Kypsyys on kykyä hymyillä menneille

Kun pystyt sanomaan hyvästit peloille ja pettymyksille, kun niillä ei ole enää valtaa sinuun vaan päinvastoin, voit sanoa olevasi kypsä.
Kypsyys

On monia asioita, jotka aiheuttavat surua, monia tilanteita ja kokemuksia, jotka hämmentävät sinua, ja tapahtumia, joista et kykene selviytymään.

Kypsyys ei välttämättä tarkoita, että sinun on kyettävä nauramaan surua aiheuttaneille asioille. Se tarkoittaa, että se mistä et uskonut joskus selviytyväsi, on nyt vain yksi uusi muisto tai kokemus, joka on tehnyt sinusta vahvemman.

Suosittelemme: Tunne-elämän kypsyys on epätäydellisyyden hyväksymistä

Se sattui joskus, muttei enää

kukka

Kun tapahtuu asioita, jotka satuttavat sinua, tuska saattaa kestää paljon kauemmin kuin sen kuuluisi. Tästä huolimatta on tärkeää oppia katsomaan mennyttä tuntematta tuskaa.

Jos pääset tähän pisteeseen, se johtuu siitä, että olet oppinut kokemuksesta ja voit nyt siirtyä eteenpäin.

Älä koskaan omaksu asennetta, ettet kestä jotakin, sillä jokaisella meistä on tarpeeksi voimaa selviytyä kaikkein kauheimmistakin vastaan tulevista asioista.

Se, että koet itsesi haavoittuvaiseksi, johtuu vain senhetkisistä tunteista, muttet ole heikko, ja sinun on uskottava, että selviydyt kyllä tilanteesta.

On hyvä ajatus katsoa taaksepäin, muttei koskaan jäädä tilanteeseen. Ihmisillä on tapana jättää menneet asiat ratkaisemattomiksi, ja se aiheuttaa jatkuvan surun kierteen.

Katso myös: Ansaitset olla onnellinen

Jos kykenet hymyilemään asioille, jotka joskus satuttivat sinua, se tarkoittaa, että olet siirtynyt eteenpäin, että asia kuuluu menneeseen ja ettei sinun tarvitse enää murehtia sitä. Jos pystyt hymyilemään, olet kypsä, ja mikä satutti sinua joskus muinoin, ei satuta sinua enää tänään.

Virheistä tulee esteitä

Olemme kaikki tehneet virheitä jossain vaiheessa elämäämme. Se on luonnollista ja normaalia, jotakin, josta sinun on opittava ja jota sinun ei koskaan tule toistaa.

Et voi koskaan kasvaa, jos jäät roikkumaan menneisyyden vaikeuksiin; on parempi päästää irti ja siirtyä eteenpäin.

esteet

Siksi sinun täytyy katsoa filosofisesti taaksepäin kaikkea, mikä on ikinä satuttanut sinua. Sinun on tietysti pidettävä mielessä, että noiden haavojen täytyisi jo olla täysin parantuneet. Laastarin laitto ja pois käveleminen eivät auta.

Sinun on parannettava haavat kunnolla, vaikka se onkin vaikeaa, välttääksesi tekemästä samaa virhettä uudelleen.

Jos toistat samaa virhettä kerta toisensa jälkeen etkä onnistu löytämään ratkaisua, se voi muodostua esteeksi, joka seisoo eteenpäin menemisesi tiellä. Luot itsellesi esteitä, jotka eivät ole edes todellisia.

Tutustu: Masennuksen syvä tuska

Oletko tehnyt väärän päätöksen? Mitään kauheaa ei tule tapahtumaan. Kaikki tekemäsi päätökset ilmaisevat tapaasi elää. Sinun on elettävä tekemiesi päätösten kanssa, olivatpa ne sitten oikeita tai vääriä.

Tämä tunnetaan ”kypsyytenä”.

Vapauta itsesi siitä, mikä teki sinusta onnettoman

On vaikea päästää irti asioista, sillä ne eivät ole fyysisiä esineitä, vaan pikemminkin harjoituksia mielelle. Ihmiset ripustautuvat myös asioihin, jotka satuttavat heitä. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta se on tiedostamaton asenne, joka voi jopa lisätä kärsimystäsi.

Kultaiset kyyneleet

Hyvästit ovat aina vaikeita, olivat ne millaiset tahansa. Hyvästien jättäminen jollekin tilanteelle, ihmiselle, omalle huonolle piirteelle… Tämän tyyppiset jäähyväiset voivat olla tuskallisia ja vaikeita.

Mutta kyllä, niitä seuraava vapautuminen saa olosi tuntumaan mahtavalta.

Kypsäksi tuleminen liittyy vahvasti rohkeuteen, kuten olet varmasti huomannut. Kaikki eivät kykene kohtaamaan haavojaan ja tietämään, milloin on aika panna niille piste.

Siksi sinun on opittava olemaan vastuuntuntoisempi ja pyrittävä vapautumaan niistä asioista, jotka saavat sinut kärsimään.

Älä pelkää muuttaa asioita tarvittaessa. Joskus se voi olla hyvin tuskallista, mutta se on vain alku. Kun olet vapaa taakoista ja kärsimyksestä, kykenet hymyilemään asioille, jotka joskus satuttivat sinua.

tuska

Oletko sinä oppinut hymyilemään menneille? Pystytkö nyt nauramaan miettiessäsi asioita, jotka joskus saivat sinut itkemään? Jos opit tekemään tämän, olet tullut kypsäksi.

Kypsyys tarkoittaa muutakin kuin ikävuosia. Se tarkoittaa sitä, että oppii selviytymään ongelmista, pääsemään yli virheistä ja ennen kaikkea oppimaan niistä.