Lievitä käsien niveltulehdusta 6 kotihoidolla

maaliskuu 5, 2018
Nämä luonnolliset hoidot voivat olla loistava lisä käsien niveltulehduksen lievittämiseksi, mutta ne eivät kuitenkaan voi korvata niitä kyseiseen sairauteen tarkoitettuja lääkkeitä, jotka olet saanut lääkärin määräyksestä.

Niveltulehdus on kehon tulehdushäiriö, johon kuuluu ruston kuluminen (rusto on se materiaali, joka yhdistää yhden luun toiseen).

Niveltulehdus ilmaantuu useimmissa tapauksissa ikääntymisprosessin vuoksi, mutta se voi kehittyä myös ravinnepuutosten, vammojen ja istuma-asentoon painottuvan elämäntyylin vuoksi.

Vaikka tulehtuneisuus voikin kehittyä mihin tahansa kehon niveleen, kädet ovat kaikkein helpoiten niveltulehduksesta kärsivät osat ihmisen elimistössä. Tämä johtuu siitä, että ne liikkuvat jatkuvasti, ja elämän aikana kädet tekevätkin paljon työtä ja siten myös vahingoittuvat helposti.

Ne, joilla tätä ongelmaa on, eivät pysty tekemään kunnolla useita arkipäiväisiä asioitaan, sillä monista aktiviteeteista tulee hyvin kivuliaita, ja tulehtuneisuus haittaa liikkuvuutta.

Moni kuitenkin pystyy elämään asian kanssa hyvin, ja tässä kannattaa muistaa, että useat luonnolliset hoidot voivat olla loistava apu oireiden voimakkuuden vähentämiseksi.

Seuraavassa kerromme siis kuudesta kiintoisasta ratkaisusta, jotka kannattaa pitää mielessä täydentävinä hoitoina niveltulehdukseen määrättäville lääkehoidoille.

Jatka lukemista, jos itsekin olet alkanut kärsiä kyseisestä vaivasta, ja saat tietää, mitkä nämä suosittelemamme luonnolliset tehotuotteet ovat!

1.Risiiniöljy

lievitä käsien niveltulehdusta risiiniöljyllä

Riisiiniöljyllä on kyky vähentää sitä kipua jota niveltulehdus aiheuttaa.

Se sisältää ainetta, joka tunnetaan nimellä risiiniöljyhappo, ja tämä happo toimii tulehtuneisuutta torjuvana ja kipua lievittävänä tekijänä niveltulehduksen kaltaisissa ongelmissa.

Mitä tähän hoitoon tarvitaan?

 • 2 ruokalusikallista risiiniöljyä

Kuinka tätä tuotetta käytetään?

 • Kuumenna pari ruokalusikallista risiiniöljyä iholle sopivaksi, ja levitä öljyä käsiisi.
 • Toista tätä hoitoa kaksi kertaa joka päivä.

Lue aiheesta lisää: 6 öljyä niveltulehduksen hoitoon

2. Sarviapilan siemenet

Sarviapilan siemenissä on rasvahappoja ja elintärkeitä aminohappoja, jotka toimivat tulehtuneisuutta torjuvina tekijöinä.

Nämä ominaisuudet tarkoittavat sitä, että saat tästä tuotteesta apua niveltulehduksen vaivaamiin käsiin, ja samalla voit estää nesteen kertymistä.

Ne sisältävät myös antioksidantteja, jotka auttavat poistamaan kehostasi jätettä – tämä vaikutus on sen ansiota, että sarviapila tukee imusuonten toimintaa.

Tarvittavat ainekset

 • 1 teelusikallinen sarviapilan siemeniä
 • 1 kupillinen vettä (200 ml)

Kuinka tätä tuotetta tulee käyttää?

 • Liota teelusikallista sarviapilan siemeniä kupillisessa vettä yön yli.
 • Seuraavana aamuna siivilöi neste ja pois ja nauti siemenet.
 • Toista tätä hoitoa ainakin kahden kuukauden ajan.

3. Epsom-suolat

suola

Näillä suoloilla on kyky vähentää tulehtuneisuutta ja jäykkyyttä, ja siten ne ovat loistava apu niveltulehduksen hoitamiseksi.

Paikallinen kyseisten suolojen käyttö rentouttaa lihaksia ja niveliä, mikä auttaa vähentämään kipua.

Tarvittavat ainekset

 • 1 kupillinen Epsom-suoloja (200 g)
 • Kuumaa vettä tarpeen mukaan

Kuinka tätä tuotetta käytetään?

 • Laita kupillinen Epsom-suoloja astiaan kuuman veden kanssa, ja liota käsiäsi nesteessä 20 minuutin ajan.
 • Toista hoitoa ainakin kolme kertaa viikossa.

4. Omenaviinietikka

Omenaviinietikka sisältää luonnollisia happoja, jotka auttavat säätelemään veren pH-tasoja, ja ne stimuloivat tasapainoa kehon tulehtuneisuuden prosesseissa.

Tämän nesteen sisältämät aktiiviaineet, kuten etikkahappo, vähentävät kipua käsissä sekä stimuloivat kehon verenkiertoa.

Tarvittavat ainekset

Kuinka tätä tuotetta käytetään?

 • Laimenna ruokalusikallinen omenaviinietikkaa kupilliseen lämmintä vettä, ja juo sitten neste tyhjään vatsaan syömättä mitään hetkeen.
 • Vaihtoehtoisesti voit lisätä omenaviinietikkaa astiaan kuuman veden kanssa ja sitten liottaa käsiäsi nesteessä 20 minuutin ajan.
 • Toista tätä hoitoa joka päivä.

Lue aiheesta lisää: Torju selluliittia hunajalla ja omenaviinietikalla

5. Selleri

selleri

Sellerillä on nestettä poistavia ja tulehtuneisuutta torjuvia ominaisuuksia, jotka estävät ja hoitavat sitä kipua, joka liittyy niveltulehdukseen.

Tämä kasvi, joka on loistava apu myös sen antioksidanttimäärän vuoksi, torjuu nesteen kertymistä sekä auttaa pitämään elektrolyyttien määrän tasapainossa.

Kuinka tätä tuotetta käytetään?

 • Valmista selleriteetä, ja ota sitä 2-3 kertaa päivässä.
 • Toista hoitoa kahden viikon ajan, pidä sitten taukoa viikon verran, ja aloita taas uudestaan.

6. Inkivääriöljy

Inkivääriöljy on terapeuttinen tuote, jolla on kipua lievittäviä ominaisuuksia. Se auttaa vähentämään sitä kipua, jonka niveltulehdus käsissä aiheuttaa.

Sen käyttö luo kehossa miellyttävän lämmittävän vaikutuksen, joka parantaa verenkiertoa sekä auttaa lievittämään jäykkyyttä ja tulehtuneisuutta.

Kuinka tätä tuotetta käytetään?

 • Ota pieni määrä inkivääriöljyä ja hiero sitä käsiisi 3-5 minuutin ajan.
 • Varmista, että stimuloit öljyn lämmittävää vaikutusta, jotta saisit tästä hoidosta tehokkaimman tuloksen.
 • Käytä inkivääriöljyä joka päivä, enintään kaksi kertaa.

Muista, että tässä kirjoituksessa esittelemämme hoidot ovat vain lisä käsien niveltulehduksen hoidossa. Siten näitä luonnollisia tuotteita tulisi käyttää terveellisten elämäntapojen toteuttamisen ohella ja lääkärin niveltulehdukseen määräämien lääkkeiden kanssa.

Ota avuksesi luontaishoidot, jos käsien niveltulehdus vaivaa – kokeile näitä kuutta tehokasta ratkaisua!

UUTISIA VERKOSSA