Luonnollinen kotikuorinta

 

Kotikuorinta-aineen tai naamion tekeminen on hyvä konsti poistaa likaa, talkkia ja kuolleita ihosoluja kasvoilta. Niin mustapäät kuin aknekin saavat kuorinnassa kyytiä, ja samalla iho siloittuu ja ilmerypyt pehmenevät. Kuorintaseos on helppo tehdä muutamia tavallisia ruoka-aineita käyttäen ja tulokset näkyvät heti. Lue lisää siitä, miten kuorit ihosi helposti kotioloissa.

Mitä kuorinta tekee?

Kuorinta sananmukaisesti kuorii pois kuollutta ihoa ja likaa, jota kertyy kaikkien kasvoille, ja paljastaa alta kuultavan ja kimmoisan ihon. Kuorinta siloittaa epätasaisuuksia ja arpia, puhdistaa ihohuokoset niin, ettei Kasvot1

 

Kuorinta suoritetaan useimmiten kasvoille, mutta voit kokeilla sitä myös kaulalle ja rintakehälle, käsiin, hartioille ja niskaan. Ruokakaapista löytyvistä aineista on helppo sekoittaa suurempiakin satseja koko kehon kuorintaan. Kuori vartalo kylpyhuoneessa ennen suihkua pahimman sottauksen välttämiseksi.

Parhaat luonnolliset kuorintamenetelmät

  • Maissijauho ja sitruuna. Tarvitset yhden sitruunan, ruokalusikallisen sokeria, ruokalusikallisen maissijauhoa, kaksi ruokalusikallista ruusuvettä ja muutaman tipan sitruunan eteeristä öljyä. Sekoita maissijauho ruusuveteen niin, että siitä muodostuu tasainen tahna. Lisää sekaan sokeri, sitruunasta puristettu mehu ja eteerinen öljy. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi ja levitä sitten kasvoille pyöröliikkein hieroen. Anna seoksen vaikuttaa kasvoilla muutaman minuutin ajan ja huuhtele pois viileällä vedellä. Viimeistele käymällä kasvot läpi kasvovedellä.
  • Sokeri ja oliiviöljy. Tähän tarvitset kaksi ruokalusikallista sokeria, saman määrän Naamio3