Luonnolliset hoitokeinot syyliin

Sipulit voivat olla todella tehokas hoitokeino syyliin, mutta vältä käyttämästä niitä herkillä ihoalueilla, sillä ne voivat ärsyttää ihoa.

Syylät voivat ilmestyä yhtä lailla aikuisille kuin lapsille ja niistä kärsiminen on itse asiassa hyvin yleistä. Syylät ovat pieniä pullistumia, jotka voivat muodostua mihin kehon osaan tahansa ja usein tuntemattomasta syystä. Joskus ne ovat vain vähäpätöinen riesa eivätkä saa aikaan todellista terveysriskiä, mutta syylät pitäisi hoitaa ja poistaa ennen kuin ne leviävät muihin kehonosiin tai kasvavat kooltaan suuremmiksi kuten ne ajan mittaan yleensä tekevät.

Jos etsit yksinkertaisia ja luonnollisia hoitokeinoja syylien hoitoon ja poistamiseen, olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä artikkelista löydät joitakin helpoimmista ja yleisimmistä tee-se-itse -hoitokeinoista syylien hoitamiseen ja poistamiseen.

Risiiniöljy

Risiiniöljy voi saada aikaan loistavia tuloksia kiusallisten syylien hoidossa. Yksinkertaisesti laita vain vähäsen öljyä hellävaraisesti pumpulipallon avulla syylien alueelle joka ilta ja huomaat kuinka ne häviävät.

Viikuna

Viikunat

Jos haluat muuttaa syyläsi pelkiksi muistoiksi, kokeile viikunoita. Tuoreina viikunat tuottavat maitoista ainetta, jota voidaan laittaa suoraan syylille useita kertoja päivässä. Käytä kunnes näet tuloksia – ilman sivuvaikutuksia.

Peruna

Raa’at perunat ovat yksi parhaista luonnollisista hoitokeinoista syyliin. Yksinkertaisesti kuori raaka peruna ja raasta pieni pala. Voit levittää sitä suoraan syylän päälle. Suosittelemme, että annat sen vaikuttaa yön yli. Välttääksesi tahmaantumista ja pitääksesi perunanpalan paikoillaan, voit peittää alueen esimerkiksi pyyhkeellä tai siteellä. Poista side tai pyyhe aamulla ja huuhtele viileällä vedellä.

Sipuli

Sipuli

Jos et pelkää sipulien aiheuttamaa silmien vuotamista, ne ovat loistava luonnollinen hoitokeino syylien poistamiseen. Mehusta sipuli ja lisää maitomainen aine suoraan syylään ja anna kuivua. Ihanteellisesti neste pitäisi jättää vaikuttamaan syylään yön yli. Huuhtele neste pois aamulla. Suosittelemme tätä hoitoa ainoastaan syyliin, jotka sijaitsevat käsissäsi tai jaloissasi, koska sipulin neste ärsyttää herkempää ihoa. Vältä kasvojesi aluetta.

Banaani

Jos löydät itseltäsi syyliä ja etsit yksinkertaista ja herkullista ratkaisua, kokeile banaania. Syö banaani ennen nukkumaanmenoa ja aseta sitten kuori syylän päälle kiinnittämällä se siteellä tai kankaalla ja anna vaikuttaa yön yli. Huomaat, että syylät katoavat nopeasti tällä hoidolla.

Valkosipuli

Valkosipuli

Ihan ensimmäiseksi, puhdista syylän ympäristö perusteellisesti vedellä ja saippualla.
Anna alueen kuivua ja lisää ohut kerros valkosipulimassaa syylään. Toista operaatio joka yö parin viikon ajan. Huomaat, että syylä alkaa irtoamaan ihosta hitaasti. Käytä tasaiselle iholle, jossa ei ole arpia.

Muista

Sinun pitäisi ottaa yhteys lääkäriin tai terveydenhoidon asiantuntijaan jos syyliä ilmestyy jatkuvasti tai ne vaikuttavat suureen osaan kehoasi, koska tämä tila voi viitata vakavampaan terveysriskiin tai ongelmaan joka vaatii erityistä hoitoa.