Laihdu tekemällä viisi yksinkertaista muutosta ruokavalioon

kesäkuu 3, 2017
Vaikka ihannepainon ja -vaatekoon saavuttaminen ilman nälkää saattaa vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä, se ei vaadi kuin muutamaa pientä muutosta ruokavalioon.

Onko todella mahdollista laihtua yksi tai kaksi vaatekokoa ainoastaan tekemällä viisi yksinkertaista muutosta ruokavalioon?

Ehdottomasti. Joskus kaikkein pienimmillä asioilla voi olla yllättävimmät terveyshyödyt.

Yksi vaikeimmista asioista painon pudottamisessa on pelätyn jojoefektin välttäminen ihannepainon saavuttamisen jälkeen. Jotta tätä ei tapahtuisi, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraavaan tärkeään asiaan: dieettien tulisi olla väliaikaisia, mutta oikeaoppista syömistä pitäisi harjoittaa joka päivä.

Sinun täytyy omaksua se ajattelutapa, että sokerin syönnin rajoittaminen ja runsas vedenjuonti ei ole hyväksi vain linjoillesi, vaan myös kokonaisvaltaiselle terveydellesi.

Tässä artikkelissa näyttämämme vinkit auttavat sinua pudottamaan painoa, kunhan omaksut ne osaksi elämäntapaasi. Et joudu tekemään isoja uhrauksia tai käyttämään paljon rahaa.

Katsotaanpa.

1. Kaneli on uusi lempimakeuttajasi

Kun seuraavan kerran nautit hedelmäsalaattia aamiaiseksi, lisää siihen hieman kanelia. Jos juot kupillisen teetä, mausta se sokerin sijaan kanelilla.

Jos juot lasillisen lämmintä maitoa ennen nukkumaanmenoa saadaksesi levollisemman unen, muista lisätä siihenkin ripaus tätä maustetta.

Tutustu: 7 kaloreita polttavaa ruokaa

mittanauha ja vyötärö

Lisää tämä fantastinen, tyydyttävä ja herkullinen mauste kaikkiin jälkiruokiin tai juomiin edistääksesi painonpudotusta.

Tässä joitakin syitä, miksi kaneli auttaa laihtumaan:

  • Kanelilla on ainutlaatuinen kyky matkia insuliinin toimintaa elimistössä. Se auttaa tasapainottamaan verensokeria ja ehkäisemään verensokeripiikkejä.
  • Toinen mielenkiintoinen seikka kanelissa on se, että se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja polttaa näin enemmän kaloreita, sekä pienentää vatsaa polttamalla sinne helposti kerääntyvää rasvaa.

2. Syö ruisleipää

Leipä on oleellinen ruoka-aine terveellisessä ruokavaliossa. Siitä on kuitenkin valittava oikea vaihtoehto, jotta se sopii muiden syömiesi terveellisten ruokien kanssa.

  • Hyödyllisin on ilman muuta ruisleipä. Kanelin tavoin tämä vilja auttaa säätelemään verensokeritasoja.
  • Se on hyvin täyttävää – täyttävämpää kuin muut leivät. Itse asiassa paahdettu ruisleipä on suuri apu laihduttaessa.
  • Ruisleipä sopii ihanteellisesti myös aamupalaksi. Sen hiilihydraatit imeytyvät hitaasti ja antavat näin tasaisesti energiaa moneksi tunniksi.
ruisleipä

3. Oliiviöljy on paras kastike

Kaikki rakastavat salaateissa ja grilliruoissa kastikkeita, salaattikastikkeita ja marinadeja, kuten barbeque-kastiketta, Caesar-salaattikastiketta, hapanimeläkastiketta, tartarkastiketta jne.

Jokainen tietää, että ne saavat ruoan maistumaan herkullisemmalta. Kiloja karistaaksesi sinun on kuitenkin rajoitettava syömiesi kastikkeiden ja salaattikastikkeiden määrää. Niitä ei tarvitse poistaa ruokavaliosta kokonaan, mutta niitä tulisi käyttää vain satunnaisesti.

Paras kastike ruoalle on oliiviöljy. Se estää rasvaa kerääntymästä vatsan seudulle ja on hyväksi sydämellesi.

Painonpudotuksen kannalta tyydyttymättömät rasvahapot ovat avaintekijä. Toisin kuin moni luulee, oliiviöljyn kaltaiset ruoka-aineet säätelevät kolesterolitasoja ja edistävät laihtumista.

Hyötyäksesi kaikista oliiviöljyn ominaisuuksista ja pudottaaksesi painoasi, nauti sitä teelusikallinen sitruunamehun kanssa joka aamu ennen aamupalaa. Syö aamiainen vasta puolen tunnin päästä siitä.

4. Jos mielesi tekee makeaa, syö tummaa suklaata

Hitunen tummaa suklaata päivittäin on hyväksi sydämen terveydelle ja tyydyttää makeanhimon. Se stimuloi myös ruoansulatusjärjestelmää ja siitä saa runsaasti ravintoaineita, joita sydämesi tarvitsee pysyäkseen kunnossa.

Ja kuinka voisitkaan vastustaa sitä? Kun olet nälkäinen aterioiden välillä, syö välipalaksi hedelmä, pähkinöitä ja hieman tummaa suklaata.

Tulet pitämään sen antamasta endorfiiniboostista!

tumma suklaa

5. Latten sijaan nauti tavallinen kahvi

Kahvi sopii oikein hyvin painonpudotukseen. Se kiihdyttää aineenvaihduntaa, vähentää ruokahalua ja on erinomainen diureetti.

Tutustu: Makeuta elämääsi terveellisellä kookosöljyllä

Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, mitä laitat kahvin sekaan. Maito sisältää monesti runsaasti rasvaa eikä sula hyvin. Sokerikaan ei ole hyvä vaihtoehto.

Kokeile muita luonnollisia makeuttajia, kuten kookossokeria tai kanelia. Kupillinen mustaa kahvia on paras vaihtoehto.

Kokeile jo tänään!

 

UUTISIA VERKOSSA