Luonnolliset hoidot edistämään hiusten kasvua

kesäkuu 27, 2015

Kun hiuksiamme on hoidettu huonosti ja ne putoavat, meidän täytyy tehdä kaikkemme yrittääksemme palauttaa ne hyvään kuntoon ja stimuloida niiden kasvua. Tämän vuoksi olemme valmistaneet seuraavat neuvot saavuttaaksemme tavoitteemme, luonnollisen hiusten kasvun; luonnolliset hoidot auttavat sinua saamaan todella kauniit, runsaat hiukset ja silkkiset sekä kiiltävät suortuvat.

Vähennä lihan kulutustasi

Useiden tutkimusten kautta saatujen tulosten mukaan useimmat ihmiset kärsivät hiustenlähdöstä liiallisen talin muodostuksen tai eläinrasvan vuoksi päänahassa. Tämä tali muodostuu erityisesti eläinrasvojen käytöstä. Tämän vuoksi lihan kuluttamisen vähentäminen minimiin on suositeltavaa.

Tarkistuta kilpirauhasesi!

kilpirauhasen liikatoiminta1-2

 

Kilpirauhasen liikatoiminnan yksi oireista on ohuet hiukset. Saadaksesi tietää, kärsitkö kilpirauhasen liikatoiminnasta, on paras käydä lääkärin vastaanotolla, jotta hän tekee sinulle tiettyjä kokeita ollakseen asiasta varma. Jos tulos on positiivinen, sinun tulee syödä paljon ruokaa, joka sisältää jodia. Lisäksi sinun tulee välttää juomasta vesijohtovettä, koska se on käsitelty fluoridilla ja kloorilla, sillä ne ovat elementtejä, jotka estävät jodia imeytymästä.

Sinun tulee lisätä rasvahappojen ja biotiinin kulutustasi

Nämä kaksi ravintoainetta ovat erittäin tärkeitä terveellisille hiuksille. Rasvahappoja löytyy suuria määriä pähkinöistä, pellavansiemenistä, kalasta ja avokadosta, kun taas biotiinia löytyy pääasiassa saksanpähkinöistä, ruskeasta riisistä ja kaurahiutaleista. Sinun tulee tehdä parhaasi kuluttaaksesi joka päivä ruokia, jotka sisältävät näitä ravintoaineita. Lisäksi et vain hengitä elämää hiuksiisi, vaan pikemminkin autat vartaloasi ylläpitämään oikeanlaista energian imeytymistä.

Nauti enemmän B-vitamiinia

On tärkeää syödä sellaisia B-vitamiinivalmisteita, jotka sisältävät biotiinia ja B5-vitamiinia. On paras käyttää sata grammaa tätä valmistetta vahvistamaan hiuksiasi ja pitämään ne terveinä: se parantaa huomattavasti verenkiertoa (erityisesti päänahassa) ja lisää karvatuppien nuorentumista.

Lisää C-vitamiinin kulutustasi

Appelsiini1

On tärkeää tietää, että hius peittyy suortuva suortuvalta kollageenilla ja kun vuodet vierivät ja me kasvamme vanhemmiksi, tämä kollageeni on kulunut pois ja meidän hiuksistamme tulee heikompia. Tämän vuoksi meidän tulee lisätä C-vitamiinin kulutustamme: se stimuloi positiivisesti kollageenin tuotantoa.

C-vitamiinia löytyy suuria määriä pääasiassa sitrushedelmistä, kuten appelsiineista, sitruunoista, greipeistä samoin kuin mansikoista, vihreistä paprikoista ja punaisista paprikoista.

Syö useammin ruokia, joissa on paljon rautaa

Rauta on oleellista täydelliselle hiusten kasvulle. Ruokia, jotka sisältävät hyvän määrän rautaa, ovat kaikki lehtivihreät kasvikset, purjot, pähkinät ja viikunat. Sinun tulee pitää mielessäsi, että jotta vartalosi imeyttää hyvin rautaa, sinun tulee kuluttaa C-vitamiinia.

Anna itsellesi hierontaa ruusunmarjalla

Ruusunmarja

Monia vuosia on ajateltu, että ruusunmarja voi aktivoida verenkiertoa päänahassa, auttaen parantamaan päänahkasi terveyttä. Tämän vuoksi lisäämällä ruusunmarjauutetta shampoohon tai sekoittamalla kookosöljyä muutamaan tippaan ruusunmarjauutetta ja hieromalla sitä suoraan päänahkaasi on erittäin suositeltavaa. Tällä tavoin voit parantaa terveyttäsi ja hiustesi ulkonäköä samanaikaisesti.

 

UUTISIA VERKOSSA