Kuinka saat terveet ja kauniit hiukset ilman pörröisyyttä

Tiesitkö, että banaanihiusnaamio on yksi parhaista kosteuttajista hiuksillemme? Se auttaa vähentämään takkuja ja se kosteuttaa hiukset jättäen ne pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi.

Monille ihmisille kiharat hiukset ovat todellinen koettelemus, koska kiharoiden hiusten kanssa on yleensä enemmän ongelmia kuin suorien hiusten. Suorillakin hiuksilla kyllä on omat haittapuolensa.

Käytämme tämän tilaisuuden kertomalla sinulle kuinka voit saada kauniit hiukset ilman pörröisyyttä ja ylpeillä luonnollisilla kiharoillasi aiheuttamatta vahinkoa hiuksillesi. Jatka lukemista, koska kerromme muutamasta luonnollisesta tuotteesta jotka ovat todella tehokkaita pitämään hiuksesi kosteutettuina, ravittuina, pehmeinä ja todella kauniin näköisenä. Haluatko kokeilla?

Banaaninaamio

Yksi tehokkaimmista kotihoidoista vähentämään hiusten kuivuutta ja pörröisyyttä on banaaneista tehty naamio. Tee yksinkertaisesti sose banaaneista ja levitä tasaisesti läpikotaisin hiuksiisi. Jätä puoleksi tunniksi vaikuttamaan ja pese sitten hiukset tavalliseen tapaan.

Tämän naamion voi laittaa 2-3 kertaa viikossa. Jo ensimmäisen käsittelyn myötä huomaat eron, koska hiuksistasi tulee todella pehmeät ja helposti käsiteltävät.

Avokado-majoneesinaamio

Avokadonaamio
Tähän naamioon murskaat erittäin kypsän avokadon ja teet tasaista tahnaa, johon lisäät 1-2 ruokalusikallista majoneesia. Sitten se levitetään kauttaaltaan hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Lopuksi pese hiuksesi hyvin ja hiuksistasi tulee todella sileät ja kiiltävät.

Omenaviinietikka

Joka kerta kun peset hiuksesi voit tehdä viimeisen huuhtelusekoituksen vedestä (puoli litraa) ja omenaviinietikasta (kolme ruokalusikallista) ja näin auttaa saamaan kauniit sileät ja kiiltävät hiukset.

Kookosöljy

Kookosöljy
Lämmin kookosöljy voidaan lisätä kauttaaltaan hiuksiin, sitten hiukset kääritään pyyhkeeseen joka on kasteltu lämpimässä vedessä (varo kuitenkin että et polta itseäsi), jotta tasainen lämpö pysyy yllä ja öljy vaikuttaa hiuksissa. Voit antaa sen vaikuttaa 20 minuuttia.

Tee tämä hoito kahdesti viikossa pitääksesi hiuksesi hyvin kosteutettuina ja torjuaksesi pörröisyyttä ja huonokuntoisia hiuksia.

Pidä nämä vinkit mielessä

  • Vältä hiustenkuivaajan käyttöä niin paljon kuin mahdollista, koska se kuivattaa hiuksia liian paljon ja se on yksi huonokuntoisten hiuksien pääsyy.
  • Voit käyttää suoristusrautaa vähentämään pörröisyyttä, kunhan vain lisäät korkealaatuista kosteuttajaa suojaksi, mieluiten luonnollista.
  • Vältä kaikkia tuotteita jotka saavat hiuksesi tuntumaan raskailta tai liian rasvaisilta. Sinun pitäisi valita sen sijaan luonnollisia kosteuttajia.
  • Harjasi pitäisi olla pehmeistä luonnollisista harjaksista ja sinun pitäisi välttää hinnalla millä hyvänsä niitä, jotka on valmistettu metallista tai muovista.
  • Hiustuotteiden pitäisi olla hyvälaatuisia ja alkoholittomia.
  • On suositeltavaa pestä hiukset viileällä tai hieman lämpimällä vedellä; kuuma vesi kuivattaa hiuksia ja heikentää niitä tehden ne hauraiksi.
  • Kiharoiden hiusten latvat pitäisi leikata usein ja sinun pitäisi käyttää hyvää kosteuttajaa.

 

Kategoriat: Kauneus Tags:
UUTISIA VERKOSSA