihen optimistisesti. Jos et pysty tähän, muutut katkeraksi.

Suositeltua lukemista: Parantumattomat haavat – kaltoinkohdeltujen naisten neuropsykologiaa

Kypsyyden saavuttaminen on tärkeä sisäinen matka

Aikuisuus ei liity pelkästään ikään tai tiettyyn syntymäpäivään. Aikuisuus ja kypsyys tarkoittaa sitä, että pystyt saavuttamaan ja täyttämään unelmasi ja tavoitteesi. Ei ole mitään kamalampaa kuin se, että annat ajan vain vieriä ilman tapahtumia, uusia löytöjä, oppimiskokemuksia, virheiden tekemistä ja naurua.

  • Todellinen elämä tapahtuu oman mukavuusalueesi ulkopuolella. Kokeile rajojasi ja haasta itseäsi, näin saat elämäsi muistettavimmat, mahtavimmat kokemukset. Kohtaa pelkosi ja opit niin paljon uutta itsestäsi ja muista.
  • Aikuistuminen on sisäinen matka, joka vaatii sinua hyödyntämään aikaisemmin oppimaasi ja mukautumaan ja elämään itsellesi oikealla tavalla.
  • Et ole se sama nainen, joka olit 20 vuotta sitten. Aika muuttaa meitä kaikkia, ja vaikka kannat sisälläsi menneisyyttäsi, ei sinun tarvitse olla sen vanki. Sinulla on voima ja vapaus muuttua, kuoria kerroksia ja lisätä uusia.

Älä koskaan pelkää vanhenemista, vaan pelkää elämättä jäänyttä elämää.

Nainen juo viiniä

Kuka olen nyt

Olet siinä pisteessä, että voit katsoa eiliseen tyytyväisenä, sillä olet hyväksynyt omat valintasi, myös ne väärät valinnat. Voit myös katsoa eteenpäin kirkkain mielin, keskittää huomiosi tulevaisuuden tavoitteisiin ja siihen, mitä huominen tuo tullessaan.

Suositeltua lukemista: Eroon migreenistä vaaleanpunaisen Himalajan suolan avulla

  • Toipa tuleva mukanaan mitä tahansa, ei sitä voi ennustaa. Sinulla on vain tämä hetki, joten tee siitä merkityksekäs.
  • Paras ikäsi on juuri nyt ja elämäsi tärkein kausi on vasta aluillaan. Tartu siihen kaksin käsin.
  • Kohtalo heittää omat arpansa peliin, etkä voi vaikuttaa siihen. Voit kuitenkin vaikuttaa siihen, miten suhtaudut vaikeuksiin ja menetyksiin. Tee omat päätöksesi ja jahtaa haluamiasi asioita pelotta.

Koko elämäsi on antanut sinulle voimaa, rohkeutta ja päättäväisyyttä, ja nämä kaikki ovat tärkeitä aarteita. Vaali niitä ja luota itseesi.

 

UUTISIA VERKOSSA