Kun Punahilkka kohtasi pelkonsa

Opi tulemaan viisaaksi, energiseksi ja rohkeaksi. Opi olemaan oman todellisuutesi johtaja. Lakkaa olemasta pelokas ja naiivi Punahilkka, ja vaali vahvaa sisäistä suttasi.

Pelot vaanivat joka päivä elämäsi metsissä. Ne vahtivat ja seuraavat sinua, tarkastellen sinua sudennahoissaan.

Joskus tunnet olosi haavoittuvaksi. On aivan kuin olisit Punahilkka ja sinun täytyy aloittaa uusi kappale menemällä tuntemattomiin maisemiin. Tämä on melkein kuin siirtymisriitti.

Tämä on se kohta, jossa haastat itsesi ja alat oppia tuntemaan itseäsi. Lisäksi tämä on hyvä paikka oppia löytämään rajasi.

Elämiseen kuuluu tutkiminen. Kaiken kaikkiaan kyse on taistelusta omia epävarmuuksiasi ja pelkojasi vastaan joka päivä. Tällä tavoin ne eivät valtaa sinua.

Vain tällä tavalla voit tulla riippumattomaksi henkilöksi. Se on tapa oppia kuinka luottaa vaistoosi, intuitioosi ja omiin kokemuksiisi.

Tänään haluamme ehdottaa, että teet tämän. Jätä punainen pelon viitta taaksesi, ja opi sudelta.

Pelkosi ovat hyökkääjiäsi

pelokas ja naiivi punahilkka syysmetsässä

Pelolla on perustavoite pitää sinut hengissä. Se tekee sinut valppaaksi. Se on kaikkien niiden riskien jäljitysmekanismi, jotka voivat asettaa sinut vaaraan.

Kun aivosi prosessoi kaikki uhat, adrenaliini ilmaantuu välittömästi. Koet myös neurovälittäjäaineiden aallon, joka kasvattaa sydämen rytmiäsi ja jännittää lihaksesi valmistaakseen sinua ”pakenemaan”.

Menneisyydessä näiden mekanismien ainoa tavoite oli suojella meitä todellisten hyökkääjien varalta. Tänään nämä riskit ja hyökkääjät ovat erilaisia. Itse asiassa ne ovat niin erilaisia, että niillä harvoin on keho, muoto tai määritelty olemus. Nyt 2000-luvulla yleisimpiä hyökkääjiä ovat ne, jotka joskus on naamioituneet ystäviksi tai kumppaneiksi.

Ennen kaikkea, on tarpeellista tunnistaa heidät. Sinun tulee löytää kaikki, mikä pystyy viemään onnellisuutesi sekä sisältäsi että ulkoa.

Sinulla on oikeus tuntea olosi arvokkaaksi ja rohkeaksi. Lisäksi sinun tulisi pystyä asumaan tasapainossa ja harmoniassa sinua ympäröivien asioiden kanssa.

Epävarmuus hyökkää

Jokaisella on ääni. Sinulla on oikeuksia, hyveitä ja vahvuuksia.

Mutta joskus ihmiset unohtavat positiiviset ominaisuutensa. He luovuttavat muiden mielipiteiden edessä ja tulevat vain käsinukeiksi. Muut jatkuvasti poistavat heidän arvokkuuttaan. 

Tässä tapauksessa et voi pitää mitään syyllisyyttä onnettomuudestasi. Hyökkääjäsi asuu sisälläsi, ei ulkopuolellasi.

Sinun täytyy pystyä pukeutua suden nahkoihin saadaksesi rohkeutesi takaisin. Täten saat vapautesi takaisin. On aika olla harkitseva, osoittaa kunnioitusta ja vaatia kunnioitusta.

Kun ulkoiset hyökkääjät sanovat: ”et pysty”

punahilkka ja susi

Jokapäiväisessä elämässäsi erilaiset hyökkääjät iskevät säälimättömästi.

Joskus kyseessä on perheesi, joka estää sinua kasvamasta. He laittavat kompastuskiviä oikeutesi eteen luoda oma kohtalosi ja tehdä omat päätöksesi.

Toisissa tapauksissa hyökkääjä on tunteellinen ihmissuhde, joka sekoittaa rakkauden dominaation kanssa ja kiltteyden manipulaation kanssa.

Sama asia voi tapahtua töissä tai koulussa. Usein oikeutemme olla uniikki on veto-oikeuden alainen. Useimmista meistä tuntuu, ettemme saa olla erilaisia, tehdä asioita omalla tavallamme, tai näyttää kykyjämme.

Hyökkääjät tulevat monissa eri muodoissa ja eri kokoisina. Eniten on niitä jotka leikkaavat siipesi ja syrjäyttävät vapautesi. 

Hyökkääjä joka ankkuroi sinut menneisyyteen ja estää sinua liikkumasta eteenpäin

Jokainen on menneisyytensä tuote. Muodostumme kaikki menneisyydestämme. Mutta kaikki mitä tapahtui menneisyydessä määrittelee sinua, muttei määrää sitä kuka olet.

Yksi pahimmista sisäisistä hyökkääjistä on se, joka märehtii menneisyydessäsi. Erityisesti se keskittyy menneisyyteen joka estää sinua liikkumasta eteenpäin tullaksesi joksikin vahvemmaksi.

On olemassa kiviä, jotka lisäävät painoa psyykkiseen lastiisi. Eteenpäin liikkuminen tarkoittaa, että jätät hyvän määrän näitä kiviä taaksesi.

On tarpeellista vapauttaa itsesi tästä lastista hyväksymisen, anteeksiantamisen ja henkilökohtaisen yhteenoton myötä. Päätä pitää hyvät asiat. Muista: voit päättää olla myrkyttämästä itseäsi pahoilla muistoilla. 

Tulet olemaan sinnikäs. Tulet hyväksymään menneisyyden. Sitten olet kuin lauma susia: vahva ja vapaa. Katsot tulevaisuuteen toiveikkaasti, et pelokkaasti.

Hyökkääjät jotka ottavat rauhasi, onnellisuutesi ja ilman keuhkoistasi

nainen ja syntyvä susi

On olemassa hyökkääjiä, jotka vangitsevat sinut heidän pessimisminsä kynsiin. Ne pitävät sinut uppoutuneena lannistukseen ja jatkuvaan huoleen.

Hyökkääjäsi ovat rauhan varkaita. He ovat myrskyjen artisteja, joita he laittavat mieleesi ottaakseen onnesi pois. 

Tunnista heidät. Opi heidän temppunsa. Sitten kontrolloi sitä vaikutusta, joka heillä voi olla elämääsi. Suodata heidän negatiivisuutensa. Löydä rauha ja vapaus tästä myrkyllisyydestä.

Opi tulemaan viisaaksi, energiseksi ja rohkeaksi. Opi olemaan johdossa omassa todellisuudesssasi. Lakkaa olemasta arka ja naiivi Punahilkka ja omaksu sisäinen sutesi.

UUTISIA VERKOSSA