Mahtava suola-öljyhoito nivelkipuun

· kesäkuu 9, 2017
Luonnon rohdot, kuten tämä suola-öljyhoito, ovat hyvin tehokkaita ja pitkäkestoisia. Kaikkein parasta on, että ne eivät vahingoita kehoasi. Opi mahtavasta suola-öljyhoidosta nivelkivulle! 

Yhä useammat ihmiset kokevat nivelkipua. Tämä johtuu siitä, että meillä on vain vähän aikaa fyysiselle aktiivisuudelle, mutta se johtuu myös kohonneesta eliniänodotteesta.

Elämme pidempään, minkä myötä käytämme luitamme ja lihaksiamme enemmän, ja tästä johtuen ne tietenkin kuluvat.

Yleisesti ihmiset kääntyvät lääkkeiden kuten ibuprofeenin tai parasetamolin puoleen helpottaakseen oireitaan. Nämä lääkkeet ovat haitallisia vatsallesi sekä maksallesi pitkällä tähtäimellä, jatkuvan käytön seurauksena.

Luonto on kuitenkin antanut meille muita resursseja, jotka voivat auttaa nivelkipuun vahingoittamatta muita sisäelimiä.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle voimakkaan hoidon, joka pohjautuu suolaan ja öljyyn. Se on mahtava osteoporoosille ja muille luu-, ja lihasongelmille.

Lisäksi se on helposti saatavilla ja helppo valmistaa. Kaikki mitä tarvitset on lasiastia jossa sitä säilyttää, ja muutama minuutti sen levittämiseen.

Oliiviöljyn mahtavat ominaisuudet

Oliiviöljy on täynnä polyfenoleita, jotka toimivat kuten antioksidantit. Kun tämä kultainen neste tulee kontaktiin kehosi kanssa, se hidastaa solujen ikääntymistä. 

Tämä tarkoittaa, että kivun ilmaantumiseen kestää kauemman aikaa.

Se myös sisältää oleokantaalia, yhdistettä joka estää tulehdusta aiheuttavia entsyymejä aktivoitumasta. Tämä on selvästi tehokkaampi ja tietenkin luonnollisempi tapa lääkitä kehoa kuin keinotekoiset tulehduskipulääkkeet. 

Samoin oliiviöljy säätelee stressiä sen monityydyttymättömien rasvahappojen ansiosta, mikä on elintärkeää sydämen terveyden kannalta.

Pidä mielessä, että hyvä verenkierto on välttämätöntä pitämään elimesi terveinä, sillä se varmistaa että ne saavat oikeaa ravintoa.

Merisuolan mahtavat ominaisuudet

Suola-öljyhoitoomme käytämme merisuolaa, sillä sillä on mahtavia hyötyjä.

Ensinnäkin, merisuola sisältää paljon magnesiumia, joka vahvistaa kudoksiasi. Siten se on hyvä tapa estää niiden joko ajasta tai sairaudesta johtuva hajoaminen.

Lisäksi suolan mineraalit ovat erittäin hyviä puolustuskyvyllesi. Tästä tuloksena luusi ja lihaksesi paranevat nopeammin. Joten kävelyn, pitkän ajomatkan ja pitkien aikojen istumisen vaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Mikäli siinä ei ole tarpeeksi, merisuola myös auttaa parantamaan verenkiertoelimistöäsi. Tämä johtuu siitä, että se itse asiassa eliminoi kaiken liiallisen suolan veressäsi, verenpaineesi alentamisen lisäksi.

Suola-öljyhoito

Ainekset

  • 1 kuppi vettä (200 ml)
  • 3 dl oliiviöljyä
  • 1,5 dl merisuolaa

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainekset yhteen, ja hiero sitten kipeälle alueelle kolmen minuutin ajan. 
  • Tämä on aluksi tarpeeksi, mutta lisää aikaa vähitellen.
  • Päämäärä on päästä 20 minuuttiin. Jos se tuntuu liian pitkältä ajalta, yritä päästä ainakin 10 minuuttiin.

Levitä suola-öljyhoitoa noin 10 päivän ajan. Näet nopeita, pitkäkestoisia tuloksia. Liikut helpommin ja samalla kipusi laskee huomattavasti.

Tämän perinteisen hoidon ansiosta elävöität solujasi, parannat verenkiertoasi ja tuet vastustuskykyäsi. 

Joillakin ihmisillä iho tulee punaiseksi tästä hieronnasta ja hoidon poistosta. Välttääksesi tämän, pyyhi sekoitus ensin pois lämpimällä, kostealla pyyhkeellä. Käytä sitten toista kuivaa pyyhettä jossa on talkkia rauhoittamaan alue.

Nämä yksinkertaiset askeleet pitävät huolen kaikesta punaisuudesta jotta voit jatkaa hoitoa kuten normaalisti.

Kokeile!

Kuten voit nähdä, tämä suola-öljyhoito on todella kokeilun arvoinen. Se on helppo tehdä, yksinkertainen levittää ja tulokset ovat mahtavia.

Jos et luota perinteiseen lääketieteeseen, kokeile tätä hoitoa. Ei ole mitään menetettävää, mutta on niin paljon saavutettavaa. 

Kokeile ja kerro meille miten se meni!