Kuinka voit tuntea onnellisuutta ja olla hyvällä tuulella joka päivä

elokuu 26, 2015

Ehkä joskus tunnet usein alakuloisuutta, haluttomuutta tehdä mitään tai pahantuulisuutta. Kaikilla näillä tunteilla voi olla paljon syitä. Yksi tärkeimmistä syistä on päivittäinen ruokavaliosi.

Tässä artikkelissa kerromme joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua parantamaan mielialaasi ja täten tuntemaan onnellisuutta; nämä päivittäiset muutokset elämäntyylissä ja tavoissa voivat auttaa lisäämään energiaasi ja halua olla aktiivinen ja sosiaalinen.

Liiku riittävästi joka päivä

Jumppa

Useimmilla ihmisillä ei ole tarpeeksi aikaa treenata joka päivä, vaikkakin liikunnalla on valtava vaikutus mielialaan. On olemassa tapoja, joilla voit ratkaista tämän pienen ongelman. Helppo tapa treenata on tehdä sitä lyhyissä jaksoissa ja toistaen toimintaa muutaman kerran päivässä mihin aikaan tahansa silloin, kun sinulla on aikaa. Se voi olla aamulla ennen töihin menoa tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Tärkein asia on, että teet sitä, ei väliä mihin aikaan päivästä.

Älä noudata ankaria ruokavalioita

Kun lopetat syömästä jotain josta pidät paljon sen vuoksi että pelkäät painonnousua, voi se saada sinut pahalle tuulelle ja tehdä sinut lisäksi jopa surulliseksi. Ruokavaliosi on hyvin tärkeä tältä näkökannalta ja voit syödä joskus näitä ruokia, joita himoitset ja jotka muuttavat otsan rypistyksen kasvoillasi hymyksi, koska tämä yksinkertainen asia saa sinut tuntemaat itsesi tyytyväiseksi ja täytetyksi. Älä kuitenkaan mene liiallisuuksiin ja syö ylenmäärin. Pieni annos on enemmän kuin tarpeeksi tyynnyttämään kehosi tarpeet.

Koeta pitää maljakossa tuoreita kukkia

Kukat

Kun ympäröit itsesi joillakin kauniilla ja hyvän tuoksuisilla kukilla, kaikki näyttää onnellisemmalta ja valoisammalta. Tästä syystä toiminnat jotka tehdään ympäristössä, jossa on paljon eri värisiä kukkia ja tuoksuja on miellyttävämpää ja rentouttavampaa.

Juo paljon vettä

Kun et juo tarpeeksi vettä jotta kehosi toimisi niin kuin sen pitäisi, saatat tuntea olosi jotenkin väsyneeksi ja huonoksi. Tämä johtuu siitä, että kehosi on kuiva nesteenpuutteen takia.

Yritä sisällyttää levä ruokavalioosi

Levät

B-vitamiini on vastuussa auttamaan sinua metaboloimaan hiilihydraatteja niin että kehollasi on kaikki energia, jota se tarvitsee päivittäiseen aktiiviseen toimintaan. Löydät leväpohjaisia lisäravinteita kaupoista.

Käytä vähemmän sokeria

Joskus ehkä ajattelet, että sokeripitoisen makeisen syöminen auttaa sinua tuntemaan olosi energiseksi ja onnelliseksi koko loppupäiväksi, mutta asia ei todellakaan ole näin. Tämä energia ei kestä kovin pitkään ja tekee paljon harmia kehollesi. Valitse sen sijaan purtavaa, jossa on vähän sokeria ja kaloreita, mutta jotka silti antavat sinulle hyvän määrän voimaa ja energiaa, kuten esimerkiksi myslipatukka, joita voit myös tehdä itse kotona.

Käy kävelyllä ennen lounasta

Kävely

 

Lyhyt kävely ennen keskipäivää on todella tärkeää, koska sillä hetkellä kehosi vapauttaa melatoniinia, ainetta joka aiheuttaa unettomuutta. Jos käyt pienellä kävelyllä ulkona, tämä uninen tunne ohittuu nopeasti ja tunnet olosi motivoituneeksi loppupäivän.

Syö aina aamiainen

Sinun ei pitäisi koskaan jättää aamiaista väliin. Sen pitäisi myös olla hyvä aamiainen, koska se on päivän ensimmäinen ateria. Muista, että sinun täytyy viettää monta tuntia syömättä mitään. Siksi on tärkeää, että tunnet olosi hyväksi koko päivän. Sinun pitäisi sisällyttää aamiaiseen proteiineja, tuoreita hedelmiä ja meijerituotteita.

Yläpuolella olevat vinkit ovat todella yksinkertaisia tehdä. Toivomme, että toteutat niitä käytännössä ja että niistä on jotain hyötyä sinulle, varsinkin jotta olisit aina hyväntuulinen ja sinulla olisi hyvä terveys.

UUTISIA VERKOSSA