Luonnolliset hoitokeinot ilmavaivojen poistamiseksi

· elokuu 17, 2015

Yksi ruuansulatuselimistön pääongelmista on ilmavaivat tai liialliset mahakaasut, jotka voivat johtua useista syistä. Lisäksi tämä ongelma koskee monia ihmisiä iästä riippumatta.

Useat osatekijät voivat johtaa ilmavaivaongelmiin. Esimerkiksi liian monien mausteisten ruokien syöminen, stressistä kärsiminen (tuottaa liikaa happoa) ja ilman nieleminen samalla kun nielet ruokaa. Lisäksi kaasut ja epämiellyttävät hajut voivat aiheutua erilaisista ruuista joita syömme joka päivä, ja ne voivat aiheuttaa tämän reaktion ruuansulatusjärjestelmäämme. Jos haluat oppia, kuinka voit poistaa ilmavaivoja luonnollisten hoitokeinojen avulla, jatka lukemista!

Mikä aiheuttaa mahakaasut?

Laktoosi

Täysmaito on kaasujen pääaiheuttaja. Jotkut ihmiset ovat erittäin herkkiä tälle ruualle eivätkä voi käyttää sitä. Suosittelemme käyttämään laktoositonta tai rasvatonta maitoa, jotta tämä ongelma voidaan välttää.

Ummetus

Ihmiset, jotka kärsivät ummetuksesta, kärsivät muita todennäköisemmin ilmavaivoista tai kaasuista, koska heidän suolistonsa toiminta ja ruuansulatus on liian hidasta ja heidän kehoonsa kerääntyy paljon kuona-aineita.

Kotitekoiset hoitokeinot, joiden avulla voi kontrolloida kaasuja

Inkiväärijuuri

Inkivääri

Inkivääriteen juominen, teelusikallinen raastettua inkivääriä ennen aterioita tai pieni määrä kuivaa tai tuoretta inkivääriä valmiisiin aterioihin auttavat tehokkaasti kontrolloimaan ja helpottamaan mahakaasujen ongelmaa.

Kuminan siemenet

Tämä on mauste, jota voidaan lisätä niihin ruokiin, jotka yleensä aiheuttavat kaasua. Näillä siemenillä on kyky stimuloida oikeanlaista ruuansulatusta sekä estää kaasuja ja kramppeja, joita kyseiset ruuat voivat aiheuttaa.

Valkosipuli

Valkosipuli-2

Valkosipuli sisältää ainesosiensa joukossa kahta päätuotetta, jotka ovat vastuussa hyvästä ja toimivasta terveydestä. Ne ovat allisiini ja diallyylisulfidi.

Valkosipuli on ruoka, jota voidaan käyttää kotihoitoon ruuansulatuksen parantamiseksi sekä mahakaasujen kontrolloimiseksi. Saavuttaaksesi tämän vaikutuksen, on tärkeää syödä sitä tuoreena, joko sellaisenaan tai lisättynä ruokaan mausteena.

Voikukkatee

Tämä on erittäin yleinen lääkeyrtti, jolla on useita etuja moniin terveysongelmiin, joiden joukosta löytyy muutamia ruuansulatukseen liittyviä, koska tämän teen juominen ennen aterioita auttaa välttämään ylimääräisiä kaasuja. Sitä voidaan myös lisätä valmiisiin ruokiin mausteena maustamaan niitä. Tätä varten sen tulee olla kuivattua ja murskattua.

Persilja

Basil-e1430239529250

Persilja ruuassa joko tuoreena tai kuivattuna on erittäin tehokas kotihoitokeino kontrolloimaan kaasujen muodostumista suolessa.

Aktiivihiili

Kivihiili voi imeä itseensä ilmaa, jota on suolissa ja joka aiheuttaa ilmavaivoja. Suosittelemme ottamaan tätä valmistetta ennen aterioita; sen avulla estetään kaasujen muodostuminen.

Sitruunamehu

Sitruuna5

Sitruunalla on monia hoitavia ominaisuuksia, joita voidaan käyttää useiden sairauksien hoidossa, erityisesti sellaisten, jotka liittyvät ruuansulatuskanavaan. Jos omaksumme tavaksemme juoda sitruunamehua ennen ja jälkeen aterian, voimme huomata lähes välittömän muutoksen kaasujen tuotannossa.

Kamomillatee

Kamomillateellä on kyky rentouttaa vatsaa, mikä auttaa estämään suurten kaasumäärien muodostumista parantaen ruuansulatuksen aktiivisuutta luonnollisella ja tehokkaalla tavalla.

Anisuute

Anisa-e1430239578715

Aniksella on hieno kyky lopettaa ilmavaivat ja vatsakipu, joita ne voivat aiheuttaa. Keitä tätä varten kupillinen vettä, siirrä se sivuun ja lisää ruokalusikallinen anisjauhetta. Anna sen jäähtyä ja juo. Tätä tulisi valmistaa joka päivä, jotta suolissa muodostuvat kaasut vähenisivät.

Muita suosituksia

Probiootteja sisältävien ruokien käyttö

Probiootteja sisältävien ruokien tai probioottisten valmisteiden syöminen on hyvä keino parantaa ilmavaivojen oireita ja ne voivat myös auttaa ylläpitämään hyvää paksusuolen terveyttä ja yleisterveyttä.

Lämpimät kääreet

Jos sinulla on suuri kaasujen kerääntymä, jota et voi poistaa millään tavalla, voit lämmittää reilun määrän vettä ja laittaa sinne pyyhkeen. Poista sitten ylimääräinen vesi ja sijoita se vatsalle. Toistamme tämän prosessin kunnes vatsa rentoutuu ja kipu häviää.

Kuten olet jo huomannut, on olemassa monia tapoja estää ja helpottaa mahakaasuja. Sinun tulee vain päättää, mikä hoito on paras sinulle ja tehdä sitä säännöllisesti saadaksesi odotetut tulokset. Huomaat varmasti parannuksen välittömästi!