Laihduta viikossa tämän dieetin avulla

Saavuttaaksesi pysyviä tuloksia, on tärkeää yhdistää tässä artikkelissa eritelty ruokavalio säännölliseen liikuntaan ja riittävään vedenjuontiin. Nesteytettynä pysyminen on hyvin tärkeää.

Ylipaino on nyky-yhteiskunnassa vakava ongelma, josta yhä useampi kärsii. Roskaruuan saatavuus ja edullisuus, muu kehno ravinto ja liikkumattomuus nostavat painoa nopeasti. Ylipaino johtaa useisiin terveysongelmiin ja voi lyhentää elämää huomattavasti. Tärkeintä on panostaa monipuoliseen ja terveelliseen ravintoon ja liikkua vähintään kolme kertaa viikossa, mieluiten joka päivä.

Tässä artikkelissa esitelty dieetti sopii vain hetkellisesti käytettäväksi ja sen avulla voi pudottaa muutaman kilon viikon aikana. Mikään dieetti ei kuitenkaan tee pysyviä muutoksia kehoon, joten dieetin jälkeen tulee tehdä elämäntyyliremontti. Tämä dieetti voi kuitenkin saattaa sinut hyvään alkuun, ja voit itse jatkaa laihduttamista terveellisesti. Normaalipaino on tie terveeseen elämään, joten jos kärsit ylipainosta, on suositeltavaa laihduttaa.

Jos koet laihduttamisen vaikeaksi, eivätkä suositut dieetit toimi kohdallasi, kokeile tämän artikkelin keittokuuria. Keittokuuri on turvallinen tapa saada paino kääntymään laskuun ja saada olo motivoituneeksi pitkän tähtäimen laihtumiseen.

Ihmekeittokuurilla pudotat painoa viikossa

Ihmekeittokuuri kehitettiin vuonna 1988 Loma Linda -sairaalassa Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Keittokuurille käskettiin ylipainoiset ja sydänsairaat potilaat, joiden täytyi pudottaa painoa ennen tärkeää leikkausta. Ylipaino on yksi suurimmista leikkauksiin liittyvistä riskeistä, joten potilaita kehotetaan usein laihduttamaan ennen operaatiota. Vuosien saatossa tieto keittokuurista levisi sairaalasta ulkomaailmaan ja siitä tuli suosittu tapa pudottaa muutama kilo nopeasti ja turvallisesti.

Kuuri koostuu seitsemän päivän mittaisesta ruokavaliosuunnitelmasta, jossa keho puhdistuu ja poistaa kuona-aineet ja myrkyt, jotka vaikuttavat haitallisesti terveyteen. Dieetin jälkeen on elimistösi puhdistunut, tunnet olosi kevyemmäksi ja motivoituneeksi – näin jaksat jatkaa uudella terveellisemmällä tiellä helpommin. Kuuri koostuu kasviksista, hedelmistä, kevyestä lihasta ja keitosta.

Vatsamakkaran puristus

Ihmekeitto itsessään sisältää kaalia, joka täyttää mahaa ja pitää kylläisenä ilman suuria kalorimääriä. Kaali kiihdyttää aineenvaihduntaa, mikä stimuloi laihtumista. Kuuri ei sisällä jauhoja, rasvaa tai sokeria, joten elimistön on pakko käyttää kehon rasvavarastoja energiana. Näin laihdut nopeasti.

Näin noudatat kuuria turvallisesti

Kuuria tulee noudattaa vain viikon ajan, eikä yhtään sen pidempään. Kuuri on tarkoitettu lyhytaikaiseksi, eikä sitä voi jatkaa viikkokausia. Dieettiä tulee hyödyntää erityistapauksissa, joissa laihdutus ei tunnu muuten onnistuvan ja laihduttajan motivaatio katoaa, kun mitään tuloksia ei tunnu syntyvän. Muistathan, ettei tämä dieetti sisällä kaikkia kehon pitkällä aikavälillä tarvitsemia ravintoaineita, joten sitä ei ole turvallista jatkaa viikkoa pidempään.

Dieetin tarkoitus on motivoida laihduttajaa jatkamaan laihduttamista ja omaksumaan uusia terveellisiä tapoja kuurin jälkeen. Jatka terveellistä syömistä ja lisää myös liikuntaa elämääsi keittokuurin päätyttyä.

Vältä tätä kuuria ja muita rankkoja laihdutuskuureja, jos kärsit munuaisongelmista tai diabeteksesta. Kyseisistä ongelmista kärsivät tarvitsevat monipuolisen ja täysinäisen ruokavalion, eikä heidän tulisi suorittaa lyhyitä laihdutuskuureja. Mikäli asia askarruttaa, juttele lääkärisi kanssa ennen keittokuurille ryhtymistä.

Seitsemän päivän laihdutuskuuri

Ananasmehu

 • Päivä 1: Syö pelkkiä hedelmiä koko päivän ajan, nauti etenkin sellaisia hedelmiä, jotka sisältävät paljon vettä. Vesimeloni, cantaloupemeloni ja ananas ovat hyviä vaihtoehtoja.
 • Päivä 2: Syö paljon tuoreita vihanneksia, mieluiten raakana. Vältä kuitenkin papuja, herneitä ja maissia. Syö porkkanaa, salaattia, kurkkua, tomaattia ja muita vihanneksia suuria määriä. Jos mahasi ei kestä raakoja kasviksia, voit kypsentää ne kevyesti esimerkiksi höyryttämällä. Muista myös juoda paljon vettä.
 • Päivä 3: Syö kasviksia ja hedelmiä päivän aikana. Vältä kuitenkin banaaneja ja perunoita, sillä niiden sisältämä tärkkelys ei ole hyväksi kuurin aikana.
 • Päivä 4: Neljännen päivän aikana voit syödä 8 banaania ja juoda 6 lasillista maitoa. Tämä antaa kehollesi energiaa ja vähentää samalla tarvetta syödä sokerisia herkkuja.
 • Päivä 5: Syö kaksi tai kolme annosta kevyttä lihaa, kuten kanaa tai kalkkunaa, ja kuusi pientä tomaattia päivän aikana. Valmista liha mieluiten uunissa ilman liikaa rasvaa. Tomaatit voi nauttia raakana tai keitettyinä. Muista juoda paljon vettä, vähintään 2 litraa.
 • Päivä 6: Nauti kaksi tai kolme annosta kevyttä lihaa ja nauti niiden kanssa paljon raakoja tai kypsennettyjä vihreitä vihanneksia. Pinaatti, lehtikaali, vihreät pavut ja parsakaali ovat hyviä vaihtoehtoja.
 • Päivä 7: Dieetin viimeisenä päivänä voit syödä kolme annosta ruskeaa riisiä ja nauttia hedelmistä ja kasviksista valmistettuja smoothieita, älä lisää niihin mitään makeutusaineita.

Ihmekeiton resepti

Edellä mainittujen ruokien lisäksi voit nauttia rajattoman määrän tätä keittoa päivittäin. Syö keittoa aina nälän kurniessa vatsaa. Keitto sisältää hyvin vähän kaloreita, joten voit nauttia sitä monta kertaa päivässä hyvillä mielin.

Ainekset

 • 3 sipulia
 • 1 vihreä paprika
 • 1 tomaatti
 • 1 kaali (keräkaali tai muu kaali)
 • 1 nippu selleriä
 • 2 porkkanaa
 • Suolaa kohtuudella
 • Muita mausteita maun mukaan

Näin valmistat keiton

Viipaloi kasvikset pieniksi paloiksi ja kiehauta ne kattilassa. Noin 10 minuuttia riittää kasvisten kypsennykseen. Lisää suola ja mausteet. Voit soseuttaa keiton tai nauttia sen sellaisenaan.

Laihtumista tukeva juoma porkkanasta ja persiljasta

Keiton lisäksi voit valmistaa persiljasta ja porkkanasta mehua, joka kiihdyttää laihtumista. Se poistaa ylimääräisiä nesteitä kehosta ja tekee laihtumisesta tehokkaampaa. Voit nauttia kupillisen juomaa joka päivä dieetin aikana.

Ainekset

 • 2 appelsiinia
 • 2 porkkanaa
 • 200 ml vettä
 • 1 nippu persiljaa

Näin valmistat juoman

Purista appelsiinien mehu tehosekoittimeen ja lisää muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Voit myös mehustaa porkkanan ja persiljan, mikäli omistat mehustimen, ja lisätä ne veden ja appelsiinimehun sekaan.