Kun löydät sisäisen voimasi, mikään ei voi pysäyttää sinua

helmikuu 11, 2018
Saatat luulla olevasi heikko ja hauras, mutta todellisuudessa sinulla on sisäistä voimaa. Se on se, mikä todella määrittelee sinut ja tekee sinusta sinut.

Todellista voimaa ei mitata sillä, kuinka monta kiloa jaksat nostaa tai kuinka paljon kykenet kestämään elämän myrskyjä tai niitä kauheita asioita, joita muut ihmiset tekevät. Kun löydät sisäisen voimasi, ymmärrät sen olevan oikeastaan jotakin aivan muuta.

Vahva ihminen ei ole sellainen joka kestää, vaan toimii. Vahva ihminen ei siedä, vaan uskaltaa muuttaa asioita. Hän kieltäytyy kantamasta ja kestämästä enempää taakkaa ja piilottamasta turhautumistaan.

Vasta sitten, kun tulet täysin tietoiseksi kyvystäsi muuttaa omaa todellisuuttasi, pystyt siirtämään pelkosi ja epävarmuutesi syrjään. On nimittäin sinusta itsestäsi kiinni jättää taaksesi ilottomuus ja taistella tasapainon, sisäisen rauhan ja psyykkisen terveyden puolesta.

Tänään haluamme muistuttaa sinua kaikesta siitä sisäisestä voimasta, jota sinulla on ja jota sinun tulisi hyödyntää. Sinulla on valta pystyä elämään rauhassa sen kanssa mitä haluat, mitä sinulla on ja mitä teet.

Tie sinne ei ole helppo, mutta se on sen arvoinen.

Löydä sisäinen voimasi

tytön sisäinen voima

Ehkäpä peiliin katsoessasi näet vain heikkoutta, uupumusta ja henkilön, joka jätti entisen onnen taakseen ja elää nyt vain rutiininomaisesti sumeassa maailmassa.

Avaa silmäsi ja katso uudelleen.

Kurtistuneiden kulmien, synkkien päivien ja hymyttömän suun takana on mahtava sisäinen maailma, jota sinun tulisi ruokkia, josta sinun tulisi huolehtia ja joka sinun tulisi ottaa huomioon.

Sinun on pidettävä huolta sisäisestä maailmastasi voidaksesi taas kukoistaa. Jos voit hyvin sisäisesti, tulet voimaan hyvin myös ulkoisesti. Energiasi, innokkuutesi, toiveesi ja se uskomaton kauneus, joka on voimansa uudelleen löytäneillä ihmisillä, tulevat takaisin.

Yritä pohtia näitä muutoksen ulottuvuuksia.

Lue tämäkin: Rikkoutuneille on aina toivoa

Luonteenlujuus

Luonteesi lujuus koostuu tietynlaisesta tavastasi ajatella, tuntea, haluta ja käyttäytyä.

  • Se heijastaa parhaita puoliasi ja näyttää positiivisen identiteettisi.
  • Psykologiassa muistutetaan, että luonteenlujuus on se asia, joka antaa meille meidän identiteettimme, päättäväisyytemme ja kaiken, mitä olemme saavuttaneet ajan kuluessa.

Siihen kuuluu hyvyys, jalous, luovuus, arvostelukyky, nöyryys, harkitsevaisuus, huumori, hengellisyys, yhdenvertaisuus, toivo, kunnioitus, johtajuus jne.

Taitosi

luova nainen

Olet hyvä enemmän kuin yhdessä asiassa; nämä ovat taitojasi. Sinut tunnetaan niistä, ja ne määrittelevät sinut.

  • Taidot ovat synnynnäisiä ja niissä on tavallisesti biologinen tekijä.
  • Joitakin ihmisiä kiehtoo jo varhaisessa vaiheessa musiikki, piirtäminen, urheilu, luonto, matematiikka jne.
  • Pidä mielessä omat taitosi ja katso mihin kaikkeen niistä on: ne saavat sinut erottumaan joukosta.

Kykysi

  • Toisin kuin taidot, kyvyt ovat voimakkaita puolia, joita olet kehittänyt harjoittelulla, koulutuksella tai itseopiskelulla.
  • Monet meistä saavat tiettyjä kykyjä pitkän ajan kuluessa. Sitten, jostain syystä, lakkaat käyttämästä niitä.
  • Olet saattanut aloittaa uusia projekteja, koska elämäsi muuttui tai siihen tuli uusia ihmisiä ja asioita. Ihmisillä on nimittäin tapana siirtää syrjään ne asiat, jotka joskus antoivat heille paljon iloa.

On ehkä aika palata niihin ja alkaa taas nauttia niistä, tai jopa tehdä niistä ammatti tai elämäntapa. Mieti asiaa.

Suosittelemme lukemaan: Ole kiinnostavien ihmisten kanssa – ei kenen tahansa kiinnostuneen

Arvosi

sateenkaaren värit

Arvosi ovat niitä kaikkein kestävimpiä uskomuksia, periaatteita tai ihanteita, joita mikään ei voi uhata.

Arvosi näkyvät ajatuksissasi ja tuntemuksissasi, sekä siinä kuinka toimit ja suhtaudut muihin ihmisiin.

Jos koskaan hylkäät ne, tai ne katoavat sinulta, lakkaat olemasta sinä. Tätä seuraa heikko itsetunto ja tyytymättömyys.

Sitkeys

Sitkeys on ehdottomasti suurin sisäinen voimavarasi. Se on se, mikä on auttanut sinua nousemaan takaisin jaloillesi vaikeiden aikojen jälkeen ja oppimaan kokemuksistasi. Lisäksi se on osaltaan tehnyt sinusta uuden ihmisen: vahvemman, rohkeamman ja arvokkaan.

Älä koskaan unohda sisälläsi palavaa sinnikkyyden liekkiä. Se on yhteydessä muihin vahvuuksiisi: arvoihisi, kykyihisi, taitoihisi ja luonteesi lujuuteen. Nämä kaikki tekevät sinusta sen, kuka olet, ja muodostavat upean ihmisen.

Olemme paljon voimakkaampia kuin uskomme; joskus vain unohdamme sen. Tempaudumme mukaan elämänvirtaan, noudattaen muiden antamaa käsikirjoitusta, kunnes tuskin enää muistamme, että meistä on tehty erityisiä, ainutlaatuisia ja ainoita kappaleita.

Pääkuvan on lähteestä wikiHow.com

UUTISIA VERKOSSA